Жените над 40:)

• 20 192
  • 628
  •   1
Отговори
# 585
Karina-88, плашеща снимка сте сложили...

Има жени, които предпочитат значително по-възрастни мъже, но в повечето случаи е защото мислят, че по-възрастният задължително е зрял, има някакво търсене на бащинска фигура, ии разбира се в много случаи става дума за финанси, кариерни възможности и прочее. В едни такива отношения е ясно кой какво дава и защо седят заедно, но за мен са рядкост или са ограничени до конкретни среди, както вече писах, повечето дългогодишни двойки край мен са с до пет години разлика.

# 586
  • Далечният изток
Е той показаният вече не е между живите...

# 587
  • Out of the Mix
Базила, никъде не съм казал, че ме е "гнус" от дамата, точно обратното.
Казах "не е моето", което може да означава 1000 неща.
Моля те не ми вкарвай думи в устата, отнасяй се с уважение, както аз правя към всяка една от вас, ако можеш.
В случая съм преценил, че искам да запазя професионални отношения, и да си я държа, като такава.
Интелигентните хора не правим секс току-така, и не влизаме във връзка с кой и да е задължително, на всяка цена.
Сексът е само част от картинката, много важен, но преди него има стъпки, които не прескачам.

Лорелада, не съм 40+, а точно на 40. 50 годишна жена ми е прекалено възрастна за моите нужди и представи към днешна дата.
Мога да съм с всякаква в диапазона 25-42-44, принципно.
И съм бил.
Като колкото повече се качва цифрата, дамата трябва да е малко или много от изключенията, да е запазена и съхранена, в много добра форма, като мен, за да ми хване око, и да си паснем. Но това е само началото, куп неща са, не е само физическото.

Това кой с кой ще се срещне, запознае, става абсолютно случайно.
Но огромните разлики в един момент си казват думата, като не винаги и не на всяка цена става дума за физика, и че по-възрастният се "състарява преждевременно". Факторите са много.

# 588
Тя имаше предвид подобия явно.
Крайно отблъскващ мъж – като охлюв ми е. Нищо против охлювите.
Ни на 20, ни на 80 бих била с такъв. Ни за пари, ни за слава, ни по любов.
//
Ривоукър, дишай и не приемай лично.
Метафора, препратка.
ОК! Гуд фор ю.

# 589
  • По света и у нас
В България, като правеха предаване, в което Христо Сираков беше ергенът (на пенсионна възраст), кандидатките за съпруги бяха на 20+ Joy

Той само такива харесваше. Понеже беше доста щедър и грижовен, никога не страдаше от липса на млади кандидатки с манекенски вид.  Повечето мъже с неговите възможности също биха искали такива жени. Битието определя съзнанието.

В САЩ стандартът е друг, манекенките са рядкост и затова мъжете се ориентират към по-стари и дебели жени ако не са в топ 20% финансово.
Абе не е точно така…
Тук кльощавото не е на почит като че ли. Искат да има задник и големи гърди. На дъските се присмиват. Не се страхуват от няколко килограма.

Само, че и аз съм гледала това предаване където покойният милионер беше в главната роля - намериха му една по- възрастна кандидатка и на него към която той проявяваше интерес за да стане по- интересно. Защо? Защото леля ти знае 220 номера😉

Последна редакция: сб, 04 яну 2025, 19:22 от PriMadonna

# 590
  • Paris, France
Айде сега да погледнем от женска гледна точка - ти като бе на 20 деденца на 45 слагаха ли ти се, канеха ли те? Мен не. Ни един дъртак не се е пробвал.
Дъщеря ти и приятелките и свалят ли ги мъже на 35+ - 40+? Моята не. Племеницата е манекенка -  супер мацка е, също няма дърти ухажори.

И къде са тези имагинерни мъже на възраст ритащи за малки момиченца? Еми нека правим разлика между мъжки фантазии и изхвърлянки колко са велики. Нека не вряваме на всяка снимка и клюка за мъж с "манекенка" зад която не знаем дали не седи плащане, за правене на реноме или криене на нездрави наклонности с фалшиво "алиби".

Деденца на 45г никога не са ме сваляли. В ранните 20г излизах с един 44г, когото много харесвах и беше далече от деде. Това е единственият мъж над 35г, с когото съм излязла. Всъщност най-старите мъже (40-60г) са ме сваляли и са ми предлагали брак като бях на 22-25г. Единият беше на 58г. Самият той е роден от 28г майка когато баща му бил на 56г.

Дъщеря ми не излиза с мъже и никъде не ходи, та няма кой да я сваля, освен в унито. Повечето и приятелки никак не се интересуват от мъже и връзки и са го казвали.

