Жените над 40:)

• 20 463
  • 628
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Имам един приятел, майсторче е, изкарва добри пари, умен е, изчел е много книги и т.н. Познаваме се покрай спорта с него, определно е дорбе поддържан мъж. Наскоро направи 55г, а на живо едва ли някой ще му даде 40г дори. Той ми разказва, че когато е с работно си облекло - гащеризон най-често и омазан разбира се с някакви неща хората го третират, като "втора ръка човек". Точно този израз използва и примери много - как го гледат, как го пререждат, как му вдигат скандали за няма нищо и т.н. Както той самият казва с работните дрехи не мога да сваля жена по смъртно. Обаче, като се облече нормално/стилно изведнъж всичко се сменя, дават му път, въртят му очички и т.н.

Мисля, че ориганалното изказване, че жените над 40+г са втора ръка хора е именно в този контекст, просто стават невидими за мъжете. При мен е така, на йогата като ходя има доста 40+ женички, като нито една от тях не ми допада за сексуално другарче. Разбира се, държа се културно и възпитано с такива жени, НО просто не са ми интересни. Това, не значи че искам да изчезнат или да ги вкарваме в газови камери. Просто не са ми интересни и не допринасят стойност в живота ми и не виждам, как биха могли.

Виж младата докторка на 25г, със сочно дупе и перверзно излъчване си е съвсем друга история Wink На нея аз бих ѝ направил аз преглед Grinning

# 76
Имам един приятел, той ползва термина "втора употреба", не втора ръка - но не за жени 40+, а просто за жени, които вече са били омъжени и имат деца.
Той си е шегаджия и пред тях го казва и не му се сърдят - освен разни киселячки. Човек трябва да има чувство за хумор и да умее да се смее и над себе си. Иначе става много прозаичен живота.
Факт е, че жена, която е имала семейство с друг и има деца си носи багажа с нея и в следващите връзки, така че новият й мъж ще трябва да се съобразява с тях, както и купувачът на кола втора употреба ще съобразява с нейните проблеми от предишния ползвател.
То и за мъжете важи - коя тук предпочита мъж с деца от друга пред същия мъж ама "първа употреба"?

Ох, като почнат да ми обясняват как мъжете умирали за момичета на 19. Така - гледаш застаряващи плейбои, които искат да си докажат, че още има живот в тях и гонят моделки и си мислиш- "Това са мъжете"! Стигааа де!
А защо пък все трябва да е от комплекси, доказване или други такива глупости? Не могат ли просто на първично ниво да се привличат повече от млади, красиви, стегнати, фертилни жени? Да им доставя удоволствие да са край тях, да излизат с тях, да се забавляват, да ги докосват, да спят с тях - ей така за кеф, а не за доказват нещо на някого си или на себе си?

Жените на 40 нищо им няма, хубави са си (сега ми харесват защото и аз съм 40+, но на 20 примерно не смятах точно така). Но ако помислиш в перспектива - жената на 40 след 10 години ще е вече на 50, а пък жената на 30 след 10 години ще е на 40 и пак ще си е хубава.

# 77
  • София
Явно това с възрастта важи с пълна сила и при мъжете, щом редовно срещам обяснения как бил на еди колко си, ама изглеждали 10-15 години по-млади Laughing Пък този на 55 скоро ще гони 70-така и ни на вид ще го докарва, ни на функция Wink

# 78
  • София
Явно това с възрастта важи с пълна сила и при мъжете, щом редовно срещам обяснения как бил на еди колко си, ама изглеждали 10-15 години по-млади Laughing Пък този на 55 скоро ще гони 70-така и ни на вид ще го докарва, ни на функция Wink
При мъжете важи още повече, защото твърде много от тях и леко над 30 вече са тумбаци и не полагат никакви грижи за външния си вид. Жените се държим повече на ниво.

