Най-после да си купя свестни препарати за почистване - 16

• 25 405
  • 404
  •   2
Отговори
# 330
Купи си най-прост Кислол и налей в тоалетната.

# 331
Не съм вкъщи и не мога да погледна. На WC Net, мисля тази разновидност, успя да почисти наслоен котлен камък. Имахме проблем, при пускане на водата, продължително си сълзеше едва забележима струя от казанчето.

# 332
Меглио, една година бяха напускали из всички магазини комплекти от два броя с някакво намаление. Купих един комплект и бяха като вода оттогава не съм купувала. Бях взела и обезмаслител на Медикс един оранжев, но и той ми се струваше слаб.
Много бях харесала един на Астиниш, но забравих кой е, бях купила друг вид и той не ми хареса. Още не съм открила перфектният обезмаслител да напръскам, да мина веднъж с гъбата и всичко да свети.

# 333
  • Пловдив
Не съм вкъщи и не мога да погледна. На WC Net, мисля тази разновидност, успя да почисти наслоен котлен камък. Имахме проблем, при пускане на водата, продължително си сълзеше едва забележима струя от казанчето.

Този препарат Откъде може да се закупи?

# 334
jb66  Тук е наличен
https://ttmarket.bg/product/wc-net-disincrostante-gel-rimuove-il … o-kachestvo 
Много коректен търговец, поръчвам 2-3 пъти в годината. Неудобство ми е само. доставката на кг със Спиди.

# 335
https://zora.bg/product/sc-2-easyfix-eu-15126000?adsRef=i53uetdswe
С тази парочистачка,забравяш за закупуването на препарати.Само с вода,почиства 100 пъти по-добре,всякакви мръсотии.

# 336
  • София
Не съм съгласна. Имам по- новия модел и активно си ползвам препарати

# 337
SC2, потвърждавам работи само с вода.
Как всъщност с твоята парочистачка ползваш препарати?

# 338
Вероятно и двете неща ползва. Препарат и отделно парочистачка.

# 339
  • София
Имам предвид, че само с парочистачка не става за всичко и си ползвам препарати. А не че с нея ползвам.

# 340
Имам предвид, че само с парочистачка не става за всичко и си ползвам препарати. А не че с нея ползвам.
Съгласна съм. Не е вълшебен уред, но е от голяма полза, особено за трудно достъпни места.

# 341
Здравейте, предстои ни освежаване на апартамента, преди раждане. Бихте ли ми дали съвет за препарати, с които да се изчисти след това, да са по щадящи.

# 342
Не ползвайте препарати с белина, докато сте бременна, защото има установена връзка с развитието на алергии от детето, след като се роди.

# 343
WC Net от Метро съм купувала, а по спомен и от ДМ. Но конкретно този против варовик сега не ми излиза в приложението на ДМ. Предполагам в повечето супермаркети може да се намери.

# 344
Какво ще препоръчате за силно замърсени фуги на плочките?

Общи условия

Активация на акаунт