Жените над 40:)

• 20 539
  • 628
  •   1
Отговори
# 510
  • София
А, Крис, ти си готин, би си хванал, ма не вярвам да ти трябва.

Годзилата разбирам кара на суха теория. Сега разбирам цялата логорея Joy

# 511
Не знам, аз например външния вид не го гледам. Реално какво ме интересува мен дали бил пръв красавец. Искам спокоен човек, разбран, образован и работещ, с който да ходим на разходки и да играем настолни игри или да гледаме филми.

# 512
Не знам, аз например външния вид не го гледам. Реално какво ме интересува мен дали бил пръв красавец. Искам спокоен човек, разбран, образован и работещ, с който да ходим на разходки и да играем настолни игри или да гледаме филми.
Ако не си разведена с дете и се полагаш грижи за външния си вид, за 35 годшина си джакпот за повечето мъже.

# 513
  • София
Иначе НЕ Joy

# 514
  • София
Тези неща можех да ги правя и с баща ми. Или с приятелка. За сексуален партнор, какъвто се предполага, че е мъжът, външният вид има значение. Разбира се, добрият външен вид не изключва изброеното от теб.

# 515
Не трябваше ли на 40 вече да се избира урна или костюм за погребение. Какви връзки?

# 516
JoyJoy
Хипо, анджък!
//
Чета, чета и ми е едно ухилено.

# 517
Тази тема стана по-забавна, отколкото си мислех Grinning

# 518
Аз пък идвах есента идвах с мъжа ми и разхождайки се два дни из София той ме пита най-сериозно защо толкова млади момичета са с корекции, вежди и нокти. Нали били корекциите за възрастни жени или той бърка. И кой им бил давал парите за тях, той бил сигурен, че не са родителите им.😆😆😆😆
Не се сетих да го питам какво значи за него “възрастни жени”, но младите определено ги гледаше с изследователски интерес. Ама кой знае, може аз да бъркам и да е било сексуален.🧐

# 519
У ваше село пък нямате ли си куртизанки Grin

# 520
Тук всичко се свежда до задоволяване на половата система.
Обаче жена на 40+, лежаща само на това условие има шамс да си намери партньор на кукиво лято. Ама тяло, ама бицепси, плочки, коса, 20см, да пере, да готви.... Крив макарон.

# 521
Прав, прав, макаронът. И да чистят, и да готвят искат. Но имат други изкривявания – искат все с тях да се занимаваш.
//
Реално жена над 40 е с много по-голям шанс да си избира и намери мъж/партньор/гадже от един мъж над 40.
Все още е енергична, харесвана, дейна. А тези и с добър и поддържан външен вид са си екстра, защото могат да избират.
Мъжът след 40 става още по-апатичен, вял и депресиращ се от всеки повей на вятъра.
Тук правя скоба за изключенията, но масата е леш.

# 522
Реално жена над 40 е с много по-голям шанс да си избира и намери мъж/партньор/гадже от един мъж над 40.
Все още е енергична, харесвана, дейна. А тези и с добър и поддържан външен вид са си екстра, защото могат да избират.
Избор много, ама не и за 40 годишните. Или поне не избора, който ще ги задоволи. За мен връзка между 35 годишен и 45 годишна е обречена в зародиш, въпреки, че говорим само за 10 години.
90% от мъжете между 20 до 60 търсят жени между 25 и 35. Само по Тянков ТВ някой ще търси наборка, защото му е доскучало на село.
Ако намерят подходящ, колко от тях ще успеят да го задържат/издържат?

Вече го формулирах:

Всъщност една 40 годишна жена би била много привлекателна, ако има реалистични възгледи към себе си и има дисциплина да компенсира увяхващата младост с други неща, които се харесват на мъжете. Забелязвам обаче точно обратната тенденция - стават по-дръзки, по-нетърпими, по-разпуснати, по-хахави. Разбирам, че такъв е тренда на бТВ жената и цялото това самонадъхване защо е, но и също разбирам, че това е отблъскващо за един мъж. Не е страх, не е кисело грозде, просто не е привлекателно. А един мъж, ако не е привлечен, ще изчука и ще ви гоустне, защото без привличане и емоционална връзка, той няма дълг към вас и вие ще го отвращавате на съвсем органично ниво. Няма нужда от парите ви, вниманието ви, статуса ви и т.н. Сходни сексуални преживявания и компания може да му предложи всяка друга жена на вашето ниво.

# 523
  • София
Колко от пишещите в темата мъже на възраст 40+/- са с 20-25 годишни?

# 524
Колко от пишещите в темата мъже на възраст 40+/- са с 20-25 годишни?
Който иска, няма да го спре един форум и ще ходи да действа вместо да пише фермани кой на колко години какъв е и какво заслужава. Повече Господ от Господ станаха някои потребители. Някаква неудовлетвореност и малоценност се крие зад това поведение според мен.

Общи условия

Активация на акаунт