Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 25

• 45 183
  • 750
  •   1
Отговори
# 555
Тези ръкавички са топ, единствените, които ми издържат повече време.

# 556
nteri мисля че съм виждала размери от ръкавиците, но рядко остават налични. Аз съм с малки ръце и все търся S, виждала съм разнообразие, но се ошушква явно.

# 557
Има ръкавици и по един чифт опаковка, жълти, размер S. Аз само такива ползвам и съм много доволна.

# 558

Моите покупки от вчера бяха повече от успешни.
Горещо препоръчвам душ гела – банята ми ухаеше на цветя с часове след използването му. Изключително нежен към кожата, като същевременно я хидратира прекрасно, а моята е доста суха.
Дезодорантът е абсолютен фаворит! За невероятната цена от само 2,45 лв. получих продукт с отлично качество. Ароматът му е като на скъп парфюм и остава усещане за свежест през целия ден. Освен това, предпазва ефективно от неприятни миризми и, най-важното, не дразни кожата.
Доволна съм и от ножичката за оформяне на вежди – удобна и функционална!
Чиата според сайта я нямаше в наличност, но в магазина я намерих. Не ми харесва, че наличностите не са отбелязани коректно.

# 559
Аз също ползвам постоянно еднократни ръкавици, дори и като чистя вкъщи. Постоянно купувам кутии, препарати от ДМ. Няма да казвам на кое ниво съм в момента. 🤭🤭🤭

# 560
  • пустинята Гоби
Аз най-много да не взема последния талон за намаление от играта с натрупване на парите. По принцип е хубаво на по-дребни думи да дава някой талон, не са някакво зверско намаление, че да ги събаря.

# 561
Аз също мисля че 15 лева премия за похарчени 1800 лева в магазина е доста малък жест, но на хорото сме, ще играем.
Попълвах анкетата и имах въпроси дали одобрявам талони от 10% за отстъпка за РД, а и по принцип. Ами опредлено не ги одобрям, аз и 15те процента не одобрявам, ама кой ме пита. Не знам защо хем ни е нисък стандарта, хем за всичко плащаме по-скъпо отколкото в чужбина където заплатите и стандарта са доста по-високи...

Последна редакция: нд, 26 яну 2025, 08:11 от Lale_Lili

# 562
  • Бургас
Този душ-гел го имам, но още не съм го използвала. Имам други няколко наченати.

# 563
От дм био и аз купувам доста неща, не само за мен. Ще сложа в скрит текст, ако за някого е досадно.

Скрит текст:

За в къщи, а и на цялото семейство съм казала да купуват ориз и варива от ДМ, за да е био. Някога в някоя тема четох за разни опрашвания и т.н - било е доста отдавна и от тогава го проповядвам - не знам дали е вярно. 😄 Ориз - всички видове, леща, нахут в консерви (баба много обича), царевицата в консерва също, ленено семе. - само последното ползвам и в момента, останалите не, заради ИР.

*Хуск - също чудесен.
*Кокосово брашно - хубаво е, но с много силен аромат, на мен не ми пречи, но да се има предвид. На Драгон и с по-лек и незабележим аромат.
*Горчица - 3.85 за 200 мл. Цената е чудесна и е много много вкусна. Мъжът ми я консумира повече, аз рядко. Наскоро овкусих месо с някаква обикновена от Лидл, беше ужасно.
*Пестото е превъзходно също.
*Всякакъв тип пастети, особено имат един от патладжан - ММ много ги харесва.
*Къри паста, червена, в малко бурканче - също превъзходна, за овкусяване. ММ си я яде така, харесва му. 😁
*Бадемовото мляко, неподсладено - много хубаво, не е блудкаво.
*Кафета - всички видове, на мен ми харесват.
*Чайове - особено ройбос и ванилия - много приятни.
*Зехтин - 27.90 за 750мл - не знам дали е топ качество за зехтин, обаче на вкус е просто разкош. От както го открих на купувам друг, независимо от цената. Няма горчивина, както при италианските. Хубав гръцки не знам от къде да взема (тоест имам предвид, от високия клас).
*Ябълковият оцет е също постоянно купуван. Пробвали сми на Лидл био и на Била. Този от ДМ е най-вкусен.
*Подправки - куркума, къри, канела, черен пипер, подправки за гъби, италианския микс, червен пипер и бакпулвер - непрестанно и само от там ги взимам. Особено двата микса са чудни.
*Доматената паста в стъклена бутилка - купувам постоянно и само от там. Много ми харесват. тези в консерва ги избягвам заради самата консерва.
*Какаото също е редовно в къщи, макар да го ползвам от дъжд на вятър (купувам, за да си имам 😄).
*Имат едно пенне без глутен - много е приятно на вкус и не се усеща разлика със стандартните. Май месец ги правих, после правих за нишите и те одобриха.
*Едни смеси имаха за зеленчукови кюфтета - без глутен и стандартни - не бяха кой знае какво, еднократна покупка.
*Зелев сок - чуден е и той.

Всякакви веган неща - не съм пробвала, както и мюслита и подобни, пастата също, разни десерти, хлябове, брашно и подобни, снаксове - не консумирам просто.

Хранителната мая е лоша обаче откъм състав. Ако някой я е загледал, нека знае.

# 564
Ползвали ли сте капсулите за пране,дали се разтварят добре?

Последния път взех прах - доволна съм, та се чудя дали да тествам и капсулите.

# 565
С тези въпроси в анкетата за намаление от 10% и аз не се съгласих. Дано не ги направят така. Не стига, че за нов потребител намалиха, ами и за други неща...

# 566
Ползвам капсулите, разтварят се. Най-кратката програма, на която съм пускала пералнята с тях е 1:30ч.

# 567
  • пустинята Гоби
Разтварянето на капсулите зависи и температурата на програмата. Аз пера якета и вълнени пуловери на 30 С, тези капсули не се разтварят на такава температура. Може би е нормално, вече почвам течен препарат. Капсулите имат и вариант за бяло пране, в момента пера с тях, хубави са.

# 568
  • Deutschland
Снощи си поръчах сладко от ДМ да ми донесат, за традиционните мекици в неделя. Детето взело горски плодове, а изрично й казах или ягоди или дренки. Дано да е хубаво. Междувременно домъкна и душ гел Балеа от някаква веган линия, но ухае много химично и не знам ще го ползвам ли.

# 569
И аз взех същото сладко, но ме домързя да правя мекици или бухти днес и не сме го пробвали.
На мен капсулите ми се разтварят винаги. Взмемам ги заради ММ, за да не дозира прах. Аз си пера с прах на ДМ

Общи условия

Активация на акаунт