Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 25

• 45 273
  • 750
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Мнение за това олио? https://www.dm-drogeriemarkt.bg/hautsache-hidratirashto-pochistv … 066447678840.html

Скрит текст:
На skin 1004 почистващото олио ме изприщи като пубер, но толкова хубаво почистваше лицето... Престрашавам се пак да опитам с някакво подобно олио.
Хубаво е и чисти добре! Ползвам го в момента.

# 256
Утре имам РД , а талон за отстъпка за РД нямам 😞 знаете ли кога да очаквам? В описанието пише най-късно ден по-рано , но няма …

# 257
Е, много жалко. Можеше да го комбинираш с -20%на всичко от техните марки, който е до утре.

# 258
И аз това чаках и затова не поръчах до сега …

# 259
  • Пловдив
Утре имам РД , а талон за отстъпка за РД нямам 😞 знаете ли кога да очаквам? В описанието пише най-късно ден по-рано , но няма …
В деня на РД идва талонът!
Е, много жалко. Можеше да го комбинираш с -20%на всичко от техните марки, който е до утре.
До утре включително важи талонът.

Последна редакция: пн, 13 яну 2025, 16:23 от sunflower

# 260
  • оттам, откъдето започва България
Изчакай до утре, трябва да дойде.

# 261
Явно съм се подвела по описанието на темата …

# 262
Моя талон дойде точно на деня на РД.

# 263
Талона за РД идва в деня,моя даже го получих към 11:30-12ч на обяд ,та се чудех сутринта дали не са ме пропуснали.
Да дам отчет за ароматизатора за баня, който се натиска - много ни хареса вкъщи,аромата е на чисто и дори бих взела голяма опаковка ако има. Праха за пране е добре,чак ми се сториха , че скърцат Grinning . Молив за устни на катрис номер 01 също е много хубав.

# 264
  • оттам, откъдето започва България
И аз оползотворих талона. Можеше и още. Simple Smile

Скрит текст:
.   
Скрит текст:

Липсваха полиращите кърпи, които бях си отбелязала.   [.spoiler  ].  [. spoiler]

# 265
Не мога да се сетя коя дама ми препоръча Рутаскорбин да пия.
Искам да и благодаря сърдечно! 🌹
Идея си нямаш как ме спаси! ☺️
Хиляди благодарности. За това ,че този път пропуснах нощното уливане ,за това че няма нужда да ходя на всеки два часа да сменям (на моята работа това ходене до тоалетна на всеки два часа е абсолютно предизвикателство).
 Наистина ме спаси!
Всеки път се моля да почивам когато ми идва МЦ. И всеки път се моля да имам възможност да ходя до тоалетна.
На всичкото отгоре намаля използването и на превръзки и на тампони.
Отново благодарности ,бъди много здрава и благословена! 🌹🍀

# 266
  • Пловдив
Явно съм се подвела по описанието на темата …
Ако под "описание" имаш предвид първи пост - всичко е цитирано от сайта на dm. Практиката е такава,  каквато в няколко поста беше написано...

# 267
Браво на Рутаскорбина и аз ще го пробвам, че е голяма мъка.

Имам малко момиченце на 4 г, с тънък косъм, но пък с дълга къдрава (не чуплива) коса и детските шампоани 2 в 1 например много й я заплитат. Може ли да се мие с някакъв продукт за къдрава коса за възрастни?! Може ли да препоръчате някой такъв или детски от DM?

Благодаря предварително!

# 268
  • Варна
Взех си с талона и този течен сапун. Мисля че има приятен аромат.

# 269
  • Deutschland
Браво на Рутаскорбина и аз ще го пробвам, че е голяма мъка.

Имам малко момиченце на 4 г, с тънък косъм, но пък с дълга къдрава (не чуплива) коса и детските шампоани 2 в 1 например много й я заплитат. Може ли да се мие с някакъв продукт за къдрава коса за възрастни?! Може ли да препоръчате някой такъв или детски от DM?

Благодаря предварително!

Малката ми дъщеря е на 5 и има много къдрава коса. Мила съм й косата с мой шампоан и й се появиха крусти. Не препоръчвам.
Cantu продават ли се в България? Те имат детска серия за къдрава коса. Шампоан, балсам и спрей за разресване. Прекрасни продукти са.

Общи условия

Активация на акаунт