Жените над 40:)

• 20 663
  • 628
  •   1
Отговори
# 300
Интересна дискусия сте заформили... Истината е, че младите хора много по-лесно можеш да ги "метнеш", защото още нямат житейски опит и не знаят на кого да се доверяват. Затова мисля, че може би 30-те години са най-хубавото време (+/- няколко години), защото хем човек е още здрав, млад, енергичен (ако всичко му е наред), хем е научил много уроци, знае кое е важно в живота за него, знае кой е и какво иска. Важно е уроците да го издигнат, а не да го направят циничен.

А изказването от първия пост на темата намирам за просташко и грозно, така не се говори за който и да е човек. Чак ми е странно, че е необходимо разискване!

ЧНГ! Желая здраве, щастие и спокойствие на вас и вашите семейства!

# 301
  • София
След някой мъже ти се иска да се полееш с дезинфектант и вътрешно и външно!
О, пресвета посредственост!

Маркираното ми е много съмнително, Дорис.
Нямам усещането, че чета мъж, когато попадам на негови/нейни постове. Много успешно участва в женското скубене на перушина. Вярно е, че пише "мъж", но със същата достоверност мога да напиша, че съм японският император.

# 302
  • По света и у нас
Зрялата жена оценява и уважава, малката си мисли, че си "даденост", дори да е влюбена.

Така е. До 30 съм гледала на мъжете точно все едно са ми длъжни с нещо и е било форсиране до дупка, претенции до дупка.  Тогава съм забелязвала съвсем друг тип мъже от тези, които си ми хващат окото сега. Примерно единствено съм забелязвала бизнесмени, богати, шефове, по-възрастни от мен мъже, мафиоти, чужденци, мутри, ръста не е бил от някакво генерално значение. Не съм се състезавала с тях, а исках той да си движи нещата сам за да не му се дразня, че не разбира какво прави...
Сега обаче демографията на интересите ми се измени на 180 градуса - сега се улавям, че се заглеждам по мъже до 2 години по-възрастен от мен или до 5 години по-млад от мен, висок към 190 см (Български народен тип или сръбски народен тип - натурален и органичен жребец, излъчващ чист тестостерон, без стероиди, нещо такова този в ляво на снимката.)

И за протокола с такива беше пълно в БГ и преди и сега - аз просто не съм ги забелязвала преди...
Тази година в един спа комплекс, се засякох с подобен (по-хубав от кукера ми) на когото жена му беше ~10 години по-стара от него а той, чудех се какво и е харесал на тая дърта силиконка, но това е само още един пример, че мъжете не са никак претенциозни стига да намерят правилната за него.

ЧНГ и Сурва, сурва година, здраве берекет то амина! 

Последна редакция: чт, 02 яну 2025, 04:40 от PriMadonna

# 303
  • Пловдив
Българинът не е висок по 190 см масово. У нас мъжете са 186, 188 - искам да ти кажа, че са доста над средното за Бг.

# 304
  • Out of the Mix
Не съм съгласен, че средният ръст на българина гони 1.90.
По-скоро е 176-182 см.
Възможно е да има тенденция следващото поколение да са по-високи, защото се тъпчат с всякаква химия и боклуци, за които и родителите им не подозират. Говоря за наборите след 95-97, че и по-малки.
Оттук и куп други проблеми, с импотентност и т.н.
Аз на 20-30 бях като нерез. По 4-5 пъти на ден нямах проблем.
И сега нямам оплаквания, но това е друга тема.

Последна редакция: чт, 02 яну 2025, 10:52 от Revoker

# 305
  • София
По статистика средният ръст на мъжете в България в момента е 174 см. Преди може да е бил 180, но сега е толкова. Мога и с просто око да го видя, защото с моите 178 см докато живеех в Андалусия често бях най-високият човек навсякъде, сега и тук започна да е така. И следващото поколение не са по-високи, напротив, синът ми е 2007-ма, малко над 190 см е и е най-високия навсякъде. В предишното му училище имаше един по-висок, в сегашното нито един. Израсла съм сред високи мъже, баща ми е 205 см, имам поглед върху темата и все по-ниски стават българите, именно заради лошата храна.

# 306
Интересна дискусия сте заформили... Истината е, че младите хора много по-лесно можеш да ги "метнеш", защото още нямат житейски опит и не знаят на кого да се доверяват. Затова мисля, че може би 30-те години са най-хубавото време (+/- няколко години), защото хем човек е още здрав, млад, енергичен (ако всичко му е наред), хем е научил много уроци, знае кое е важно в живота за него, знае кой е и какво иска. Важно е уроците да го издигнат, а не да го направят циничен.