Опитвам се да кажа, че и мъжете, и жените искаме партньор, който е с около 25% по-популярен от самите нас, но се събираме с такъв, който е точно като нас.

Ако старите мъже не излизат масово с млади жени е, защото младите не ги щат или от стария искат много повече финансово, отколкото биха поискали от млад.

Карина 88 пише, че въпросният я гнуси. И мене, но не (само) защото изглежда стар. Той и млад не би ми харесал с тези тънки устета и четвъртито лице. Мисля, че на подсъзнателно ниво го усещам болен, минал срока на годност. Венсан Касел си ми харесва и стар. 

Primadona, цици и особено задник да, но с тясна талия. Повечето бели и индиански дебелани при вас са като бъчви. Ако имат гърди - бъчви с цомби. Масово изглеждат много стари и дебели, даже и мъжете. Сравни френските полицаи с американските!

# 591
  • По света и у нас
Невена, не са чак толкова придирчиви. Искат жена с пари да ги дундури и затова толкова много 35 годишни се бутат при каките на 45.
Тук си е кугърленд.
Сираков беше преди “Ергенът”. Милионер си търси съпруга се казваше предаването. Той май се е женил 2 пъти не е бил ерген.

# 592
  • София
Така. На младини съм имала нещо като странична връзка с мъж, двойно на моята възраст. Но никога не е била официална връзка - в смисъл да се покажем пред обществото или той да ми налага че ми е гадже. И двамата си знаехме мястото.
Ей го, излагам се. 😁

# 593

Карина 88 пише, че въпросният я гнуси. И мене, но не (само) защото изглежда стар. Той и млад не би ми харесал с тези тънки устета и четвъртито лице. Мисля, че на подсъзнателно ниво го усещам болен, минал срока на годност. Венсан Касел си ми харесва и стар.  

Ако те е свалял такъв като Венсан Касел през твоите 25 - баш си е бил дедо Grinning Тва през погледа на моите 25, нали...

Иначе понеже назад някъде се говореше тва - аз няколко връстнички познавам (познати на жената, де), дето излизаха с 50+ годишни мъже уж от любов. Ми, колкото и да ми обясняват, че не изглеждали толкова зле... баш дядовци са си. Grinning Бели коси, шкембета, сбръчкосани целите... мерси. Който каквото го кефи, де.

# 594
  • Out of the Mix
И аз това щях да питам.
Само да не излезе, че докато бидейки във връзка, е "хойкала", наденала рогИ на "ближния", че по друг начин не мога да го тълкувам.
Ама кой в 20-те не е хойкал с още неоформен характер, психика и бушуващи хормони. Thinking

# 595
  • Далечният изток
Той е бил женен, не тя, какво не разбрахте?!

Моите мъже винаги са били по-възрастни от мен. Най-младият 6 години по-голям. Даже не го броя. Винаги съм харесвала възрастни, даже и като млада, 18-20 годишна. Тогава ходех с около 30-годишни. На онези години 40-годишните ми се струваха прекалено стари, все пак не съм била и не съм геронтофил, а и набори на баща ми някак, мне...
Сираков и на мен не ми харесва на външен вид, грозен ми е, беше...

# 596
Някой го спомена назад Сираков и за това се хванах за него. Добре,ще дам Коко Динев за пример (нали е жив?)Като цяло по този начин ги виждам 50+ мъжете и няма шанс да си легна с такъв. Предвид,че съм много близо до 40г,а пък на 25г хептен бррр. Дори и младите им версии не ми допадат. Та всъщност това исках да кажа на господата,че младо момиче с такъв мъж единствено за пари и други бонуси. По любов или пък само по едното привличане няма шанс.

# 597
  • София
Христо беше изключителен мъж, нещо много отвъд визията. Нещо, което не са и няма да бъдат болшинството мъже в днешния свят.

Даже не ми беше интересно да ви чета, чела съм хиляди такива коментари, нищо не ме изненада.

# 598
  • Paris, France
Добре,ще дам Коко Динев за пример (нали е жив?)Като цяло по този начин ги виждам 50+ мъжете и няма шанс да си легна с такъв. Предвид,че съм много близо до 40г,а пък на 25г хептен бррр. Дори и младите им версии не ми допадат.

Сама доказваш, че за мъжете възрастта няма голямо значение. Мъжете, които са ти допаднали млади, вероятно и като стари биха ти допаднали.

Коко Динев и като млад е бил пълничък и не особено привлекателен, освен финансово. И не, не всеки 50 годишен става като Коко.

# 599
Мне,казвам,че така ми изглеждат повечето 50+ мъже,а специално на тези двамата и младите версии не ми допадат. И ги коментирам изцяло визуално,нямам идея какви хора са в реала,не ме и вълнува....

Общи условия

Активация на акаунт