Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 25

• 45 288
  • 750
  •   1
Отговори
# 225
  • Бургас
И за какво помага това нещо? Така постоянно да изпуска пара....

# 226
  • Пазарджик
Някой ползвал ли е този ароматизатор,хубав ли е и задържа ли се дълго аромата?

Имам ароматизатора и в двете бани.Според мен за парите си е ок.Аромата се задържа няколко минути.Има 2аромата-лимон и океан.

# 227
В ДМ има дифузер, поне в нашия. На Зоя май беше, почти съм сигурна.

Аз също ползвам, но непоискан съвет - ползвайте само хубави етерични масла. Пробвала съм с разни ароматни и т.н. от Пепко, не ми харесва, поне на мен.

Сега си правя комбинация лавандула, гераниум и илаг-иланг на Алтея са. Направо разкош. Сега мисля да взема и пачули, евкалипт, мента и тамян. Последното дори не знам как мирише. Joy

# 228
Подарявам талона от лайфа.

# 229
Мнение за това олио? https://www.dm-drogeriemarkt.bg/hautsache-hidratirashto-pochistv … 066447678840.html

Скрит текст:
На skin 1004 почистващото олио ме изприщи като пубер, но толкова хубаво почистваше лицето... Престрашавам се пак да опитам с някакво подобно олио.

# 230
Аз това купих вчера с талона:

Зарадвах се като видях пяната за лице, тъй като повече от година нямаше при нас никаква. Последно ползвах бялата и много ми харесваше, тази я пробвах снощи и на първо четене също ми допадна. Всички други продукти, без пастите за зъби ги купувам редовно и ни харесват вкъщи. Пастите ги взех и тях с талона, дано са хубави.

# 231
И аз взех от пастите за зъби с талона, но още не съм ги пробвала.
Купих препарата с оцет за почистване на баня - от него съм доволна; вода за уста сенситив - също съм доволна; ДПШ балеа си поднових; взех и блокчета за тоалетна почистващи и ароматизиращи пише, но не съм впечатлена от тях.

# 232
И аз се почерпих с талона за ДМ марки, тъкмо навреме ми дойде, че повечето неща за домакинството ми бяха на свършване. Купих и този омекотител за проба, че ми хареса как изглежда:
Скрит текст:

Дадоха ми и 20% отстъпка на един продукт, та сега обмислям и него къде да го наместя. Гледам да е нещо по-скъпо, че да има келепир. Може би ще поръчам голям пакет пелени Pampers на детето, с талон горе долу ми се връзват, че иначе са на скандална цена.
Абе яко са ме оплели ДМ с техните талони, усещам се, че съм пристрастена съм към пазаруването там. 😃

Последна редакция: нд, 12 яну 2025, 10:27 от Onirique

# 233
Тези 20 процента отстъпка на един продукт важат ли за артикули от аутлета? Някой пробвал ли е?

# 234
Да ми препоръчате мъжки хидратиращ крем за лице ? Загледах тези, отзиви?

# 235
  • Варна, Пловдив
Относно ароматизаторчето за 3лв по-горе, и моето мнение е, че за тези пари става.  В тоалетната съм го сложила, а в банята пръскам с някакъв спрей за тяло, че аз такова не обичам, но ми се беше паднало от козметична кутия и така го изразходвам.

# 236
Тези двата не са лоши, все пак зависи и от кожата.

# 237
Зависи на колко години е мъжа и каква му е кожата.
От всички показани на Alverde е най-добрия избор.
На Balea са ми твърде парфюмирани.
Нивеа са лош избор, но тъй като са от много години и имат агресивни реклами, се купуват доста въпреки лошите състави в продуктите им.

# 238
  • пустинята Гоби
На Алверде продуктите са с доста алкохол. Пробвала съм доста техни неща, нищо не ми хареса. За съжаление мъжете са много вироглави и трудно може да ги накара човек да сложат крем за лице, който не е мъжки.

# 239
Не мога да споделя отзиви за мъжките кремове, но специално Nivea Men Protect&Care няма смущаващи съставки, според това, което виждам в Inci beauty.

Общи условия

Активация на акаунт