Жените над 40:)

• 20 535
  • 628
  •   1
Отговори
# 540
  • Далечният изток
Е, айде чак такива изключения да не ги даваме за пример.

Аз познавам само една двойка, бивша, защото мъжът почина. Той на около 50, тя на 20 и нещо. Доколкото помня от едно време, той беше по-стар от баща ѝ. Тя беше много вървежна мацка, а той много богат бизнесмен, ама много - като за началото на новия век, сигурно е бил милионер. Той се разведе заради нея, направиха си едно дете и си живяха буквално до смъртта му, може би около 30 години заедно.
Това са ми наблюденията на стар с млада 20-годишна. Всички наоколо са си във връзки с 3 до 6 години в полза на мъжа. Даже до там нямам и разведени познати семейства.

# 541
  • Paris, France

Оле, дядото прилича на баба и на доста повече от 59г. Мисля, че момичето не е психически стабилно предвид другите и прояви.

Това са някакви крайности, които рядко се срещат, а и тя признава, че се е вкопчила в него, защото и помагал финансово.

Нали цяла тема (а и не само тази) не спряхте да ни убеждавате как не ставаме?!

Е, никой не казва, че не ставаме, а че предпочитат връзка и секс с 20 или 25 годишна, което е ясно, мисля.

# 542
  • София
Като гледам никой не се обади,че ходи с 20-25 годишна, та едни голи предпочитания....

# 543
  • Далечният изток
С какво обидих милите мъже като ги цитирах, че съм изтрита?!

Отговорих на Невена, която твърди, че никой не е казал, че не ставаме, а аз приведох примери от тази тема, в която мъже казват, че не ставаме.

# 544
  • София
Ами не им харесва казаното, рипортват си Laughing Пък после на нас не ни харесвала истината Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 545
Сега ще се покрият като ощипани госпожици,големите мъже....
И по повод господата в темата-абе навсякъде ли са толкова комплексирани мъжете или само нашите Бай Ганьовци? Не мога да им разбера стремежа да доказват,че са повече от жените,непрекъснато да се сравняват,да показват ясно,че на жената мястото е с децата и до печката.... Демек уж съм големия мъж,но чакай да кажа на жената,че е втора категория,ей така да си знае. И в работата често съм го срещала да се сравняват с мен и да ми обясняват кое точно нямам капацитета да свърша или усвоя? От къде тази жажда да се сравняваш с женския пол,като уж е по-слабия?

# 546
Мъжете харесвали 25 годишни - знаем.
То и аз харесвам милионери високи 188, с руси коси, тяло на Аполон и шпек житница в гащите, който искам да ме води от Малдивите на Бахамите с частния си самолет, докато ми разправя интересни неща и ме разсмива, а вечер да ми докарва поне по 3-4 оргазма, ама нямааааа Rolling Eyes

# 547
  • Далечният изток
Не каза най-важното - колко годишен? Grinning

# 548
Мъжът трябва с нещо да компенсира възраст, лош външен вид и пр. Обикновено това значи да е 1-2 нива социално и финансово над жена, от която се интересуват и по-привлекателни мъже. Само че не за всички мъже това е възможно и в такъв случай се опитват да смъкнат нивото на жената, насаждайки ѝ комплекси, за да им обърне внимание или да стои д тях, ако случайно вече им е обърнала внимание посредством някаква заблуда. Основното в ред-пил идеологията е точно това - смотаняци имат известен успех с податливи жени, като ги удрят по слабото място и им насаждат комплекси. Забележете какви са пикъп техниките за свалки.

# 549
Не каза най-важното - колко годишен? Grinning

Не повече от 30, макс 35 в краен случай.
Харесвам ги малко по-млади Joy

# 550
  • София
Мъжете харесвали 25 годишни - знаем.
То и аз харесвам милионери високи 188, с руси коси, тяло на Аполон и шпек житница в гащите, който искам да ме води от Малдивите на Бахамите с частния си самолет, докато ми разправя интересни неща и ме разсмива, а вечер да ми докарва поне по 3-4 оргазма, ама нямааааа Rolling Eyes
Този и аз ще го загледам. Щом това е достатъчно... Joy

# 551
С какво обидих милите мъже като ги цитирах, че съм изтрита?!

Отговорих на Невена, която твърди, че никой не е казал, че не ставаме, а аз приведох примери от тази тема, в която мъже казват, че не ставаме.
Би трябвало този, който обижда някого заради пол и възраст и го нарича втора ръка и че не става, да бъде изтрит, защото е нарушил Конституцията. Нали знаете, непротиво...
А не да се трие другия, който само цитира. Бих искала да прочета този пост с цитатите.
По темата - който търси фертилна жена, я търси в онзи възрастов диапазон, когато е по-вероятно размножаването да се получи лесно. Но и той трябва да е на правилната възраст, а не да дреме и после изведнъж да се усети, че вече сериозно се разминава с целевата си група.

# 552
  • По света и у нас
Мъжете си мислят, че като го пожелае млада мацка те са нещо специално и си дават Хай 5, а реалността е , че тя просто е тъпичка не разбира какво прави. Не е за гордост да  се възползваш от някой непълнолетен, защото тези още не са наясно какво правят.
Много холивудски буламачи е гледала.  Това заблудено лапе с дядото педофил… ми напомня на песента от време оно:
  Ерген деда, червен деда а така па така, отишъл е на хорото а така па така,
на хорото при момите, а така па така,
Разбегали се момите,  а така па така,
па остала най мал-ата ата така па така,
най мал’ата Ангелина а така па така.

Така и тука. Най малката и глупавата хванала дедото… а той самия не е наред - седнал бебе да брави на тая възраст.

Последна редакция: пт, 03 яну 2025, 23:26 от PriMadonna

# 553
  • По света и у нас
Те високите и русите милионери обикновено не се престарават да те забавляват и разсмиват, камо ли пък да ти докарат 3-4 оргазма…
И един могат да не успеят да ти докарат.

Хора реалност малко дайте, реалност.

Реален пример от живота ще разкажа тук - един колега от унито имах, приличен момък, но нещо все нямаше гадже, май нямаше подход с нас 23 годишните. И така един ден се появи една жена на минимум 45 - тя морска жителка, той работеше по Созопол на разни обекти. Тя не беше красавица , имаше доста лоши зъби, и можете да си представите в как в моите млади критични очи тя изглеждаше ужасно.
Добре обаче, ягуарката нямала мъж, колегата нямал жена, бил командировка там при нея и какво, чух един ден, че свършили работата и то май на самия плаж. Пикантна история беше, ние 23годишните естествено се гърчехме от погнуса, но и то си беше очаквано, лелята кръжи като хищник и заковала нашия зайо на 24. Сега в сравнение с тази има къде къде по- добре изглеждащи 40 годишни, такаче не се чудете че и за нас има кандидати.
 А 35 годишните мъже дори не изглеждат толкова млади като 25 годишните.

# 554
25 годишните никакъв пазар не подбиват на 40 годишна жена с акъла си, защото никоя такава не би искала до себе си мъж, на който капацитета му се простира до там да точи лиги по 20 годишни, или да си мечтае да се котира при тях, да говори за пазар и стоки, коментирайки отношения с жени..
Има една 'порода' бг простаци (обикновено са вече семейни, нарцистични коцкари след 30,35 години), които обичат да се шегуват с тъпотии от рода на - като порасне малката хубавица на тати, ще му води хубави приятелки.. или - като порасне малкия, ще води на тати млади гаджета, заедно да бръмчим.
Та болшинството мъжки мнения тук, ми напомнят точно за този байганьовски типаж

Общи условия

Активация на акаунт