Жените над 40:)

• 20 611
  • 628
  •   1
Отговори
# 240
Е, то ти, ако си чела Ревоукър и друг път, няма да си тъй удивена. Wink

# 241
Пак като не е да ти кажат "Изглеждаш много умен".

# 242
Е, то ти, ако си чела Ревоукър и друг път, няма да си тъй удивена. Wink

Не е вярно, всеки път ме удивява. Аз не съм суетна и не се поддържам, но той надминава по суета и миските в Инстаграма. Догодина очаквам да му правят комплименти и за слабо изразения пачи крак, примерно братовчедката на баба му..

# 243
JoyJoy
Предстои да разберем.
//
Абуто, късметите?
Мен ми се падна "изненадваща спонтанна придобивка на голяма сума пари" (май трябва да се насоча към доста по-възрастната аудитория мъже), много (ти) здраве и "ново гадже" (годините му не са уточнени).

# 244
  • София
Важното е, да не му правят комплименти за камилския палец Laughing

# 245
Що, бе?
То, и “много са ти хубави пръстите на краката”  пак си е комплимент. На следващата година може и да ги лакира.😂

# 246
На мен са ми правили комплимент за формата на ноктите на ръцете.
За това съм си ги сложил на профилната снимка във Фейсбук.

# 247
Далновидно брачната халка е на фокус, надявам се?

# 248
  • Пловдив
Аз също съм на мнение, че няма как 40 годишен да бъде сбъркан с 25 годишен, нито 55 с 40. И за жените важи. Хората може да изглеждат добре за възрастта си - което в днешно време изобщо не е рядкост, - обаче на живо да се скрият с 10-15-20 години... не става така.
МАКАКТАКА! Хората цял сериал направиха, "40 е новото 20" . Въпреки, че там на онази много и личи.

# 249
Последната ми бивша я срещнах когато беше на 28 след развод и тя сама се шегуваше, че съм направил компромис да взема втора ръка жена. 40+ вече не знам коя ръка се пада.

Аз излизах лятото с една 40 годишна. Реших просто да видя какво е, защото таргета ми до 33. Направи ми добро първо впечатление,  запазена симпатяга, свежарка. Срещахме се няколко пъти и въпреки, че завързвахме приятни разговорчета, ми направи впечатление следното:
- несигурност в себе си и липса на доверие
- игра на топло и студено в комуникацията извън срещите
- някаква напреднала степен на фригидност/скованост
- някаква престорена невинност

Откакто ме заведе на някакъв глуповат филм, не съм я търсил повече. Очаквах повече зрялост. А и някак си не беше особено забавно както с някоя 20-25 годишна.

# 250
  • София
Тоест, всички на 40+ са като една на 40+, с която си излизал по някаква случайност? Thinking Иначе, като не искаш жена с определена характеристика, никой не те кара, не виждам драмата. Търсиш си под 33, докато ти връзват, и толкова.

# 251
Завалията.

# 252
Лъвица, това не ми е единствената сингъл позната на 40, имам и други наблюдения.
Само казвам, че багажът е тежък и вече я няма тази женска безгрижност, хараткерна за по-малките. Освен това са много по-цинични заради това, че изпускат влака.

Уважавам жените на 40, но определено не ми е забавно с тях. Това е като да караш колело с квадратни капли.

# 253
  • Далечният изток
И се занимаваш с жени на 40, защото?!

# 254
Ти на мен не би ми бил забавен ни на 20, ни на 40, душа.
Ако си мега секси, мога да те изманипулирам с хихохахи, за да те чукна, но инак бързичко ще получиш билет за следващия филм.

Общи условия

Активация на акаунт