Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 25

• 45 194
  • 750
  •   1
Отговори
# 510
Хм, имам активирани талона за 15% на всичко и още един такъв за рожден ден, но в количката ми дава само 15% отстъпка, а друг път имам спомен че са се съчетавали... Някой друг пробвал ли е такава комбинация? То на него изрично си пише че не се комбинира с други които важат за цялата покупка, но при тях нали никога не се знае...

# 511
Аз също имах -15%за РД и се комбинира с този за био продуктите.
Уж всяка седмица пазарувам в ДМ, все с талони и пак оставих сума. Чак касовата си гледах, но всичко е точно

# 512
  • Варна - Черна гора
Хм, имам активирани талона за 15% на всичко и още един такъв за рожден ден, но в количката ми дава само 15% отстъпка, а друг път имам спомен че са се съчетавали... Някой друг пробвал ли е такава комбинация? То на него изрично си пише че не се комбинира с други които важат за цялата покупка, но при тях нали никога не се знае...
И при мен отстъпката за РД не се комбинира с 15% на всичко.

# 513
С този за био продуктите е ясно, но тези и двата са за отстъпка на цялата поръчка и явно затова, то пише че с такъв не се комбинира. Ама и аз къде гледам, метнах го преди да го прочета това. Този дето е за всички е с по-дълга валидност, явно ще отида на място в магазина утре и ще помоля на касата да го махнат него а да остане само този за рождения ден който изтича съвсем скоро. Те поначало им е странно че имат в приложението опция да се активира купон, но не и да се деактивира, ама това е друга тема.

# 514
  • София
Тъпо е да не може са се деактивира!

# 515
  • оттам, откъдето започва България
Моля, който не е попълнил все още анкетата, да пише да се включи опция деактивиране на талон.

# 516
Благодаря на Аня за предложенията! За съжаление в нашия ДМ ги няма повечето обаче, много е беден откъм хранителни продукти. Надявах се на протеиновите барчета, но уви. Взех пюренца за децата, поне те ще се радват на талона от лайфа.
Днес щурмувах и похарчих куп пари Joy Взех и много от нещата, препоръчани от форума и нямам търпение да ги опитам.

# 517
ДМ май много се нахендриха с тази анкета.
Че е хубаво да има отстъпки в приложението, хубаво е, но доста критика отнесоха от мен - че талоните са с кратък срок, че не са така изгодни, както в Германия, че са обързани с точен ден и час, че наличностите куцат, че дори онлайн няма всичко и за капак писах, че искам отстъпката за РД пак да е многократна.

Забравих да пиша за деактивирането на талон, наистина е много полезна функция.

Последна редакция: пт, 24 яну 2025, 09:36 от Дидичка

# 518
  • София
Дидичка,аз също посочих тези неща попълвайки анкетата. Пътувам често в Германия и пазарувам в ДМ на място или онлайн,ми талони бол. В момента са 18.

На повечето продукти сроковете на купоните са доста по- голями. Отстъпките също.

# 519
В немския ДМ е значително по-евтино, напр. зехтин - тук е 27.9 лева, а там е 9 евро.

# 520
  • София
Не съм изненадана...

# 521
  • София
Доста неща са с различни цени.

# 522
Здравейте, да попитам как се съчетава талон за отстъпка за достигане на опледелено ниво с този за 15% отстъпка на цялата покупка или с талона за dmBio. Благодаря предварително.

# 523
Вчера писах, че био ми се съчета с -15% . На касовата под всеки био продукт си пише - , а накрая на цялата сума имаше -15%

# 524
Здравейте, да попитам как се съчетава талон за отстъпка за достигане на опледелено ниво с този за 15% отстъпка на цялата покупка или с талона за dmBio. Благодаря предварително.
Талоните за отстъпка при достигане на определено ниво не са % от покупката, а определена сума от общата стойност на покупката. Виж снимката, на достигнат оборот от 700лв. има и % от най- скъпата стока от покупката и после пак в левове талонче.

Общи условия

Активация на акаунт