Жените над 40:)

• 20 654
  • 628
  •   1
Отговори
# 285
  • София
И защо изобщо го правиш тогава? Тука надушвам някаква травма от детството, вероятно свързана с майката. За възрастта гледам финтираш въпроса, ама питам пак Wink
Ти да не си профайлър? Smile Очевидно има време до 40-тия ми рожден ден.

Да бе, все едно пътен инцидент някакъв.
Много точно определение. Smiling Imp

Не, но са ми интересни такива неща. Чувствата, които описваш, не са случайни със сигурност.

Нямаш още 40, а какво точно търсиш? Знаеш ли какво искаш от живота, за какво се бориш? А тук в бг мама какво дириш?

# 286
След някой мъже ти се иска да се полееш с дезинфектант и вътрешно и външно!
О, пресвета посредственост!

# 287
  • По света и у нас
Хем мъжете не искали деца, а жените били тези които натискали за деца.. хем той я дискриминирал защото тя не била толкова фертилна.
Нещо на дебела и нескопосана лъжа смърди.
- Искат деца мъже които нямат деца. Ако имат едва ли ще мечтаят за още.
- А повечето по-стари с деца, биха се радвали жената да е нефертилна, та да е само тяхна и да няма опастност да я делят с бебета.

# 288
  • Out of the Mix
Годзила, гледам говориш за Щатите и баровете.
А с българка около и малко над 40-ка не си ли общувал и излизал?
Между другото, и сега, и преди 10 г. винаги с жена 35-45 съм имал много повече какво да си кажа, може би е до капацитет, отколкото с яре на 20-25, с което само за секс може да се мисли. Реално нейните други прищявки не биха ме интересували, типични за възрастта й. Има умни момичета, но все още са емоционално незрели, нестабилни, и не знаят какво искат, повечето.
Зависи и какво искаш от една жена; трябва да си отговори първо на това човек, преди да "таргетира".

# 289
  • Paris, France
Не ме интересуват в Гамбия, Куба или Ямайка как са.
Аз живея в България. И за хубавите жени винаги има кандидати без пари. Simple Smile

Да, но тези кандидати искат общуване, излизане или не са 25-30г с тела на Аполон. Жените, за които писах имат кандидати и за без пари, но нямат желание да се занимават точно с тях, защото или не им харесват физически, или реалността на мъжете ги депресира.

И те не живеят в Куба и Ямайка. Ясно е, че малко супер безгрижни биха си причинили живот в България зимата. Куба и Ямайка миришат на секс.

# 290
  • Out of the Mix
Невена, и какво се оказва - стойностните потенциални искат излизане, време, опознаване, куп други качества да са налични, а за едното знаем какво само външен вид, след което "бързобег"? ThinkingJoy

# 291
  • Paris, France
Въпросните жени не искат обвързване, съжителство и битовизми. 50% са го играли филма, а 50% знаят, че не е за тях. Те нямат стойностни потенциални, защото нямат потенциал за връзка. Живеят си за тях си. Не щат да чуват, че някой е болен, зает. Не щат да се съобразяват с никого. Не им се занимава с търсене и сваляне на мъже, които са техен тип за единия гол.

Те и тук могат да си намерят тъпкали с външния вид на кубинците и ямайките, но подобни искат да се нанасят у жената, брак, дете, а те не го предлагат.

# 292
  • Out of the Mix
Въпросните жени не искат обвързване, съжителство и битовизми. 50% са го играли филма, а 50% знаят, че не е за тях. Те нямат стойностни потенциални, защото нямат потенциал за връзка. Живеят си за тях си. Не щат да чуват, че някой е болен, зает. Не щат да се съобразяват с никого. Не им се занимава с търсене и сваляне на мъже, които са техен тип за единия гол.

Те и тук могат да си намерят тъпкали с външния вид на кубинците и ямайките, но подобни искат да се нанасят у жената, брак, дете, а те не го предлагат.
Обрисува голяма част от картинката и в БГ в момента.
Масово е така.
Много ми хареса "липсата на потенциал за връзка".
Така е - стойностният потенциален търси потенциална с потенциал.
И обратно. Wink
Или поне би трябвало, знаейки си цената.

