Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 25

• 45 176
  • 750
  •   1
Отговори
# 570
За ръкавиците , които похвалих,  няма да цитирам постовете, за да не става дълго.
От този вид, който са по 2 чифта в опаковка, няма размери. Питах изрично момичето в магазина,  понеже видях, че има само М. Тя провери в системата и каза, че не съществуват. В линка, който съм сложила също се вижда, че няма опция да избереш размер и не е обозначен такъв.
За жълтите ръкавици наистина има размери, но те не са същите като цветните и цената вече е друга ( двойна на тази, която излизат тези от 2 чифта). А и мен този жълт цвят ме отблъсква.Joy

# 571
Чудя се за рол он дезодорант на Балеа с кристал. Как се ползва? Мокри ли се? А мишниците трябва ли да са мокри също? Много е хвален, но в описанието му не намерих как се ползва.

# 572
Аз го използвам под душа, на мокра кожа, мокря и него и така. 🙃

# 573
И аз взех същото сладко, но ме домързя да правя мекици или бухти днес и не сме го пробвали.
На мен капсулите ми се разтварят винаги. Взмемам ги заради ММ, за да не дозира прах. Аз си пера с прах на ДМ
По същата причина и ние имаме капсули.
Иначе пера и с прах, и гел имам, в зависимост от материята и градусите подбирам и препарата. В нашата пералня също винаги се разтваря капсулата, както и тези на други производители. Най-ниските градуси, на които пускам са 30.

# 574
След душ не го мокря, защото мишниците ми са си влажни, но ако по друго време го ползвам- мокря самия кристал. Много е икономичен и този на ДМ е на най- ниска цена

# 575
Мокри се, няма значение дали ще намокриш него или кожата но да е наистина мокро. И се натрива по-продължително, целта е да се разтвори от него и да остане по кожата, не става да минеш 2 пъти както с нормален рол-он. Ако установиш че търкаш на сухо, мокриш пак и продължаваш Grinning После съответно си изчакваш да засъхне напълно и си готова.
То не е и рол-он, а просто парче стипца сложено в една гилза, представи си стик като голямо червило или от сорта.

# 576
Много е ефективен този рол-он. И се ползва с години. Аз за тийнката го бях купила, тя отдавна порасна, а не е изразходен и половината от него.

Ходих днес да търся тоалетни блокчета на Денк мит, имаше 4 уж, налични. Нямаше ни едно. Питах на касата, водил им се един палет стока, но реално не бил доставен. Та, хич не им вярвайте на наличностите. Но пък си намерих къна Афродита, по сайт нямаше, там да. Дори намалена на 2.95, с отстъпката много добре се получи, по 2.50. Иначе е 3.95.

# 577
О да, аз май досега нямам и един такъв изразходен, май най-далеч съм стигала да преполовя един и то отне цяла вечност Grinning Ама не ги довършвам че все нещо става, то и много пъти се местих, и какво ли не... На моменти и ми е писвало да се занимавам и съм го мятала в коша, та пак нов. Но ако искам да карам с един до края му, не знам колко години ще отнеме да го изтъркам Grinning
На мен ми омръзва тая маневра с мокренето и търкането и съм на периоди. През лятото съм предимно с него, че до момента това ми е най-ефективното нещо против миризма, дори в най-големите жеги. През друг сезон не ме бърка дали ще е то или друг дезодорант.
Което ме подсеща да напомня и че този кристал е изрично само против миризма, на изпотяването не влияе и пак си се потиш с него. Да не се разочарова някой, ако и това очаква.
Но аз сухи подмишници с никой ролон, спрей, стик или каквото и да е не съм видяла, чак не ми се вярва като някой каже че спират потенето при него. Говоря за нормалните, не за Одорекс, какъвто нямам намерение да пробвам и не вярвам някога да проимам.

# 578
  • София
Искам да се похваля с новото ми откритие от ДМ.
Grinning  Домакински ръкавици. От много време си търся свестни такива.
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/profissimo-domakinski-rakavitsi- … 058172673917.html
Много приятен е материала, не много дебел, не е и много тънък. Имат оребрение  на дланите, за да не се хлъзгат нещата  ( например аз мия чиниите с тях). Има 2 вида материал на тях и нагоре са някак гъвкави, а и цветовете са много весели, моите са в розово и синьо. Цената за чифт е без коментар.
Единственият недостък поне за мен е, че са само размер М, а аз съм с малки ръце, идват ми една идея по-големи, по-скоро са за нормална ръка.
Похвалвам и банановия  чипс от Био серията, взех го за проба с талона, за намалената цена е екстра. Simple Smile
Мода, тези ръкавици наистина са топ, само дето от 10-на години са само в размер М.🙁

# 579
Ходих днес да търся тоалетни блокчета на Денк мит, имаше 4 уж, налични. Нямаше ни едно. Питах на касата, водил им се един палет стока, но реално не бил доставен. Та, хич не им вярвайте на наличностите.
Аз веднъж търсих нещо, в приложението наличност 9 бр. в магазина - празен рафт. Обяснението ме разби - дошли им палети, но не са разтоварени, та сигурно там били...

# 580
Ти пък да видиш аз какво обяснение съм чувала - "сигурно са откраднати".
Най-лошото е, че вероятно това е самата истина. В приложението имаше две бройки, последната доставка на продукта беше два месеца по-рано.

# 581
  • Пловдив
Оползотворих талоните. Взех зехтин, кафе на зърна , превръзки, боя за коса, вода за уста и ленти кола маска. Доволна! Simple Smile

# 582
  • Бургас
Кристала и ние у дома го ползваме. Няма свършване това нещо. Имам чувството, че с години ще го използвам.
От ето този също съм много доволна.

# 583
Аз напазарувах много стабилно, но според мен се използва талона само за ДМ био, а за 15 вече ми го няма Sad

# 584
За ДМ био талонът се отразява в горната част на бележката - под всеки артикул.
За 15% на цялата сметка талонът е отразен в долната част на бележката.

Общи условия

Активация на акаунт