Жените над 40:)

• 20 547
  • 628
  •   2
Отговори
# 165
Нали уж имало и обидени? Сега никой...
Иначе здравият разум би трябвало да говори на всеки, който го има, че има известна разлика в начина на казване и със сигурност не е само усмивката. Щото аз мога да кажа на някого да си ©=£=π¥ $7#;"+$ майна с усмивка до ушите, но съм сигурна, че няма да е много щастлив.

# 166
  • Далечният изток
Някои си мислят, че си прикриват простащината под чувство за хумор или откровеност. А той простакът си личи...

# 167
Човек с подобен начин на мислене неслучайно няма до себе си жена, Крис.
Самият той е с ниско самочувствие и иска да придърпва към ниското си ниво и жените с изрази "ама аз съм втора употреба", нищо, нищо, че искам и ти да си смачкана като мен, даже само така ще се чувствам добре.
Потрес.
И шут в задника за такива.
///
Не знам с какви мъже общуват мъжете тук и каква им е средата, но по-младите мъже, с които общувам нямат подобни нагласи и предразсъдъци.
Понеже аз съм от старата школа – директна съм, не съм лицемер в крайна степен, а и нямам време за тъпотии, задавам открито въпроса: каква ти е играта да искаш комуникация с мен - секс, приятелство, внимание, жените на твоята възраст не ти връзват?
Самата аз искам/не искам това и това, не търся нищо/никого.
Отговорите обикновено са – точно това търся – откритост, конкретност, изградена личност, която знае какво иска, какво харесва/ не харесва.
Е, разбира се, и прекрасните ми "сини" очи, но това е бонус.
//
Това, че някакъв илитерат се изцепил, че жените над 40 били втора ръка говори за него и самоуважението му, а не за жените над 40. Като цяло мъжете с ниско самочувствие и смачканичките имат мироглед на женомразци и да кълват като женички клюкарки. Примерно – а тая сега е вървежна, но е стара чанта, след 2 години само за секс ще я ползват. Или – а, за мен няма проблем, че си на 40, но с една приятелка си говорихме, че на твоята възраст трябва да идеш да се прегледаш за начални фази на остеопороза. И подобни тънки и елегантни женомразства.
Засилваш се и с мощен шут ги пращаш такива счупени при мама им.

# 168
  • София
Това е чудесен атестат за едни бъдещи взаимоотношения.
Подбор на изразни средства, вложеният смисъл, поднасянето, модулацията на гласа и т.н.

Но, простакът и под чул си личи, ако мога да ползвам подобна перефраза.

# 169
Нали уж имало и обидени? Сега никой...
Добре де, щом ще нищим подробностите, 1-2 пъти съм го чувал да казва това, ако го ползва редовно сигурно има и обидени, не ходя постоянно с него, че да му светя.
Предполагам за него е по-експресивно да каже това, отколкото "разведена, с деца, на 40-45, но запазена" - или някакъв красив вариант, от който пак ще се сетят какво се има предвид. Както всички се сещат като кажат за някоя "малко едричка", че е дебела.
@Базила - ако на мен някоя жена ми каже така направо "какво искаш от мен" бих казал нещо от рода на "да ми направиш един сандвич с шунка". Много конфронтационно ми се вижда, и затова и аз бих заел същия тон. С ясното съзнание, че по-нататък едва ли ще си общуваме.

Хайде, че наближава обед, а аз днес съм само до обед на работа, а все пак трябва и да свърша нещо, а следобед отиваме да празнуваме. Весело посрещане на Нова Година на всички ви тук, жени и мъже!

