Жените над 40:)

• 20 647
  • 628
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Годзила, как се прави секс случайно, и то такъв, който води до раздразнение и нужда от душ? Все едно са се възползвали от теб Joy

Между другото, ти на колко си години?

# 271
Аз с удоволствие може да изляза с някоя 40 годишна.
Ама ще ме помислят за педофил.

# 272
Хем не били нещо особено, хем били нещо ново неизпитано, хем били неуверени, накрая и гоустнати. Хайде малко повече уважение, де. Това, че ораторът не струва, това не прави аудиторията тъпа.
Другото даже не знам дали да го коментирам.

# 273
  • Далечният изток
Нещо се бъзика с нас.
Не може да има чааак толкова зле хора, не, не е възможно...

# 274
  • Пловдив
Янтра, защо трябва да се изчислява всичко количественост? На един мъж му трябва 1 жена, и тук-там някоя потенциална резерва. За какво са му опашки, той няма време за повече от 1-2 жени макс.
Защото тук се налага тезата, че жените на 40+ са по-малко търсени. А то и жените на 40+, и мъжете на 40+ са по-малко търсени.

# 275
Принципно е прав.
Има в момента една вълна орки-лели, които са мега незадоволени съпруги/гаджета/любовници, открили женствеността си на 40.
И вършеят всичко живо, което мърда.
Пращат секс клипове, снимчоци, гонят мъжете си в командировки, канят завалийки като Годжо у тях на терен, па на хотели, па ги ухажват, плащат им подаръчета, излизания.
Но за мен лично тези жени са наистина отчаяни и лъхат на долнопробие.
Говорим за съвсем друга категория жени над 40 тук, но е интересно да се сподели.
Аз си признавам, че следя тенденциите и ми е интересно.

# 276
Че те тези винаги ги е имало.

# 277
  • Paris, France
Има и безгрижни 40 и 50г купонджийки, които не стъпват в кино и имат доста интересен и бурен живот. Те или са женени, или са с някой младок, или не щат да се обвързват.

В по-малките градчета в Щатите е така - имат 2-3 стекхауса/кънтриклуба наоколо и там по-възрастните дами въобще не се церемонят. Аз обаче като отида в бар и видя някоя 50 годишна да лигави чаша и да се оглежда за младежи, малко не ми е на място. Явно не съм човека за това, защото щом си висят там, значи се намира с кой да купонясват.

Живот в заспало, малко градче няма как да е бурен и интересен. Истински безгрижните, които визирам са в големи и динамични градове. Много от тях в момента са по плажовете на Ямайка, Мексико и Куба.

За 50г, които оглеждат младежи си имаме кугър барове.

гонят мъжете си в командировки, канят завалийки като Годжо у тях на терен, па на хотели, па ги ухажват, плащат им подаръчета, излизания.
Но за мен лично тези жени са наистина отчаяни и лъхат на долнопробие.

Тези, за които аз пиша нямат мъже, та да ги гонят и са далече от отчаяни. Много от тях плащат на мъже или им купуват това-онова, помагат им и така измиват гузната си съвест. В смисъл правят нещо, което да компенсира времето на младия, което прекарва с нея без перспектива за връзка, брак, деца.

# 278
Годзила, как се прави секс случайно, и то такъв, който води до раздразнение и нужда от душ? Все едно са се възползвали от теб Joy
Когато не съм изградил емоционална връзка, след акта изпитвам някаква погнуса от жената, независимо колко красива е и колко й е добър секса. Чужда ми е, искам да се разкара възможно най-бързо.

# 279
  • София
И защо изобщо го правиш тогава? Тука надушвам някаква травма от детството, вероятно свързана с майката. За възрастта гледам финтираш въпроса, ама питам пак Wink

# 280

Между другото, ти на колко си години?

Да бе, все едно пътен инцидент някакъв.

Това беше този с темите, че е зарязан от приятелката си и после за някаква украинка, която му искала пари.

# 281
Нарци, винаги е имало, но сега е направо неудържимо  с достъпа до всякакви социални мрежи, чатове, платформи. Приспи дечурлигите и между другото прати клип как сваля сутиена и е по сиси и какво иска от момчока, докато дечинята се виждат на заден план. Потрес, но народът изперка.
//
Невен, ти леко хвърчиш, но си те знаем.
Малко са шугър мамитата. И верно трябва да са грознички. И аз мога да мина за шугър мами, но не им плащам нищо, те сами се натискат. То пък оставаше да си плащам и за мъже. Боже, опази.

# 282
И защо изобщо го правиш тогава? Тука надушвам някаква травма от детството, вероятно свързана с майката. За възрастта гледам финтираш въпроса, ама питам пак Wink
Ти да не си профайлър? Smile Очевидно има време до 40-тия ми рожден ден.

Да бе, все едно пътен инцидент някакъв.
Много точно определение. Smiling Imp

# 283
  • Paris, France
Малко са шугър мамитата. И верно трябва да са грознички. И аз мога да мина за шугър мами, но не им плащам нищо, те сами се натискат. То пък оставаше да си плащам и за мъже. Боже, опази.

В Ямайка или Куба си е бизнес и няма кой да ти се натиска за едната хубава външност. Или трябва да се правиш, че искаш връзка и брак и мъжът да ти виси на главата по цял ден, или да си платиш тека и всеки по живо по здраво. И пак, един тек е по-евтин от вечеря с приятелка и никой не ти мели на главата.

Има и филми по въпроса. Гамбия е най-известния дестинация.

# 284
Не ме интересуват в Гамбия, Куба или Ямайка как са.
Аз живея в България. И за хубавите жени винаги има кандидати без пари. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт