Жените над 40:)

• 20 587
  • 628
  •   1
Отговори
# 495
Стига сухи теории, кой какви шансове имал.
Кой е с 25 годишна? Никой.
Лалайте още.
Е стига сега и ти. Важното е, че ако бихме поискаме, можехме, ама не ги искаме, защото са ни много - как беше - незрели, инфантилни, пък и тези на 40 са по-хубави, нъл тъй?

# 496

Ти пак повтаряш, за да мога да разбера аз какво харесвам и мисля.
Аз пак повтарям - на 20 не забелязвах дори 30-годишните и повечето ми наборки бяха като мен. 5 години разлика не е точно млад със стар.
Това са зависимости и заключения установени на базата на доста обширни наблюдения и еволюционно обособени, дали важат за Ганка или Пенка и дали на тях им харесват няма никакво значение.
Освен това всички знаем, че 10 години разлика на 20 и на 30 са нещо съвсем различно, да се вкарват 20 годишните и ученичките в уравнението е чиста манипулация

Заключенията и наблюденията на Ганчо или Пенчо нямат значение. Официална статистика, която показва, че повечето млади жени са със стари?
Интересно какво се случва с младите момчета тогава. При мен повечето си имаха млади приятелки. От къде ли са се взели....

# 497
  • София
Стига сухи теории, кой какви шансове имал.
Кой е с 25 годишна? Никой.
Лалайте още.
Е стига сега и ти. Важното е, че ако бихме поискаме, можехме, ама не ги искаме, защото са ни много - как беше - незрели, инфантилни, пък и тези на 40 са по-хубави, нъл тъй?
Глаголни времена - кратък курс.

щял съм бил да съм бил пил, щял съм бил да съм се бил напил

Толкова с моженето.

# 498
  • София
Ами след като токова връстнички на младите мъже предпочитали по-възрастните мъже, значи за мадите мъже остават по-възрастните жени, разбира се. Или твърдението, че младите жени предпочитали по-възрастни мъже не е вярно.

# 499
Имам предвид като цяло. Мъжете на 40+ са по-запуснати, отколкото жените на 40+.  Самата аз се усещам, че много по-често се вглеждам в някоя жена, защото нещо хубаво във външния ѝ вид е привлякло вниманието ми, отколкото в някой мъж. А би трябвало да е обратното, защото не си падам по жени, но...
Жените винаги заглеждат дугите жени, най-малкото заради облеклото, обувките, чантата или някакъв аксесоар.
На мъжете, особенно женените - суетността след 40 отива на кино. Погледнете и козметиката - 95% сигурно е за жени, и напълно естествено. В края на краищата е нормално и жената да е по-добре изглеждащата в една връзка. Имах един познат - Борко, излизаше с много хубава жена, а той не беше нищо особенно, но още му помня приказката - "Аз ако съм хубав, ще излизам сам. Жената е хубавата част в двойката".

# 500
  • София
Пък ние и двамата сме хубави Joy Сигурно на туй му викат хомо двойка Laughing

# 501
  • София
Имам предвид като цяло. Мъжете на 40+ са по-запуснати, отколкото жените на 40+.  Самата аз се усещам, че много по-често се вглеждам в някоя жена, защото нещо хубаво във външния ѝ вид е привлякло вниманието ми, отколкото в някой мъж. А би трябвало да е обратното, защото не си падам по жени, но...
Жените винаги заглеждат дугите жени, най-малкото заради облеклото, обувките, чантата или някакъв аксесоар.
На мъжете, особенно женените - суетността след 40 отива на кино. Погледнете и козметиката - 95% сигурно е за жени, и напълно естествено. В края на краищата е нормално и жената да е по-добре изглеждащата в една връзка. Имах един познат - Борко, излизаше с много хубава жена, а той не беше нищо особенно, но още му помня приказката - "Аз ако съм хубав, ще излизам сам. Жената е хубавата част в двойката".
Нали точно това казвам и аз – нещо хубаво във външния им вид е привлякло вниманието ми. Дали ще бъде някакъв аксесоар, дали самата жена ми е направила положително впечатление, няма значение.  Докато много по-рядко мъж може да привлече погледа ми с нещо хубаво във външния си вид.
Жените гледаме външния вид на мъжа. Не е единственото, което гледаме, но с това започваме. "По дрехите посрещат..." важи и за двата пола.

