Жените над 40:)

• 20 600
  • 628
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Жените след 40 може да са секси или да не са, но обикновено не са секси за мъжете под 30, често и под 40. Мисля, че и за жени на моята възраст, 48, т.е. към 50, не е нормално да са секси мъже под 30, защото са си деца и то деца, които можем да сме родили.

Няма да забравя как може би преди 4-5 години на един светофар гледам дете кара съседната кола. После се замислям, че то е дете за мен, а със сигурност е на 18, може и на 20. Сега посвикнах с децата, които карат кола, но пак за мен са си деца. Не знам как мъже на моята възраст могат да налитат на момичета на 20, но нещо не им е наред, според мен, това за нас са си деца.

# 481
  • София
И аз. Работя с лични данни и хора, понякога се пуля на ЕГН-то и човека срещу мен, наистина. Някои набори са за оплакване, отдавам го на кофти живот и пороци.
Има и прекрасни екземпляри на 50+, не мога да си изкривя душата, но са единици.

Слушаме тук какво искат мъжете, но да питам господата в темата, колко от вас са с 25 годишни госпожици?
Щото да, гроздето е кисело.
Кой какво иска и гледа, не е равно на кой какво получава.

# 482
chris78, то остава и на 40-годишнината след завършването да се чудите защо някой изглежда по-добре на 19, отколкото на 59...

Всички остаряваме, такъв е животът, но аз не съм видяла хората масово да се разделят и развеждат, защото са станали на 40 или 50 или 60... Ако някой мъж напусне жена си заради това, то тя се е отървала... Инфантилно мислене е, бягане от реалността.

# 483
  • София
Като каза лични данни, и аз пиша фактури и съм виждала много повече жени, на които се пуля на ЕГНто в положителен смисъл, отколкото мъже!

# 484
Не знам, за мен не толкова възрастта е от значение, а по-скоро да си наясно кой си и колко струваш. Масово жените над 40 знаят точно кои са, колко могат, имат си реална преценка и за недостатъците. По мои впечатления мъжете се надценяват на тази възраст. Масово си мислят, че са супер и съответно заслужават млада жена. Просто те удря егн-то в един момент и не можеш да правиш никакви компромиси повече, което реално те вкарва в един затворен кръг да искаш това, което не можеш да имаш.
Все пак, при равни други условия, аз на 40 и мъж на 40, даже и той да има по-малко от мен материално и двамата да сме със сходен външен вид, той има повече шансове за партньор от мен. Просто защото статистически повечето жени на 40 са разведени и с деца. А вече има и доста жени на по 35 до 38 без деца, които бързат да хванат влака.

# 485
  • София

Все пак, при равни други условия, аз на 40 и мъж на 40, даже и той да има по-малко от мен материално и двамата да сме със сходен външен вид, той има повече шансове за партньор от мен. Просто защото статистически повечето жени на 40 са разведени и с деца. А вече има и доста жени на по 35 до 38 без деца, които бързат да хванат влака.
То зависи тоя мъж над 40 какво иска. Ако иска да се жени и да има деца тия над 40 изобщо сме отпаднали първоначално. Повечето разведени над 40 не се пънат да имат още деца и или са отгледали своите, или вече са им попораснали и си се събират за гаджелък, дори без съвместно съжителство, това си е супер. Някоя на 30-35 ще иска още деца и отпада. Например.

# 486
От това, което виждам по улиците, жените на 40+ са по-поддържани от мъжете на 40+.
Ами зависи под какво имаш поддържани. Аз често виждам добре облечени дами на около 40, ходили на фризьор и маникюрист, но телесата им са като на мекотело. Не че всички са пълнички, просто си личи, че не се движат, а след 30 и някоя възраст просто не изглежда добре. Все пак да не забравяме, че външният е вид е приоритет на дамите.

Мой роднина на 60г. вече 20 години е разведен, но от тогава винаги партньорките му са били по-млади от него с над 10г. Има огромно шкембе, не е милионер, има статус в обществото, но не е свързан с власт или влияние. Просто компенсира с поведение и внимание от старата школа и на жените явно им харесва това.

Слушаме тук какво искат мъжете, но да питам господата в темата, колко от вас са с 25 годишни госпожици?

Така като гледам, мъжете над 40 имат по-голям шанс с 25 годишна, отколкото с 40+, ако съдим по форумната извадка. Много ежене, много претенции, много горчивина.
Моят таргет са 26-32 годишни и ще ти кажа защо ми лесна комуникацията с тях. Техните набори нямат елеметнарни социални умения, срамуват се да заговорят жена, камо ли да я изведат на среща и да си прекарат приятно. Ментално аз съм по-близо до тях и знам как да се забавлявам. Имал съм достатъчно време за проба-грешка да познавам реакциите на една жена, докато един 25 годишен тъне в неведение какво се случва.

Просто те удря егн-то в един момент и не можеш да правиш никакви компромиси повече, което реално те вкарва в един затворен кръг да искаш това, което не можеш да имаш.
Най-сетне адекватно мнение.