# 170
Имам бивш колега - мъжко момче, доста първично и безцеремонно. Де мръсна работа има и никой не иска да я поеме - ако се плаща той не отказва. Но и наистина финансово не му е леко - имат щерка с ДЦП и нужда от много грижи и процедури. Жена му вече 25 години си е у дома с нея, мъката и грижите направо изядоха хубавата и усмихната жена, която беше.
Та на едно събиране ни чува колегата да си приказваме по женски за козметични процедури и вика:
- Що се мъчите с тези неща, че и луди пари давате? Жена ми иска да и подарявам за Коледа и 8-ми март дневен и нощен крем Нивея. Маже се с тях и за 20 години грам не се е променила - както като бяхме гаджета е. Пробвайте да видите!  
Много готино ми стана! Наистина като обичаш един човек все го виждаш такъв, какъвто си го обикнал, айде малко прошарен да е станал. Но точно от този първичен колега очаквам приказки за млади гаджета и остарели лели на 45+, а той си вижда жената като  20 годишното момиче, което е обикнал и мисли, че е от крема Нивея ...

# 171
Жените били губели своята сексуалност на 40…
За какви комплекси става дума, дами…

Оф защо все на нас се довлича най-утрепаното от мъжкия пол, нямат ли си форум

Имат - нимесАканимецАка. ком

# 172
Именно, Крис.
Това е разликата, ти го приемаш за нападателно и конфронтация, а е елементарна честност/откритост с човека насреща. Щом ти харесва да те коткат и си играят с теб, да ти въртят номерца, друг ти е таргета.

# 173
Абе изобщо не е само шкембето при мъжете,и на тях времето не им прощава. Те масово 35+ не им става самолета, камо ли на 45+. И те побеляват или оплешивяват и се сбръчкват. 40 не са 20,има добре изглеждащи от двата пола,но основно мъжете се изказват за това коя става и коя не. Пък и може много да им се иска да са млади,но уви.

# 174
  • Далечният изток
А, те обичат само те да са открити и откровени и да си казват честно на някоя жена, че е дебела. С техните камъни по главата вече почва да ги боли...

# 175
Мъж, който е готов да се фръцне и засегне от една искреност, дава огромни червени флагове, че е или с лабилна психика, неуверен, вечната жертва, или е нарцис, който вижда, че с теб няма да стане да си развява коня. Това спестява време и енергия на всяка от страните.

# 176
  • София
Между другото, това много ме дразни при младите мъже - много повече от тях са тънкообидни, кисели, жертвички, ограничени.
Общо взето - не знам какво искам, ама го искам веднага!

# 177
Нямам представа какво ги чака поколението назад.
Всичките слънца изгрели, светът трябва да им ръкопляска като пръцнат.
Мъжете ги е страх да свалят жени.
Обидени ако бъдат отрязани.
Покана не повтарят, камо ли жена да спечелят.
ЧАКАТ жените да поемат инициативата. Само, че така трябва да сколандрят момичетата нещата, че мъжа да е голямата работа.
Кавалерството им се струва дискриминация.
Думата МЪЖКАР им е архаична и неоскубана.

Че сме виновни и ние като майки - виновни сме.
Ама клета ни глава ако има война. Защото май ще трябва "лелите" 45+ да се бием, че сме по мъже от мъжете.

А тоя с умнотиите дето 40 годишните жени, престарели, загубили сексуалността си и могат мъдрост да дават мога с две ръчички да го удуша! Вероятно е някое пишлеме, за което 28 годишните са зрели хора в апогея на живота си и вече трябва да са навъртели милиони и манекенки в предългия си път. Но пък така ми идва отвътре да му стисна вратленцето!

# 178
Не е пишлеме, глуповат чичак с педофилски наклонности е. Т.е.това му е форумният образ, иначе според мен е трол.

# 179
Някои си остават пишлемета на акъл. То за жалост и интернет не може да го скрие това, въпреки уж привидната анонимност.
//
Дорис, посмях се с пост ати.
Така, така.
Остави война. Това е една интересна тенденция на нашето време, която лично аз следя с интерес. Много от това поколение мъже (не всички) имат проблем със социалната адаптация и личните отношения.

Общи условия

Активация на акаунт