# 502
  • София
И ние бяхме хубава двойка. Тю, удари ме носталгията.
Не че нещо, ама сега е погрознял.

# 503
Simple Smile Аз и хубави мъже над 30 г. заглеждам, ама са малко, ако сравняваме с броя на жените, които привличат вниманието. Това в България. В Западна Европа по-често ми се е случвало да видя добре изглеждащ 30-35 и нагоре годишен.

# 504
Всъщност една 40 годишна жена би била много привлекателна, ако има реалистични възгледи към себе си и има дисциплина да компенсира увяхващата младост с други неща, които се харесват на мъжете. Забелязвам обаче точно обратната тенденция - стават по-дръзки, по-нетърпими, по-разпуснати, по-хахави. Разбирам, че такъв е тренда на бТВ жената и цялото това самонадъхване защо е, но и също разбирам, че това е отблъскващо за един мъж. Не е страх, не е кисело грозде, просто не е привлекателно. А един мъж, ако не е привлечен, ще изчука и ще ви гоустне, защото без привличане и емоционална връзка, той няма дълг към вас и вие ще го отвращавате на съвсем органично ниво. Няма нужда от парите ви, вниманието ви, статуса ви и т.н. Сходни сексуални преживявания и компания може да му предложи всяка друга жена на вашето ниво. prolet_inchen, ти си наборка и направи много адекватно включване, сподели какво мислиш.

Годзила, ти добре се целиш, а къде бъркаш, че не ти се получава?
Лъвица, лайфстайл.
Имам самоуважение и знам кога да пускам, което е проблем за дълги връзки. Късите не са проблем.

# 505
Глаголни времена - кратък курс.

щял съм бил да съм бил пил, щял съм бил да съм се бил напил
Благодаря за поправката, Горджи. Чудех се дали да пиша 'ако поискаме' или 'ако бихме поискали' и накрая съм написал 'ако бихме поискаме' Simple Smile

А сериозно: тука колегите не ги знам на колко точно г. са и могат ли да хванат 25-годишна... аз на 45+ едва ли бих могъл, освен ако не я спонсорирам сериозно, но това не е моето.
Навремето си като тръгнахме с жена ми, тя беше на 22, ама аз тогава бях малко над 30 - мъж в разцвета на силите си. И не, не съм като тези тук, дето се хвалят, че сега били станали по-хубави, отколкото преди 15 години.

# 506
  • София
Simple Smile Аз и хубави мъже над 30 г. заглеждам, ама са малко, ако сравняваме с броя на жените, които привличат вниманието. Това в България. В Западна Европа по-често ми се е случвало да видя добре изглеждащ 30-35 и нагоре годишен.
Значи точно това си мислех преди малко, когато съфорумка написа за Милано. В София в масовия случай (въобще не говоря само за мъжете 40+, а и за по-млади) по улиците почти не виждам мъже със стегнати тела, които да си личи, че спортуват. В Рим, например, мъжете изглеждаха доста по-добре – по-спортуващи, по-слаби...
Докато при жените разликата не е толкова голяма. Основното, което ми направи впечатление е, че там я нямаше тази чалгарска "униформена" визия с напомпаните устни и да не казвам какъв поглед, за разлика от тук.

# 507
  • София
Годзила, значи видно не се целиш на правилното място (щом се целиш там, където трябва да преглъщаш самоуважението си, ако продължиш).

Ох, като ходих в Италия и ми се напълниха очите Heart Eyes Толкова секси мъже на едно място бях виждала само във фантазиите си.

# 508
А сериозно: тука колегите не ги знам на колко точно г. са и могат ли да хванат 25-годишна... аз на 45+ едва ли бих могъл, освен ако не я спонсорирам сериозно, но това не е моето.
Тъп е въпроса, защото си женен, но резонен - пробвал ли си изобщо? Смяташ ли, че можеш да си прекарвате добре заедно?
Между другото като чета във форума, ако не спонсорираш сериозно, тук и 45+ годишните ще те орежат. Честно казано никога не съм спонсорирал жена като sugar daddy и надали ще го правя, но предполагам за някои мъже и това е приемлив вариант.

# 509
Аз егоистично бих искала с партньора ми да сме на сходни житейски етапи. И на 40 да бъда сама, не виждам с какво ще ми е интересен един 25-годишен, както сега са ми като мои връстници. Но аз винаги съм искала сериозни връзки, не само секс. Не искам някой да ме издържа или да ми е ментор, а с някого да вървим заедно постепенно по етапите и да постигаме личните си и общи цели...

Общи условия

Активация на акаунт