Жените над 40:)

• 20 192
  • 628
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Има много мъже, които са ми допадали като млади, и вече грам не ми харесват, защото остаряха. Брат Пит. Джони Деп. Марлон Брандо... В Трамвай желание беше леле... А после уфффф. Безобразие.

# 601
Джейсон Александер - според мен има присъствие, но няма харизма.

# 602
Страхотен е в "Зайнфелд".

# 603
  • София
Мне, не е моето. Той ми е “чичо” от малка Joy

# 604
Няма нито един плешивко, който да не си е обръснал главата, и да минава и пред най-върлите фенки за секси.

Иначе на Христо Сираков много му се мазнеха и мъжете. Което ми напомня, че около богатите мъже винаги гравитират и мъже, които търсят изгода, и им се пишат първи приятели. Жените поне дават нещо в замяна Joy

# 605
Този на снимката ако го видите на улицата, няма да го погледнете втори път. Просто казвам. Няма какво да задържи погледа.

# 606
A бе добре 88 набор!? Забравихте ли в коя тема сте?
Тук партньори приемаме само ако са на 25 и то при условие, че не са почнали да се провисват и поддават на гравитацията! Всичко друго е леля, чичо, учинайка, байо и там каквото се полага. Освен прясността на стоката ... простете партньора трябва да е веселичък. Колкото по нямаме какво да си кажем толкова по-веселичък да е, до степен на напушено хилене... щото 40+  годишните не  знам какво си говорят с 25 годишни гаджета.

# 607
Затова настана такова тежко мълчание, когато колежката тук пита колко от подскачащите потребители над средната вързаст практикуват това, дето го проповядват, и наистина имат връзка с 20-25 годишна.

# 608
  • София
Според мен един мъж ако наближава 40-те,трябва да се замисли как да намери жена, подходяща да създадат заедно семейство, а не да точи лиги по "агънца", докато се обяснява на "лели". Или си мисли, че това е начинът да навие някоя? Видно не е. След 40 става единствено по-трудно, и нищо чудно още дълго да си откара тук да става все по-кисел с годините.

# 609
  • София
Някои хора не искат да имат семейства. Познавам такива, да си точат лиги по когото им е кеф. Моите наблюдения върху любителите на момиченца са, че всички в един момент установяват, че няма по-лесен начин да се почувстваш стар от това на 50-60 да си с някоя на 25. То цяла вселена ги дели.

# 610
Те не искат да навиват никоя. Защото е ангажимент и ги мързи/досадно им е. Предпочитат да си карат така като опрашват от време на време някое цветенце.
Но това не им пречи да обясняват на всяка колко става, за какво и къде.

# 611
  • Далечният изток
Олеее, и аз мислех, че е под 30, така като ни говори за 20-25 годишни моми, пък той наближавал 40-така... Тцтцтц. СО го взеха някои хора за раздел за филми жанр фантастика...

# 612
  • София
На мен някак ми беше ясен от началото, тъй като съм срещала подобни същества и на живо.

Пък аз на 36 вече бях с две деца, даже едното ученик.

# 613
  • София
Те не искат да навиват никоя. Защото е ангажимент и ги мързи/досадно им е. Предпочитат да си карат така като опрашват от време на време някое цветенце.
Но това не им пречи да обясняват на всяка колко става, за какво и къде.

Хмм... Не, не мисля така. Такъв живот би бил забавен само за някой супер вървежен, на когото нова красавица му топли леглото всяка вечер. Видно случаят не е такъв. Повечето мъже, дори горепосочените, имат нужда от пристан рано или късно, освен ако не са тотално увредени емоционално. Другите просто се навиват, че им е добре, но тези, които наистина не искат нещо, нямат нужда да се обясняват и доказват на жените, а просто си живеят живота.

# 614
  • София
Доволните сингъли са дзен, те не обикалят мамешки форуми да обясняват колко са тъпи мамите и да търсят контакти с тези, дето уж са им под нивото.
Комплексарите никога не са доволни, сингъл или не, и жалеят по годините, в които са могли да са булита в училище.

Общи условия

Активация на акаунт