# 487

То зависи тоя мъж над 40 какво иска. Ако иска да се жени и да има деца тия над 40 изобщо сме отпаднали първоначално. Повечето разведени над 40 не се пънат да имат още деца и или са отгледали своите, или вече са им попораснали и си се събират за гаджелък, дори без съвместно съжителство, това си е супер. Някоя на 30-35 ще иска още деца и отпада. Например.
Аз не мисля, че мъжете се замислят за това. Виждат жена на 35, казват си - а яка мацка и после ако опре яйцето до дупето го мислят.
Пък и жените над 40 с деца не знам дали искат гаджелък. Аз като че ли се чувствам вече прекалено пораснала за това, предпочитам партньор на който мога да разчитам.

# 488
  • София
Мислят, мислят, още на 2-3 среща пускат въпроси за деца и желание за такива.

Държание от старата школа печели много точки, признавам.

# 489
Мислят, мислят, още на 2-3 среща пускат въпроси за деца и желание за такива.

Държание от старата школа печели много точки, признавам.
Тоест не разбрах - питат дали имаш деца и ако имаш, не те искат и питат дали искаш деца и ако искаш не те искат или как...

# 490
  • София

Аз не мисля, че мъжете се замислят за това. Виждат жена на 35, казват си - а яка мацка и после ако опре яйцето до дупето го мислят.
Мъжете около мен се замислят. Даже спорим, но чувам, о, не, много е сладка, но има малки деца или тепърва ще има деца, мерси. Някои опитват, обясняват от началото, че не искат семейство, няма да се събират под един покрив, няма да се раждат още деца, но това явно не се чува и после бягат от по-младите, защото искат ангажименти.
Сега, хора разни. Не ми е представителна извадката.

# 491
  • София
Стига сухи теории, кой какви шансове имал.
Кой е с 25 годишна? Никой.
Лалайте още.

# 492
  • София
От това, което виждам по улиците, жените на 40+ са по-поддържани от мъжете на 40+.
Ами зависи под какво имаш поддържани. Аз често виждам добре облечени дами на около 40, ходили на фризьор и маникюрист, но телесата им са като на мекотело.
Скрит текст:
Не че всички са пълнички, просто си личи, че не се движат, а след 30 и някоя възраст просто не изглежда добре. Все пак да не забравяме, че външният е вид е приоритет на дамите.

Мой роднина на 60г. вече 20 години е разведен, но от тогава винаги партньорките му са били по-млади от него с над 10г. Има огромно шкембе, не е милионер, има статус в обществото, но не е свързан с власт или влияние. Просто компенсира с поведение и внимание от старата школа и на жените явно им харесва това.

Така като гледам, мъжете над 40 имат по-голям шанс с 25 годишна, отколкото с 40+, ако съдим по форумната извадка. Много ежене, много претенции, много горчивина.
Моят таргет са 26-32 годишни и ще ти кажа защо ми лесна комуникацията с тях. Техните набори нямат елеметнарни социални умения, срамуват се да заговорят жена, камо ли да я изведат на среща и да си прекарат приятно. Ментално аз съм по-близо до тях и знам как да се забавлявам. Имал съм достатъчно време за проба-грешка да познавам реакциите на една жена, докато един 25 годишен тъне в неведение какво се случва.

Просто те удря егн-то в един момент и не можеш да правиш никакви компромиси повече, което реално те вкарва в един затворен кръг да искаш това, което не можеш да имаш.
Най-сетне адекватно мнение.
Имам предвид като цяло. Мъжете на 40+ са по-запуснати, отколкото жените на 40+.  Самата аз се усещам, че много по-често се вглеждам в някоя жена, защото нещо хубаво във външния ѝ вид е привлякло вниманието ми, отколкото в някой мъж. А би трябвало да е обратното, защото не си падам по жени, но...

# 493
  • София
Не знам, за мен не толкова възрастта е от значение, а по-скоро да си наясно кой си и колко струваш. Масово жените над 40 знаят точно кои са, колко могат, имат си реална преценка и за недостатъците. По мои впечатления мъжете се надценяват на тази възраст. Масово си мислят, че са супер и съответно заслужават млада жена. Просто те удря егн-то в един момент и не можеш да правиш никакви компромиси повече, което реално те вкарва в един затворен кръг да искаш това, което не можеш да имаш.

Да де, ама те искат до 30-годишни, не разведени с деца и изпуснали влаковете, нали Wink

Годзила, ти добре се целиш, а къде бъркаш, че не ти се получава?

# 494

Да де, ама те искат до 30-годишни, не разведени с деца и изпуснали влаковете, нали Wink

Годзила, ти добре се целиш, а къде бъркаш, че не ти се получава?
Да, аз точно това имах предвид, че все пак ако си мъж, и имаш поне малко чар и реална представа за себе си можеш да си намериш жена на 35, може би даже и на 30. Аз обаче не мога да си намеря на мъж на 35.

Общи условия

Активация на акаунт