Жените над 40:)

• 20 560
  • 628
  •   1
Отговори
# 450
РФ, ако беше прочел докрай темата щеше да разбереш, че 40 годишния е мързелив, дебел, не грижовен, мамин син и т.н. и дори майката на авторката ѝ казва да бяга от него с 300... Случва се да се излъже някоя млада жена да се задоми с 40 + годишни, но няма да е за дълго, ако 40 годишния е просто посредствен чичко и няма какво интересно да предложи, освен заплатата си..Този дори заплатата си кътал.

# 451
Едно си баба знае, едно си баба бае.
Много, много е важна възрастта. Много ви се иска на мъжете да си въобразявате, че било маловажно за жените и да ни казвате какво сме били искали, след като директно ви се казва в очите, че младата жена обикновено не обича стари мъже.
Истината боли, да.

# 452
Едно си баба знае, едно си баба бае.
Много, много е важна възрастта. Много ви се иска на мъжете да си въобразявате, че било маловажно за жените и да ни казвате какво сме били искали, след като директно ви се казва в очите, че младата жена обикновено не обича стари мъже.
Истината боли, да.
Просто статистическа извадка, щото тази тема съвсем не е единствена. Сега кой кво го боли си е доста видно даже и с четене по диагонал в темата.

# 453
  • София
Как възрастта ще е маловажна за жените? Това е абсурд някакъв. Разбира се, че има 20-25 годишни жени тръгнали с 40+-годишни мъже, но са изключения. Като бях студентка 35-годишните ми се виждаха стари, камо ли тези нагоре. И това бееше масовият случай при състудентките ми.

# 454
Аз не виждам смисъла в такова философстване. Ако на някого му е важно партньорът му да е значително по-млад, отива и си го хваща. Никой нищо няма да му каже. Само с писане по форуми колко са зле другите хора обаче не става.

# 455
Жените не ценят здравето и фертилността на партньора. Мхм, сигурно пак не сме разбрали и смисълът бил друг.

# 456
  • София
Рф, ти сам го каза, става дума за изключения. Мъжете, които съчетават желаното от жените и са привлекателни и след 40+, са много малко. Те и преди 40 не са толкова много, нали все цитирате едни топ 10% ли бяха. След 40 обаче се добавят тежестите на застаряващото тяло, а и като цяло мъжете стават по-досадни и мрънкащи с възрастта. А жените освен изброените търсят и емоция, която е малко вероятно да дойде от някой киселяк. Разбира се, ако няма накъде правят компромис - просто защото това има, а не защото 40+ мъж им е мечтата.

# 457
Мъжът ми е почти пет години по-голям от мен. В обкръжението ми възрастовите разлики са общо взето в този диапазон, като имаме една двойка - жената е по-голяма с 8 години и една, с две (превес на жената). Единственият случай от приятели, близки и познати с голяма разлика, той на прага на 50-те се разведе и хвана 31 годишна, но е милионер. Висок, с огромно самочувствие, спортува и се грижи за себе си.
Всички останали са с малка разлика в годините. Не съм видяла масово възрастни мъже с млади жени, не всеки е Шон Конъри на екрана.

# 458
Значи пак да поясня, при мъжете се ценят едни калесва, които идват малко по късно с възрастта, при жените се ценят повече качества, които са налични в по голяма степен в младостта. От там идва тази разлика във възрастта от няколко години в полза на мъжа, която е доста често срещана и в някои случаи стига и до 10+ години.
Сега вече ясно, че който не може да закачи квото иска ще закачи квото има, ама нали в темата се пита кво им е на 40 годишните жени, отговаря се и след тва се почва както обикновено във всяка тема

# 459
Е, къде е разлика от 2-3 години (което е нищо), както са повечето двойки, къде са 10 години, къде са 20...

# 460
Много ви се иска на мъжете да си въобразявате, че било маловажно за жените и да ни казвате какво сме били искали, след като директно ви се казва в очите, че младата жена обикновено не обича стари мъже.
Е, нали жените никога не се омъжвали за мъжа, който обичат? Значи всичко е в реда на нещата.
Между другото, особено с модерните TRT системи, стар мъж може да се нарече някой над 60.

За много мъже вече няма значение дали една жена го обича или не, и без това вече повечето са с изпържени мозъци от социални медии и западни идеологии. И да го обича, ще си охладнее с времето като им се натрупат дребните спорчета. Днешните връзки са си с няколко годишен срок на годност. А даже и браковете. Светът е един огромен суингър клуб.
Така че на съвремените мъже важното им е там да има някоя да го краси, да му клати спалнята и да му е компания. То даже някои мъже са поели цялостното домакинството. Дотам за занижени изискванията и очакванията. За мен не е добра сделка, аз си имам ценности и себеуважение, но явно има хора, които се задоволяват и с посредственост.

