Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 25

• 45 271
  • 750
  •   1
Отговори
# 285
Благодаря Ви за помощта, дами. Ще видя спрея на Johnson и Бочко и ще реша.
Фрау, за съжаление нямам познати, които да се ангажират с изпращане от Германия, иначе знам, че там хубавите продукти са по-достъпни, но това е положението Simple Smile

# 286
От Германия може да се поръча с превозвач. До техен склад или офис и те доставят до България.

# 287
  • София
И аз напазарувах с талона

# 288
  • Deutschland
От Германия може да се поръча с превозвач. До техен склад или офис и те доставят до България.

За съжаление от въпросния магазин не може да се поръча онлайн. Само на място се пазарува.

# 289
  • Варна, Пловдив
Здравейте, препарата за стъклокерамика 3в1 на Денкмит бива ли го или друг да препоръчате тогава? Сега правя последните промени по поръчката и го загледах. Благодаря

# 290
Аз го взех, но още не съм го ползвала.
Много се ядосах днес в магазина на пл. Славейков. Половината стоки нямаха цени по регалите, един балсам за коса, който исках се оказа, че няма баркод и не може да се маркира на касата. Оставих го, защото нямаше как огромна опашка да ме чака да го сменя с друг. В обедната почивка работеше само една каса. Ами тъпо, както казват тинейджърите.

# 291
  • софия
Аз не знам какво съм поръчала, но в магазина ме чакаше един кашон, в който мога спокойно да вляза. И не е и лек. Ще пращам мъжа ми да го вземе, но не очаквах. А поръчката ми е и за по-малко от 100 лв.

# 292
Здравейте, препарата за стъклокерамика 3в1 на Денкмит бива ли го или друг да препоръчате тогава? Сега правя последните промени по поръчката и го загледах. Благодаря
Аз съм доволна от него.

# 293
  • Варна
Аз съм доволна от него.

Аз не съм доволна. Все едно има пясък вътре.

# 294
  • София
Имам свободен талон за -20%, ако някой има нужда да ми пише ЛС.

Подарен!

Последна редакция: вт, 14 яну 2025, 16:51 от kopche

# 295
Не мога да се сетя коя дама ми препоръча Рутаскорбин да пия.
Искам да и благодаря сърдечно! 🌹
Идея си нямаш как ме спаси! ☺️
Хиляди благодарности. За това ,че този път пропуснах нощното уливане ,за това че няма нужда да ходя на всеки два часа да сменям (на моята работа това ходене до тоалетна на всеки два часа е абсолютно предизвикателство).
 Наистина ме спаси!
Всеки път се моля да почивам когато ми идва МЦ. И всеки път се моля да имам възможност да ходя до тоалетна.
На всичкото отгоре намаля използването и на превръзки и на тампони.
Отново благодарности ,бъди много здрава и благословена! 🌹🍀
Можете ли да кажете как го приемате и колко време  ,за да има ефект?

# 296
  • Бургас
Охх, ядосвам се, че няма да мога да стигна до ДМ да си използвам купона.
Ако някой го иска, ще му го дам.

# 297
Здравейте, сигурно е коментирано, но да питам дали си заслужава праха за цветно на Денкмит?
До сега ползвах Ариел, но ми се струва, че вече не изпира добре и си търся нов прах.

# 298
Добри са праховете на ДМ и на прах, и течните, но всичко е до индивидуални очаквания и изисквания все пак.
Още по-хубаво е, че не са скъпи и може спокойно да се пробват.

# 299
Ако има свободен талон ще помоля за него! Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт