Жените над 40:)

• 20 192
  • 628
  •   1
Отговори
# 570
Не ти знам контактите и средата, Годжо, но явно не са особено квалитетни щом смяташ, че можеш да се фукаш с жена само на 25. Simple Smile
Сексът и градът е мега тъповат филм, който никога не съм харесвала.
Принципно е уин-уин ситуацията, да. Но не заради изтъкнатите от теб причини.

# 571
  • София
Моите двама приятели ергени 40+, се ожениха  за жени 27-28. Мачват си идеално, общи сфери на развитие, интелект, възприятия.
Хубави семейства създадоха, не става на въпрос за пари, а за любов.

Мои две приятелки 45+ са с мъже на по 35-37 към днешна дата, когато тръгнаха и по- малки бяха, пак няма взаимна изгода, повече от 5 години са заедно.

Стига стигми и сухи теории, какво искали мъжете.
Говорете, какво ИСКАТЕ и можете да си позволите вие. Иначе дискусията прелива от пусто в празно и някакви вяли опити да обяснявате на 40 годишни жени как се ЧУВСТВАТ.

# 572
  • Далечният изток
После жените генерализирали... А той не спря да обобщава от името на всички мъже.

# 573
Колко 25 годишни мъже ще се похвалят на приятелите с 50 годишно гадже? Колко от тях я запознаят със семейството? Какво ще стане, когато те станат на 35, а тя на 60?

Нещо 'теорията' ти не съответства на предходния пример с 50 - годишна жена . Доколкото помня Revoker каза, как 50 годишна секси масажистка била готова да си легне с него. Той обаче май съвсем не е на 25 години. Ако той е на около 40+, тя на 50 някак сравнението не е на място. 
Обикновено мъжете се хвалят като правят секс с много по-млада, не че е голямото геройство да изтъкнеш педофилските си наклонности. Един познат на 40 + така се хвалеше как си легнал с някакво девойче на 18  докато бил на море. Адски гнусно си беше, все пак той самия има дете на 15, та ситуацията е все едно да спиш с приятелите на детето си. Да не говорим, че се мислеше за много младолик, но не беше - слаб, сбръчкосан, с прошарени коси, но се има за млад защото все се бута при младите, тип 'вечния тийнейджър'..пълен бльокс са ми такива мъже.
Жените сякаш имат по-нормални морални граници в това отношение и не го правят за хвалба, или да отчетат поредната бройка с възможно най-ниска възраст на мъжа.

# 574
  • Пловдив
Обратното е по-различно. В миналото имах връзка с едно момиче и на една семейна вечеря се случи майката буквално да убеждава сестрата на приятелката ми (тогава е била на 25-26г.) да даде втори шанс на приятеля си, 15+ години по-голям от нея мъж, български лекар в Германия. Беше се скарала с него за някаква глупост и искаше да късат, та цяла вечер ми досаждаха с драмите си. Майката й развяваше пръст и нервно повтаряше "Спомни си какво си говорихме", "Хубаво си помисли", "Дай си време и после пак ще говорите". Много гнусно ми стана от тези подканвания и ми се развали мнението за това семейство, защото беше явно, че майката я бута натам само заради интереса.
Изобщо не е по-различно. Майка ми има един кандидат да я обикаля, малко по-млад от мен. Сигурна съм, че ако майка ми дотолкова се чалне, че да се забърка с него, той с гордост ще я представя навсякъде. А щом аз съм 40+ , смятай майка ми.

# 575
Ако мъж е истински влюбен и харесва жената, няма никакви скрупули и предразсъдъци да я запознава с всички свои роднини, приятели, колеги. Това важи за всяка възраст жени и мъже.
Елементарно възпитание и уважение/отношение към човека до теб.
Останалото показва единствено дълбоки комплекси и говори за самият криещ се.

# 576
Значи, 40+ годишният съфорумец би го било срам да излезе с 50-годишна, а с гордост би излязал с 25 - годишна? Ех. Grinning
При мен на 40+ обратното. Ако изляза с 25-годишен, ще ме е срам от хората (а особено от майка му как ще ме е срам). Joy А 50-годишен ми е във възрастовия диапазон, който ми е ок.

# 577
  • Пловдив
Аз ще гледам да не слизам до възрастта на децата ми. По-млад, по-млад, до към 15 години по-млад от мен би ми било комфортно.

# 578
  • София
Аз преживях една връзка с криене, при това човекът беше моя възраст. Никога повече!

Иначе на много млади мъже не им е никакъв проблем да се покажат с жена на моята възраст.

Аз казах, с дъщерята сме се уговорили - границата минава около 30. 🫣

# 579
Много се чудя в подобни теми, като се закахърят какво щяло да стане след 10-годишна връзка. Все едно на каква възраст са в двойката, да изкарат 10 години е сериозна работа. Половината от браковете/семейните съжителства не продължават така или иначе толкова дълго, а дори процентът от всички срещи между мъже и жени, преминали в някаква връзка, може и няколкомесечна връзка, не е висок, та си представям колко от всичките оцеляват до "само" 10-годишна връзка.

# 580
  • София
Ами примерно една 10 годишна разлика, при 10 годишна връзка сякаш се стопява. Даже не си личи кой е по-младият.

# 581
Аз имам 2 връзки над 10 години с 2 мъже като първата е още от ученическите години. Simple Smile И после има живот, даже не съжалявам за "твърдоглавието" си да ги отхвърля.
Стойностни мъже, уважаваме се и до днес.
Нито дългите връзки, нито бракът са гаранция за стойността на един човек.
Но виж, ако не можеш да влизаш във връзки за повече от година до 2, или често сменяш партньорите, това говори за едни други отклонения/бягства, невъзможности да създаваш емоционални връзки и свързаност с друг човек.
//
Нарци, аз не мисля, че е трол, ако е за Годжо. Аз познавам такива мъже.

# 582
  • Paris, France
В България, като правеха предаване, в което Христо Сираков беше ергенът (на пенсионна възраст), кандидатките за съпруги бяха на 20+ Joy

Той само такива харесваше. Понеже беше доста щедър и грижовен, никога не страдаше от липса на млади кандидатки с манекенски вид.  Повечето мъже с неговите възможности също биха искали такива жени. Битието определя съзнанието.

В САЩ стандартът е друг, манекенките са рядкост и затова мъжете се ориентират към по-стари и дебели жени ако не са в топ 20% финансово.

# 583
Е то точно този ми е супер неприятен като визия ,абсолютния бг мъж....  Отврат. Нито сега,нито в който и да е живот не мога да си легна с подобен типаж. Ако ще да е богат колкото Роман Абрамович.

Тази до него ли беше ревала,че бил голямата й любов.....

# 584
Невена, голям зор да го натрапиш това твое мнение - че мъжете харесват момиченца!
Ей на мъжете дето живеят, а не избиват комплекси анонимно, които познавам:
Ето приятелския кръг на мъжа ми:
Възраст 45+, има ергени, има разведени, има с втори бракове - едни са все още рокери работещи що хванат, други са със собствени бизнеси. Нормални физически мъже. НИТО ЕДИН не е с малко момиченце, а повярвай ми покрай рокерите има дечица. Ами не. Всичките са с жени, на приемлива възраст.

Педофилията дето я преписваш на мъжете не е факт от реалния живот!  

Ето ти и 8 страхотни, богати и мега известни мъже дето не са педофили и могат да си позвоялт всяка

Айде сега да погледнем от женска гледна точка - ти като бе на 20 деденца на 45 слагаха ли ти се, канеха ли те? Мен не. Ни един дъртак не се е пробвал.
Дъщеря ти и приятелките и свалят ли ги мъже на 35+ - 40+? Моята не. Племеницата е манекенка -  супер мацка е, също няма дърти ухажори.

И къде са тези имагинерни мъже на възраст ритащи за малки момиченца? Еми нека правим разлика между мъжки фантазии и изхвърлянки колко са велики. Нека не вряваме на всяка снимка и клюка за мъж с "манекенка" зад която не знаем дали не седи плащане, за правене на реноме или криене на нездрави наклонности с фалшиво "алиби".

Последна редакция: сб, 04 яну 2025, 19:31 от the Дорис

Общи условия

Активация на акаунт