Най-после да си купя свестни препарати за почистване - 16

• 25 471
  • 404
  •   1
Отговори
# 315
Пускаш стерилизатора вместо с вода, с вода и оцет смесени или просто с тях натъркваш? Извинявай ако въпроса е глупав, но за първи път ползвам 😅

# 316
Пускаш стерилизатора вместо с вода, с вода и оцет смесени или просто с тях натъркваш? Извинявай ако въпроса е глупав, но за първи път ползвам 😅
[/quote
Слагате където слагате водата все едно си работи нормално ,но с оцет😃 нашият е Cangaroo и отдолу имаше едно като кръгче реотан,там събираше варовик и така се почистваше много добре😄 и аз така обясних че….😃😃

# 317
Новите ми препарати от тези дни. От повечето изобщо не съм впечатлена- Циф, за кухнята на Медикс и пастата нищо не правят според мен.  Медикса за баня с помпа става, а другият е чудесен бях забравила колко е хубав. Всичко лъсва с него.

Отрепах се от търкане с показаните и тигана пак си е нагар. Забравих да купя препоръчания ми от вас Медикс за фурна.

# 318
И аз се разочаровах от медикса с помпа за баня. Обаче шишето с активният гел е вече друго нещо. Другият път ,ще знам. Никакви пръскала. Гелът хем чисти ,хем е по-евтин.
Активният гел за фурна също е много добър.

# 319
Веднъж и този бях купила да го пробвам, защото има помпа и си помислих, че ще е като "Активният гел", но не е. Няма кой да го бие активният гел, само му липсва една помпа и ще е топ.

# 320
Отрепах се от търкане с показаните и тигана пак си е нагар. Забравих да купя препоръчания ми от вас Медикс за фурна.

Ползвам това и за камина и за загорели съдове от печка на дърва на вилата. Сваля всичко, без търкане, без киснене:

https://stoichkovi.bg/%D0%A4%D0%B0%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%82 … D0%BD%D0%B8%D0%B5

# 321

Ползвам това и за камина и за загорели съдове от печка на дърва на вилата. Сваля всичко, без търкане, без киснене:

https://stoichkovi.bg/%D0%A4%D0%B0%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%82 … D0%BD%D0%B8%D0%B5
Използвате ли ръкавици с този препарат и Медикса?
Почиства Cif, но ако се използва всеки ден или в рамките на седмица. Иначе за натрупаната мръсотия и варовик не се справя. Използвам го за мивки, кранове, смесители и тоялетната седалка. Не лъсват изобщо. Бинго на прах не искам да използвам. Много трябва да се изплаква, защото остава остатъци след това.

# 322
За миене на посуда, не ползвам ръкавици. За камината, да, защото сажди или каквото там ми се набиват в кожата на ръцете. Това за Фаворит. За Медикс, не знам, не ползвам.

# 323
Аз ползвам ръкавици независимо с какъв препарат чистя.
Само докато мия чинии не ползвам ръкавици.

# 324
  • In transit
Морковелка, това захабеното на дупето на тигана се изчиства идеално с обезмаслителя на chante clair.
Два - три пъти пръсваш и оставяш да постои, после става, като нов.
Този ми е любим, и за фурната го ползвам.

Медикс и циф отдавна съм ги отписала, само медикс за прозорци харесвам и ползвам.

# 325
Почти година не можех да открия в магазините любимия препарат за почистване на S-a на тоалетната. Днес се запасих с три шишета. Ще имам поне до Коледа.

# 326
Този Доместос и аз го гледах някъде тези дни, но не се сещам къде. Май онлайн в Емаг .
Мики, благодаря! Направих си снимка ще го купя. Всеки път ги гледам обезмаслителите на Chante clair и се чудя кой да си избера и така и не се решам и не съм ги пробвала.
Техен омекотител бях взела от Кауфланд, но нещо изобщо не се задържаше аромата след пране.
Баба ми и тя си взима почти винаги Медикс за прозорци, имат един лилав много хубаво мирише.
Аз бях взела техни блокчета за тоалетна от Дм. Много силно миришеха като минах през тях ги усетих от разстояние и затова ги купих. 3 броя в кутия бяха, първото като го сложих от много голямо разстояние се усещаше аромата му извън тоалетна чак. Много силен и много ми харесваше как миришеше повече от 3 седмици се усещаше. Останалите пък всичко бяха ароматизирали където ги държах, но от стоенето са изветряли и второто като го сложих почти не се усещаше.
Сега бяха намалени в Кауфланд и пак реших да взема, но пак ми се струва, че няма да са много ароматни. Не миришат толкова силно през опаковката като тези от Дм, но те са и друг аромат.

# 327
Този Доместос го имаше редовно в Кауфланд, но от много време не съм го виждала. Много е хубав за тоалетна.

# 328
Да разбирам ли, че с Медикс за прозорци миете мивки, смесители, кранове, тоалетни седалки и прочие?

# 329
  • София
Загорялото по тоя тиган ще падне от раз д обезмаслител. Аз ползвам Меглио, но всеки ще свърши работата, предполагам.

Оня ден купих розовия Доместос, че четох в задните теми, но не помогна. Има едно малко петно котлен камък на тоалетната и с какво ли не го поливах и не го чистих, не пада и не пада. То не беше Доместос, то не беше кипнат оцет, то не беше белина и не знам още какво сипвах.

Общи условия

Активация на акаунт