# 293
Всеки може да живее, както реши и иска.
Обикновено проблемът на подобни жени и мъже, търсещи компенсации е закотвен някъде дълбоко в тях.
И дали ще изчукат някоя пикла или пикльо с 25-20 години по-малки от тях, не им оправя положението. Те са нещастни били и преди във връзка, и с компенсациите си.
Така че, добре е човек да се обърне първо към себе си и опознае собствените си нужди, страхове, очаквания и тогава да го играе свободен електрон.

# 294
  • Out of the Mix
Естествено.
И нещо друго ще добавя - всеки да си оплита и оправя първо кошничката, и тогава да тръгва с голямата лопата и претенциите. Wink
Поне да са с покритие, ако не друго.

# 295
  • Paris, France
Всеки може да живее, както реши и иска.
Обикновено проблемът на подобни жени и мъже, търсещи компенсации е закотвен някъде дълбоко в тях.
И дали ще изчукат някоя пикла или пикльо с 25-20 години по-малки от тях, не им оправя положението. Те са нещастни били и преди във връзка, и с компенсациите си.
Така че, добре е човек да се обърне първо към себе си и опознае собствените си нужди, страхове, очаквания и тогава да го играе свободен електрон.

Нямат проблеми и не са нещастни. 40+ годишната отдавна се е опознала и знае какво иска или не иска. Аз от 20 годишна не съм мръднала на йота в желанията и изискванията ми. Темата е за 40+ годишни.

Това с компенсацията е като избора когато ти се развали пералнята извън гаранция. Един се пробва сам или вика приятел. Друг си вика техник и му плаща. Не се разправя и не си губи времето, а и не дължи услуги и благодарност.

Не бих нарекла младите жени и мъже, които са с 30 или 35г по-млади от мене пикльовци. Неуважително е, а и пикльовци и памперси ще станем скоро ние, не те 💃

# 296
Това е термин за състояние на ума и духа, Невена, не за години. Има си хора за уважение и такива, които и да искаш, няма как.
//
Не съм съгласна с теб, говориш като за хора без чувства, някакви машинки. Онзи ден гледах филма "Субстанцията". Там Деми Мур направи мазалак, за да компенсира възрастта си. Филмът е на една френска режисьорка и за мен е тотален потрес и провал. Но започна обещаващо като идея и замисъл. Та. Кой как бори годините ок, но това не означава, че е щастлив или удовлетворен. Всички искат да са обичани. Дори и тези, които са си привидно самодостатъчни и не желаят ангажименти.

# 297
След някой мъже ти се иска да се полееш с дезинфектант и вътрешно и външно!
О, пресвета посредственост!
В кръга на шегата - ето защо мъжете пиели толкова Grin

Дорис, аз съм потресен от българските мъже над 50 (имам спомен, че ти беше на тази възраст).
Масово лоша хигиена, кофти навици, неграмотност, физическа запуснатост.
Не се учудвам, че наборките им ги използват за пари и за услуги.

Годзила, гледам говориш за Щатите и баровете.
А с българка около и малко над 40-ка не си ли общувал и излизал?
Между другото, и сега, и преди 10 г. винаги с жена 35-45 съм имал много повече какво да си кажа, може би е до капацитет, отколкото с яре на 20-25, с което само за секс може да се мисли. Реално нейните други прищявки не биха ме интересували, типични за възрастта й. Има умни момичета, но все още са емоционално незрели, нестабилни, и не знаят какво искат, повечето.

Общувал съм, но не съм излизал насаме. Не ми е работа там, нямам влечение.
Честно казано предпочитам емоционално незрели пред емоционално презрели.
Не мога да водя жена с опит от мен - обикновено един момент една ненужна състезателност кой какво знае, кой какво е видял, кой какво може... Давам пример с Базила. Ентусиазмът ми се убива в зародиш, единственият легален механизъм с такива жени, който обществото ми е позволило е да си бия камшика.

# 298
  • Out of the Mix
Хм, интересно.
Аз пък "състезателност" по-скоро от малките съм имал, не с наборки и една идея по-големи, щото малките "догонват", не обратно, или поне би трябвало.
Зрялата жена оценява и уважава, малката си мисли, че си "даденост", дори да е влюбена.
Хигиената, навиците, и другите неприятни неща ги има и при двата пола, но все пак подбираш.
При мен не са се случвали такива "преживявания", явно съм "капризен" и селекцията ми е била добра. Sunglasses

# 299
Мисля, че освен дезинфектант ще са нужни и книжка със супер трудно судоку и доста обезмаслител. Покъртително е, дори за тролене.

Общи условия

Активация на акаунт