Последна редакция: пт, 03 яну 2025, 12:31 от Анонимен

# 461
tigodzila1, щом си се отказал изцяло от връзките и възможността да имаш дългосрочни отношения (и семейство), не знам какво правиш в раздел за отношенията между хората. След като темата не ти е на дневен ред, сигурно можеш да се занимаваш с нещо по-полезно и смислено. Получава се доста досадно иначе.

# 462
Пич оправи си цитат, че все едно аз съм го казал тва

# 463
Значи пак да поясня, при мъжете се ценят едни калесва, които идват малко по късно с възрастта, при жените се ценят повече качества, които са налични в по голяма степен в младостта. От там идва тази разлика във възрастта от няколко години в полза на мъжа, която е доста често срещана и в някои случаи стига и до 10+ години.
Сега вече ясно, че който не може да закачи квото иска ще закачи квото има, ама нали в темата се пита кво им е на 40 годишните жени, отговаря се и след тва се почва както обикновено във всяка тема

Ти пак повтаряш, за да мога да разбера аз какво харесвам и мисля.
Аз пак повтарям - на 20 не забелязвах дори 30-годишните и повечето ми наборки бяха като мен. 5 години разлика не е точно млад със стар.

# 464
тъй като имам наблюдение върху млади хора покрай сина ми и многобройните му познати и приятели, младите момичета излизат с млади момчета, около тяхната възраст +- 4-5 години.
Това си е така, и аз го виждам, но се чудя как може същевременно да е вярно това, че младите момчета си падали много по какички и се редяли на опашка за няколко от съфорумките тук, защото те били по-готини от младите жени? Ако е тъй, кой тогава остава за младите жени, ако младите мъже предпочитат какички?
Аз не твърдя, че жените оставаме вечно свежи, а твърдя че двата пола се очукваме от времето по приблизително сходен начин. И на 40 и мъжете и жените почваме да позалязваме. 40 не е новото 20.
Напълно вярно, но тук немалко жени продължават да твърдят, че те били по-готини от младите жени, и младите мъже постоянно им се натискали, та аз се чудя защо младите мъже биха предпочели тях? А не аз, джереми, типдзила, или еди-кой-си от форумните членове.
То е ясно, че мъжете 40-50 няма как да ходят с 20-30 годишно маце, освен ако не са склонни да си плащат. Това ние, мъжете, много добре си го знаем и не си правим илюзии. Но някои жени на тази възраст явно си правят илюзии за собствената си привлекателност, и се обиждат ако ги нарекат с някой епитет като героя на темата.

Ами не, свалят ги именно защото си мислят, че не са толкова готини като 20-годишните (и по-млади). Понеже и мен ме свалят 20 и под 20-годишни, впечатленията ми са, че това не са от най-готините 20-годишни, а такива, на които вървежните им връстнички не им обръщат внимание, защото има по-вървежни момчета, обикновено 2-3 години по-големи. Тях самите ги е срам да свалят момичета, които харесват, страхуват се от отхвърляне, от приказки от техните връстници, и като цяло ми изглеждат девствени, а в същото време хормоните бушуват и си мислят, че само да направят сефтето, вече ще имат самочувствие и опит да се пробват с връстнички. И пишат на лелите. Не ги е срам, че някоя леля ще ги отхвърли, не им е неудобно да ѝ пишат мръсотии и да ѝ пращат дик пикс защото не им пука за лелята, тя изобщо не е толкова готина и фактор като 16+ годишните им връстнички, пред които, ако се изложат, ще ги разнесат из цялото училище. А и си мислят, че лелята е толкова загоряла за секс, пък и с опит, че ще им се нахвърли само защото я искат. Хормоните бушуват, може в същото време, докато пишат на лелите, с месеци да държат за ръчичка някоя девствена ученичка, която евентуално да се съгласи да правят секс, ако не скъсат преди това. А от лелята очакват да ги скъса от секс, после нищо да не иска, защото вероятно би ги било срам да ги видят с лелята прегърнати, да я държат за ръчичка и пр., на публично място.

Но да, на 40-годишните лели младите момчета не им искат пари за секс, докато към мъжете момичетата с 20 г., по-млади от тях, имат някакви материални очаквания.

Общи условия

Активация на акаунт