Жените над 40:)

• 20 537
  • 628
  •   1
Отговори
# 525
Колко от пишещите в темата мъже на възраст 40+/- са с 20-25 годишни?
Колкото и жени на 45 с 25-годишни пичове Simple Smile

# 526
Който иска, няма да го спре един форум и ще ходи да действа вместо да пише фермани кой на колко години какъв е и какво заслужава. Повече Господ от Господ станаха някои потребители. Някаква неудовлетвореност и малоценност се крие зад това поведение според мен.
Нека просто дискутираме и дори спорим за спорта, но да не се нападаме на личностна основa, imsolost. Един вид колегиалност.
Аз също съм нов тук, но си позволявам да нападам само с несъгласие и аргументи. Така или иначе не ме впечатляват лични нападки за дължина на орган, бройка на партньори, зрялост на гроздето и т.н.

# 527
Много теоритици станахте мъжете в темата.. Нищо им няма на жените около 40. Около мен имам примери за такива жени, които имат семейства с по-млад мъж след един развод, че и децата им гледат като техни, или имат общо. Познавам повече жени на тази възраст, които имат сериозни отношения с по-млад мъж, отколкото такива мъже. Мъжете, които са по-възрастни от жените си, обикновено си вярват, че им се полага по презумпция вниманието и не ценят кой знае колко в дългосрочен план значително по-младите си съпруги, да не кажа, че повечето се държат неуважително с тях като им омръзнат, най-често са първи бракове и жените като се осеферят почват да недоволстват от мъжа. Докато жените с по-млади мъже, истински се наслаждават на отношенията си и изглеждат по-стабилни в семейната динамика, защото не спират да влагат във връзката, и да изискват съответно.

# 528
  • София
Да де, само че жените в темата не обясняваме, че масово търсим 25-годишни, нали? Лично аз нямам никакъв проблем с по-възрастни мъже, стига да са поддържани. Докато Гоздила и още някои пламенно обясняват как мъжете масово търсели 25-годишни. Затова питам: колко от споделилите тази теза мъже с с 25-годишни? Освен Гоздила.
Защото иначе се получава "гладен петел и т.н".

# 529
Сакън, с баба си или дедо си и аз не ща да спа.
//
Няма универсални диагнози, менове. Всеки търси обич и любов. Кой как и къде я намира – неведоми са пътищата божии.
Да съдим мъж или жена, че се срещал, залюбвал с по-млади или по-стари, е като да съдиш хората, че искат да са сити и доволни.
А кой как изглеждал, какво му се полагало, по-голям съдник и разпределител от реалния живот няма.

# 530
То и на късмет е цялата работа. Ако имаш много контакти с различни хора, по е вероятно да уцелиш. Ако нямаш контакти, и най-красивият и готин да си, няма кой да те оцени. Много хора взимат най-доброто според това до какво имат достъп. А не най-доброто, което биха могли по принцип.

# 531
Simple Smile Високостатусна 25 годишна ще търси някой по нейна мярка, логично е.
Въпросът е каква е тази 25 годишна, която ще се хване с някакъв среден или дори нискостатусен 45 годишен, понеже той търсел само 25 годишни и смятал, че му се полагат. Ами тя трябва да е по-зле и от него значи.

# 532
Аз познавам три двойки събрали се след 40. И трите са на хора, които в миналото са били дали познати, дали съученици, живота ги е разпилял и сега след 20 години са се срещнали отново. В едната двойка мъжът даже е над 60. Жената е десетина години по-млада. Говоря за семейства, не за гаджета или запълване на празни пространства от време на време. Онлайн сайтовете за запознанства не работят много добре когато минеш една определена възраст.

# 533
Моите наблюдения са, че се събират хора с големи разлики във възрастта, които са по-разчупени като личности. Не са средно статистически хора, които приемат, че да се омъжиш на 22-25, заимаш деца до 30 и изплатен апартамент до 40, е ок за тях и така им повелява живота и обществото.
Обикновено връзките с по-големи разлики и в девет посоки са между хора с артистични, творчески и научни/университетски професии.

# 534
Високостатусните - актьори, музиканти, учени и пр., - са ясни, те привличат интерес на всякаква възраст, вкл. интернационален такъв, важи и за мъжете, и за жените. Тук говорим за рандъм Ганя или съответствието му в другите държави, който настоява, че му се полага 25 годишна. Как му се случват нещата на този човек?

# 535
  • Столичанин ама не в повече :D
От това, което виждам по улиците, жените на 40+ са по-поддържани от мъжете на 40+.
Жените от своя страна, може да не са фертилни на 40+ , но в повечето случаи ползват хубава козметика, спортуват, обличат се добре
И защо е така? Хайде да чуем (прочетем) отговора на този въпрос? Sunglasses

# 536
Е, те тук надали са представителна извадка мъжете. Надали някой свестен и улегнал ще кисне в бг мама. Сигурно има, аз просто не съм срещала.

# 537
Simple Smile Високостатусна 25 годишна ще търси някой по нейна мярка, логично е.
Въпросът е каква е тази 25 годишна, която ще се хване с някакъв среден или дори нискостатусен 45 годишен, понеже той търсел само 25 годишни и смятал, че му се полагат. Ами тя трябва да е по-зле и от него значи.

Има и момичета, които произхождат от доста траш среда. Тези си ги спомням от Карбовски, но още преди това бяха известни. Залюбва се на 14 с дядото, защото ѝ дава пари за цигари и да си купува по някой парцал. Последно ми беше излязла новина, че второ дете е родила от дядото.
https://www.varna24.bg/novini/Bylgaria/Uchenichka-se-zalyubi-s-d … vni-snimki-666917

# 538
Продължавам да чета и не разбирам,какво като й кажеш на една жена,че е втора ръка жена? По-голям мъж ли ставаш,чувстваш се добре да уязвяваш жени ли или просто държиш да покажеш какъв тъпанар си? Ами добре,не те кефят жени 40+, давай напред,седнал да обяснява кой каква категория е,като е ясно че той е някаква -категория на мъж. Нито един на себе си мъж не би се изказал така за жена,освен ако същата тази или друга 40+ не му е резнала мераците. И пак е тъпанарско.

# 539
  • Пловдив
Никой под 20 години не гледа телевизия. Това е занимание за дъртаци. Мен ме светнаха децата.
И никой под 20 не ползва ФБ. Имат профили за да си контактуват с мен, но иначе не го ползват.

Общи условия

Активация на акаунт