Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 25

• 45 247
  • 750
  •   1
Отговори
# 345
Браво! Честито! Hug

# 346
  • София
CocoMilk, честито!❤
Аз проверих току що дали съм в списъка☺
Късмета не е бил на моя страна!
Със здраве да я използваш и да споделиш мнение.🥰

# 347
Имах талон за 3 лв. отстъпка и вчера след работа се отбих до DM. Честно казано, нищо не ми трябваше, защото буквално съм се презапасила с козметика и с неща за дома, и с хранителни добавки.
Но, за да използвам отстъпката, си взех - околоочен крем на Balea и цветен балсам на Alverde.

Тази сутрин тествах и двата продукта. От околоочния крем нямам големи очаквания, имайки предвид цената, но като че ли освежи и изсветли зоната под очите.
Балсамчето също ми допадна – хидратира добре и придава много приятен, естествен цвят на устните. В дни, когато нямам време, спокойно би могъл да замени червилото.

CocoMilk, честито!

# 348
Благодаря ви момичета! 💗Когато я взема ще ви я покажа и ще дам отзиви. 🤗

# 349
Честито на печелившите, както се казва 🙂

На моята онлайн поръчка пише "възможна доставка днес". Да я очаквам ли днес, какъв е вашия опит или ще ме подведат 😂 все още никъде нямам инфо за товарителница.

# 350
Честито на печелившите, както се казва 🙂

На моята онлайн поръчка пише "възможна доставка днес". Да я очаквам ли днес, какъв е вашия опит или ще ме подведат 😂 все още никъде нямам инфо за товарителница.

Щом нямаш товарителница, не я чакай днес, няма да дойде, това е моя опит. 😃 Много ме кефи как загадъчно го пишат "възможна доставка днес", а идва след два дни. 🤪

# 351
На Балеа не са лоши околоочните, аз от никой крем не очаквам чудеса и без това.
Не ми харесват обаче тубичките им, ни един техен не съм успяла да довърша - скъсва се пластмасата на "гърлото" на тубичката и частта с резбата се отделя от тубата. Съответно остава отворена туба с дупка там. Доизмазвам ги на ръцете си колкото да свършат и да е бързо и си казвам че няма пак да купя техен... Докато не забравя и не се повтори това нещо пак 😁

# 352
  • Варна - Черна гора
На Балеа не са лоши околоочните, аз от никой крем не очаквам чудеса и без това.
Не ми харесват обаче тубичките им, ни един техен не съм успяла да довърша - скъсва се пластмасата на "гърлото" на тубичката и частта с резбата се отделя от тубата. Съответно остава отворена туба с дупка там. Доизмазвам ги на ръцете си колкото да свършат и да е бързо и си казвам че няма пак да купя техен... Докато не забравя и не се повтори това нещо пак 😁
Дълги години ползвах околоочните кремове на ДМ, от различните серии, но не ми се е случвало подобно нещо.
В такъв случай, аз бих прехвърлила съдържанието остатъка от крема в малка кутийка (туристическа опаковка) Hands V

# 353
Крем дето при формулирането не е предвиден да се бърка с пръсти в него а да стои в туба... По-скоро бих го измазала набързо по ръцете си отколкото да прехвърлям, да бъркам в него и да си го сложа на най-чувствителната част на лицето. Не си струва просто, те са и толкова евтини че при тях пък съвсем не си.

# 354
  • Варна - Черна гора
Не е нужно да се бърка с пръсти. Аз съм се снабдила със шпатулки за целта.
Иначе, да и са евтини и количеството изначално е колкото за две намазвания на ръцете, краката ... и каквото там се сетя.

# 355
И аз в края на опаковката режа и прехвърлям в кутия остатъка, доста е количеството от туба 50 мл. С върха на чист нож обирам всичко. Имам си останали кутии от кремове, за тази цел.

# 356
Кой както му е удобно, аз за мъничка тубичка с евтин околоочен крем не бих се занимавала. Че и шпатулки да почиствам на лягане и на ставане, аз съм си купила тубичка точно защото искам лесно.
То не е нормално и да ми се случи повече от веднъж, ами след време забравя и си взема пак от техните, те иначе не са по-лоши от другите дрогерийни марки. Общо 3 или 4 техни туби са ми се късали така до тук, това естествено не е в кратък период а за години. Ако беше само веднъж, щях да махна с ръка но явно си им е слабо място.

# 357
Този крем ползвам и помпичката ми спестява всякаква гимнастика при привършване му.

# 358
  • София
И аз го ползвам и не е лош, малко стои с блясък след нанасяне, та го ползвам само вечер.

# 359
  • София
За новия live ми харесва талона, който ще дават - дано до тогава да заредят от соевото ми мляко, че никъде го няма! Sad

Този крем ползвам и помпичката ми спестява всякаква гимнастика при привършване му.
Скрит текст:
Фаворити са ми кремовете с флакон / помпичка! Изобщо не обичам да бъркам с кремове и да ми се пълнят ноктите и най-редовно си ги прехвърлям в такива с помпа.

А този е някакъв нощен серум. Ще го пробвам и него:
Скрит текст:
Май не е нов, поне аз имах такъв, доста го издирвах за изминалото лято (но беше с друга картинка), но не бях впечатлена. За след слънце ми е слаб, но пък може само при мен да е така.

Общи условия

Активация на акаунт