Жените над 40:)

• 20 565
  • 628
  •   1
Отговори
# 360
Оооо не, не, не! Не искам да съм на 20. Наивна заблудена овца. Не, не, не!
Осъзнаването ми е по-важно от всичката красота на света. Нека съм дърта и мъдра. Мерси. С помъдряването осъзнаваш, че възрастта е само цифра. А за който не е, ми ОК, бай. Не ми трябват драми и без тва. Рахата е най-върховната ценност на дъртите и мъдрите. Sunglasses

# 361
Добре бе, как не ви омръзна да дъвчете едно и също нещо до припадък, честно?
И жените са силно привлечени от потентността, стабилната ерекция и енергичността на младите мъже в леглото.
Егати!
Да привлечени са, само че други неща са по-важни за вас. Или не си съгласна?

Не, просто правим компромис, иначе пак си е важно. В противен случай нямаше почти всички млади жени с много по-възрастни от тях мъже да си имат млади любовници. Поне според клюкарките по пейките пред блока е така, според литературните творци и според вицовете.

# 362
  • Пловдив
Скучни мъже никой не харесва, мдам. Simple Smile
Скучен мога да изтърпя, ама вкиснат киселяк - твърдо НЕ.

# 363
Много ми е странен този разговор. Аз като млада жена не познавам много връстнички с връзки със значително по-възрастни мъже, някъде до около 5 години разлика в полза на мъжа наблюдавам. Сещам се за няколко познати, които се задомиха на 22-23, но мъжете са били в ранните 30 години. Повечето млади хора си вървят с връстниците. Май много филми гледате.

# 364
Ами като са сами вкъщи, какво друго им остава - гледат филми и мечтаят. Душички златни. 🥰

# 365
  • София
Да. По-възрастен мъж трудно може да привлече и задържи млада жена, освен ако не е красив финансово. Говоря за общия случай, не за изключенията.

# 366
Оставете ги да теоретизират.
През това време практиците... практикуват.

# 367
Повечето млади жени все пак искат да имат семейства (според мен жените много повече искат сериозни връзки също), а това става най-лесно с някой, който е близък до твоите години. Най-малкото голяма част от мъжете след 35-40 вече си имат съпруги и деца. Моите познати мъже, които около 40 (роднини, познати) бяха сами или разведени, накрая създадоха семейства с жени близо до техните години. Според мен голямата възрастова разлика често е проблем за сериозни отношения.

# 368
  • sofia
От моите познати, тези които са се събрали с някого на "дърти" години, всичките са на сходна възраст.
Аз винаги съм си падала по по-големи от мен, ама за последно съм си търсила мъж, когато бях на 20.
А, сетих се за един, който от малък си пада по каки ....разбирай 10+ по-големи от него. Но всичките са един типаж, дребни, слаби миньончета, които му търпят простотиите.

# 369
Imsolost, не се впечатлявай. Тази полемика е н-та поред, само заглавието се сменя.
Мъжете сме привлечени от младостта. Това, че истината боли е друг въпрос. Разбира се че една жена на 25 ще бъде желана от много повече мъже отколкото една жена на 40, и това никога няма да се промени докато съществуват хората, защото е просто природа, която не е политкоректна. И разбира се, че една жена на 40 също има достатъчно кандидати, просто няма да са толкова много и съответно ако иска по-висока класа мъж, ще трябва да се постарае много повече от 25 годишната. Отделно им пречи киселееното, защото никой не иска да се занимава с киселячки, или поне аз вече не бих се занимавал. За мен лично всъщност това е основния проблем, а не чак толкова възрастта, Бил съм с 40+ годишна, бил съм и с 35+ годишна бил съм и с 25+ годишна, разбира се секса с младото си е най-хубав, но не съм с нея заради това, а именно защото не е киселячка за разлика от другите две (всички бяха без деца). Да, живота очуква с възрастта, но дали една жена ще позволи да я вкисли или алкализира си зависи от нея. Sunglasses
Всичко, което си писал реципрочно се отнася и за мъжете - с възрастта младите жени все по-малко ги харесват, също трябва доста да се потрудят да запазят форма, а финансите даже не искам да ги засягам, милионер до милионера, мила моя майно льо Joy. Относно "киселячките" - може броят им да нараства с възрастта, ама да не забравяме в какви мрънкалници се превръщат мъжете остарявайки. Та така, жерами.

# 370
  • София
Опа, забелязах тренд - по-възрастни българи с млади руски говорящи жени, с малки деца. Мм, да.

# 371
  • Paris, France
Добре бе, как не ви омръзна да дъвчете едно и също нещо до припадък, честно?
И жените са силно привлечени от потентността, стабилната ерекция и енергичността на младите мъже в леглото.
Егати!
Да привлечени са, само че други неща са по-важни за вас. Или не си съгласна?

Аз не съм съгласна.

# 372
Ооо, реалния живот е друга бира. Ние се сещаме как е там по активността тук и избирателността на темите Wink

# 373
  • София
Ема, не беше така преди. Сещам за много приятни и интелигенти съфорумци - Братан, имаше един аватарът му беше нещо от сорта на "i scream ice cream" (или нещо подобно), други също (съжалявам, че не помня никове)... Абсурдно беше да тръгнат да се доказват по толкова дребнав начин. С тях никога нямаше да се чудиш мъже ли са, жени ли са.

# 374
Не знам какъв е смисълът да седиш във форум да обясняваш на жени след дадена възраст колко са зле. По-добре да отидеш на бар, кафене, театър, екскурзия с хора, с които се чувстваш добре. Безсмислено начинание е такова писане тук, дано им носи някакво удовлетворение.

Да, отидеш, ама ако няма с кого? Теорията и практиката са много далечни братовчедки.

Аз се чувствах най-добре в кожата си между 40-45. Не бих се върнала в 20-те, а тогава.
  Иначе по принцип мъжете с техните проценти, не разбират, че жената на 40 се интересува от конкретен мъж, а не от колко процентно биха я харесали. Може да е 0.01 процент, ма точно този, дето си го е харесала да е вътре.

Общи условия

Активация на акаунт