# 79
Даа, приятелят на 55, но повече от 40 не му дават! 😀 Разбира се, не се съмнявам. То не само при него, при мъжете по принцип е така!
"Шегата" за жена с дете, че е втора употреба как да я коментирам? Поредната байганьовщина, но видиш ли, на когото не му е смешно, нямал чувство за хумор. Ми не, чувство за хумор имам, не са ми смешни дебелашките шеги. Простотията е нещо много гадно.
Всички - и мъже и жени, харесват красиви хора (според личната представа), сексапилни, млади, стегнати, богати, за мъжете - надарени, полови атлети.
Нужно ли е да се обяснява като на малки деца, че  болшинството хора не съчетават всичко изредено, не са перфектни, младостта не е вечна, но възпитанието и културата са и винаги са ценност?

# 80
  • Поморие
Жените на 40 :Какво ни има? Наскоро познат ми сподели, че за него сме "втора ръка".Та как мислите вие?
Още нещо, освен брака ми, което утвърждава убеждението ми, че нещо не е окей с мъжете напоследък. То като гледам направо след 25 ни смятат за втора ръка. Ама какво да направим, да живеем за тяхното одобрение? Кои са те, че да трябва да им угодим? Днес искат и харесват едно, утре друго. Не можем всички да сме 17-18 годишни красавици с коси до пъпа и дълги крака, но всички заслужаваме любов и респект най-малкото... 30-40 годишните да се метнем от покрива, защото никой няма да ни вземе? Ами да не ни взимат - то в някои случаи сингъл си е най-добре. 😌

# 81
  • София
На възпитаните добре мъже нищо им няма.
Който са го възпитавали като Ганчо, който шумно коментира възраст, тегло, външен вид, какво да му има? Нищо му няма, включително и възпитанието.

# 82
Mr. Green Забележете диспропорцията в броя на мъжете, които са убедени че едни 15 години могат да бъдат скрити, и жените, убедени в същото.

# 83
Какво чувство за хумор?!
На бълха.
Аз съм на мнението, че е до човек.
Всъщност има много момичета на 22, които изглеждат много по-зле от една поддържана красива жена на 40.
С мъжете е същото.

# 84
Всички - и мъже и жени, харесват красиви хора (според личната представа), сексапилни, млади, стегнати, богати, за мъжете - надарени, полови атлети.
Ами да - и ако по-възрастен мъж ходи с красива млада жена, не може ли просто да му кажем 'браво' - щом може човека, дали защото и той изглежда младолик и хубав, или защото може да си го позволи с пари, ум, власт или други качества? Ама не - трябва да го нарочим, че имал комплекси за избиване и нещо за доказване.
И за жена тип милф ОК ако ходи с млади гаджета - щом съумява да ги привлича и задържи...

# 85
  • София
Аз бих казала на такъв мъж "браво", само ако освен младата красавица до себе си има и достатъчно вкус, за да държи мнението си за себе си. И за жените важи, разбира се.

# 86
Ами да - и ако по-възрастен мъж ходи с красива млада жена, не може ли просто да му кажем 'браво' - щом може човека, дали защото и той изглежда младолик и хубав, или защото може да си го позволи с пари, ум, власт или други качества? Ама не - трябва да го нарочим, че имал комплекси за избиване и нещо за доказване.
И за жена тип милф ОК ако ходи с млади гаджета - щом съумява да ги привлича и задържи...
Какво общо има това с темата?

# 87
  • София

Че аз не веднъж съм казвала, е такива са за браво - като го може, го може. Не казвам браво на такива, които само философстват, пък иначе никва жена не могат да завъдят. Но им е важно да накарат жените да се чувстват зле, ега те се почувствам малко по-жалки. Каквито се срещат по-често.

Иначе на никого не му се полага нито любов, нито уважение по подразбиране. Нито му се полагат 20-годишни, нито красавици. Нито му се полагат свестни мъже. Кой както си го направи е животът.

# 88
  • София
Не знам, но общувам активно с хора 25-60 и от двата пола и никой никога не ми е казал нещо за годините. Обикновено аз се шегувам с тях, те се смеят и ми викат "малката".
Но, истината е, че младостта си е младост и нейният устрем никой не може да спре.

# 89
Оххх ,само в България е така.Спомням си на 40 ,аз бях на 20 , моята майка се гласеше да я гледам понеже била болна .

Общи условия

Активация на акаунт