А изказването от първия пост на темата намирам за просташко и грозно, така не се говори за който и да е човек. Чак ми е странно, че е необходимо разискване!

ЧНГ! Желая здраве, щастие и спокойствие на вас и вашите семейства!

Младите момичета наистина са по-наиени, с по-малко изисквания и много често по-лесни. Ако са без самочувствие,това, че някой мъж ги е харесал, че иска да спи с тях, им гали егото, дори и да не го харесват много. Няколко години опит и спират да се дават толкова лесно. Затова имаше един потребител, който ги предпочиташе до 23-годишни. Те и на 26-27 не са дърти момичетата, ама вече са по-претенциозни и по-трудни.

# 307
  • София
Разбира се. Евтините номерца ще минат при млади и неопитни. При жена с опит няма да стане. Имам предвид в общия случай. Изключения има винаги.

# 308
  • София
Аз съм обучила дъщерята какво да гледа, така че поне за нея съм сигурна, че няма да се върже на евтини номера.

# 309
  • Далечният изток
При всякакви възрасти минават. Нали ги четем колко пъти настъпват една и съща мотика. Само дето по-възрастните са насъбрали много повече негативизъм, драми и бъгове и не са особено приятна компания, особено като започнат да се оплакват от бивши, от живота, от грижи, от какво ли не. То всеки си има проблемите, ама като се започнат едни такива оплаквания, аз не мога да ги търпя...

# 310
След кофти секс млада, без много опит и с ниско самочувствие, е по-вероятно да се съгласи пак на секс. А съдейки по темите в бг-мама, и само липсата на опит и ниското самочувствие са достатъчни. Мъжът свършва за минута, само ръга чушки в боба, без ласки, или пък изобщо не го вдига, жената не свършва и си мисли "Какво ми има? Фригидна ли съм? Или твърде дебела и не го привличам? Чакай да се престоря, че много ми е харесало, да не помисли, че не ме бива в леглото".

# 311
  • София
Още преди секса - класиката в жанра - ела у нас. На първа среща и на един гол...диван.

# 312
Евтини номерца мъжки са на прима виста – приготвил съм ти нещо специално, мога ли да дойда у вас тази вечер?
Обикновено се оказва китка или масаж на стъпалото, бутилка вино. А на него просто му се чука. Предпочитам директно да го каже, значи има топки. Пък аз да преценя какво искам и дали. Използвачи на дребно не понасям. А то горните неща са си част от доброто прекарване, не да ми се завоалират с разни розови памуци.

# 313
След кофти секс млада, без много опит и с ниско самочувствие, е по-вероятно да се съгласи пак на секс. А съдейки по темите в бг-мама, и само липсата на опит и ниското самочувствие са достатъчни. Мъжът свършва за минута, само ръга чушки в боба, без ласки, или пък изобщо не го вдига, жената не свършва и си мисли "Какво ми има? Фригидна ли съм? Или твърде дебела и не го привличам? Чакай да се престоря, че много ми е харесало, да не помисли, че не ме бива в леглото".

Е, това е съвсем нормално, ако и двамата все още опознават сексуалността си. Първият секс рядко е добър. Неопитност не означава ниското самочувствие, когато започнат да комуникират и разкриват предпочитанията си няма да има такива колебания.

Евтини номерца мъжки са на прима виста – приготвил съм ти нещо специално, мога ли да дойда у вас тази вечер?
Обикновено се оказва китка или масаж на стъпалото, бутилка вино. А на него просто му се чука. Предпочитам директно да го каже, значи има топки. Пък аз да преценя какво искам и дали. Използвачи на дребно не понасям. А то горните неща са си част от доброто прекарване, не да ми се завоалират с разни розови памуци.

По принцип трябва да е така, и аз харесвам директността, но много дами се правят на ощипани при такава директност. То затова са се нароили толкова подлички мъже, които се навъртат невинно около жената, но всъщност като богомолка чакат в засада. Така че тука обвиняваме някои истерични женски движения, заради които мъжете трябва да търсят алтернативни подходи за демонстриране на намерения. Миналата година в една фейсбук група някакво тлъсто лелче беше публикувала размазана снимка на някакво момче се оплакваше, че младежът й бил направил сексуален намек в кварталния басейн и целия квартал да се пазили от него. В света на бТВ жените, ГЕРБ лели, Форбс дами и т.н. ракови формирования е умно днес мъж с прилични дози тестостерон да е малко под радара.

# 314
Жена с кариера и пари = раково образувание

Браво

Общи условия

Активация на акаунт