Жените над 40:)

• 20 638
  • 628
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
То пък защото за мъжете 40+ все едно има опашки. Изключвам някакъв много малък процент (ама има и жени такъв процент), останалите 40+ са като жените на 40+ - с по-малко кандидати.

# 256
"багаж" и "липса на безгрижност" да се чете "вече са поумнели и не са наивни да се връзват на емоционални инфантили" демек номерата не минават, затова не сме "интересни" след някаква възраст. И по-добре, сами се отсяват Sunglasses

# 257
  • Paris, France
Аз също съм на мнение, че няма как 40 годишен да бъде сбъркан с 25 годишен, нито 55 с 40. И за жените важи. Хората може да изглеждат добре за възрастта си - което в днешно време изобщо не е рядкост, - обаче на живо да се скрият с 10-15-20 години... не става така.

Има. Иди в Англия! Не можех да разбера кой е на 25 и кой на 50г. Честно. Имаше разплути, а бръчки, увиснали цомби и гуша, а нямат 30г.

# 258
  • Пловдив
"багаж" и "липса на безгрижност" да се чете "вече са поумнели и не са наивни да се връзват на емоционални инфантили" демек номерата не минават, затова не сме "интересни" след някаква възраст. И по-добре, сами се отсяват Sunglasses
Ама то важи и за двата пола.

Аз също съм на мнение, че няма как 40 годишен да бъде сбъркан с 25 годишен, нито 55 с 40. И за жените важи. Хората може да изглеждат добре за възрастта си - което в днешно време изобщо не е рядкост, - обаче на живо да се скрият с 10-15-20 години... не става така.
Има. Иди в Англия! Не можех да разбера кой е на 25 и кой на 50г. Честно. Имаше разплути, а бръчки, увиснали цомби и гуша, а нямат 30г.
На 40 са още по-зле.

# 259
Тоест, всички на 40+ са като една на 40+, с която си излизал по някаква случайност?
Тоест, всички на 40, които се навият да похабят някакво време с лирическия герой, ще отговарят на гореизброените характеристики. Според теорията на вероятностите, възможностите и стопроцентовите гаранции.

Пък на мен ми се паднаха Вдъхновение и Мъдрост.. Що за година ме чака?!

# 260
  • София
Лъвица, това не ми е единствената сингъл позната на 40, имам и други наблюдения.
Само казвам, че багажът е тежък и вече я няма тази женска безгрижност, хараткерна за по-малките. Освен това са много по-цинични заради това, че изпускат влака.

Уважавам жените на 40, но определено не ми е забавно с тях. Това е като да караш колело с квадратни капли.

Разбира се, младите са по-наивни и невинни, оттам и безгрижни. С възрастта хората узряват и обръгват. Ако приоритет ти е забавление, купон, ако самият ти си незрял, нормално да са ти таргет. Също ако самият ти си позастарял и позахабен, може да ги виждаш като ток за падналия ти акумулатор. Това, което Мая казва също важи за много случаи - младите са таргет там, където номерата не са достатъчно добри да минат при по-ориентирани. Така или иначе, целиш си се където си се целиш, едва ли на хората извън таргета ти им пука и имат нужда от обяснение.

Но като цяло те разбирам де, и на мен чичовците не са ми били таргет, когато бях свободна, най-малкото ми стареят. Иначе не всички са мърморещи досадници, в интерес на истината, има всякакви типажи, мен наистина просто ме отблъскаше възрастта.

# 261
Базила, нищо не може да чукнеш, защото не предлагам безразборен секс. Трябва да има нещо смислено, което да виждам в теб, а за пък манипулациите ти - бих пуснал тема във форума за теб и колежките бързо ще те разгадаят Sunglasses

Янтра, защо трябва да се изчислява всичко количественост? На един мъж му трябва 1 жена, и тук-там някоя потенциална резерва. За какво са му опашки, той няма време за повече от 1-2 жени макс.

лейди Рамкин, много ми е забавно, когато "хабите" времето си, едва ли не против волята си и сякаш имате за правене много по-продуктивни неща - примерно шопинг, йога или да гледате клипчета с котки. На 40 години вече е позакъсняла да си кеш аут-ва младостта и да трупа банкноти от това, така че не оправдавам забележката ти. За нея среща с по-млад мъж си е комплимент.

Лъвица, палец нагоре.

# 262
  • Paris, France
Има и безгрижни 40 и 50г купонджийки, които не стъпват в кино и имат доста интересен и бурен живот. Те или са женени, или са с някой младок, или не щат да се обвързват.

# 263
Има и безгрижни 40 и 50г купонджийки, които не стъпват в кино и имат доста интересен и бурен живот. Те или са женени, или са с някой младок, или не щат да се обвързват.

В по-малките градчета в Щатите е така - имат 2-3 стекхауса/кънтриклуба наоколо и там по-възрастните дами въобще не се церемонят. Аз обаче като отида в бар и видя някоя 50 годишна да лигави чаша и да се оглежда за младежи, малко не ми е на място. Явно не съм човека за това, защото щом си висят там, значи се намира с кой да купонясват.

# 264
Мислех , че натискането с редица иначе неособено интересни субекти е дефиницията на безразборен секс Grinning Но пък щом единственото, което предлагаш, е дръвце за безразборен секс, има логика твоето понятие е различно.

# 265
Ти, Годзила, "хаби си времето" с теб тази жена, защото нищо не се получава между вас, нито пък си прекарвате приятно. Можеше да го ползва за някой подходящ, с когото да се забавляват, за съжаление е неуверена и излиза с който и падне. Аз време за хабене нямам и никога не съм имала, та не знам струва ли си, пък и не съм на 40, наближавам 50.

# 266
Така, така, то една смисленост лъха от теб. Чак не знам как се удържат мацораните. Joy

# 267
Мислех , че натискането с редица иначе неособено интересни субекти е дефиницията на безразборен секс Grinning Но пък щом единственото, което предлагаш, е дръвце за безразборен секс, има логика твоето понятие е различно.
В случая излязох не съм излизал със сексуални намерения, а по-скоро да опитам нещо ново, защото никога не бях излизал с 40 годишна.

Впрочем, да правиш секс с човек, който наистина те привлича и има нещо смислено между вас е най-готиния секс. После правя закуска за двама, пускам филм, изключвам телефон.

Ако се е случило да правя секс с някоя случайна без никаква установена връзка, гледам да я разкарам по най-бързия начин, трия телефона, вземам дълъг душ и после цял ден едно такова раздразнително.

Ти, Годзила, "хаби си времето" с теб тази жена, защото нищо не се получава между вас, нито пък си прекарвате приятно. Можеше да го ползва за някой подходящ, с когото да се забавляват, за съжаление е неуверена и излиза с който и падне. Аз време за хабене нямам и никога не съм имала, та не знам струва ли си, пък и не съм на 40, наближавам 50.
Е, ние сме се срещали 5-6 уикенда, не съм й изгубил 20 години. Предполагам е имало защо да дойде повече от веднъж. Не съм я ограничавал да не излиза с други или да си стои вкъщи, сещаш се.

# 268
Мале, каква награда. И даже изключен телефон.

# 269
Ако се разделя с моя мъж, хич няма и да търся друг. Ще си гледам клипчетата с котки, ще си взема куче и ще намеря един мъж също втора-трета употреба за секс от време на време, и то у тях и да ми е приготвил или поръчал вечеря, а виното от мен. Ще се използваме взаимно и дотам. Хич няма да искам да ме води на кино!
Ще си направя апартамента джунгла от цветя и ще направя клуб "веселите въртиопашки".

Общи условия

Активация на акаунт