СЪВЕТ ЗА ДОБРО ЧАСТНО ОСНОВНО УЧИЛИЩЕ

• 145 969
  • 645
  •   1
Отговори
# 465
Абе момичета, много ми се вижда цена 6000 лв. за БШк....! Rolling Eyes Ами,че то излиза колкото ЕСПА- та! Говореше се, че ще е значително по евтино от другите, та даже преди време тук някой спомена - 3000 лв. за външни!! Да няма някаква грешка?

# 466
Стела, случайно да имаш инфо. за външни в "Българско школо" каква е таксата? За догодина също се колебаем между "меридиан 22" и него.

Джули цената за предучилищен клас е 6000 лв. без транспорт и униформи. Но за този випуск вече няма места, може би догодина за парви клас ще е по- различно в новата сграда. Джули моля те дай ми повече информация за " Меридиан22" ако знаеш. 

Не е вярно че цената в БШ е 6000лв, т.к. тази година се записахме да започваме от септември предучилищна, и платихме 4000лв. Стела , не зная от къде сте взела тази цифра 6000.

# 467
Привет отново, гледам че темата се пооживила малко. Първо да кажа, че в БШ със сигурност таксата се въртеше около 4000 лв, тъй като го проучвах и него. Второ за ПЧМГ и аз се поинтересувах за 1-ви клас, макар и доста късно след като вече се бяха отказали да го сформират. Не са събрали достатъчно деца наистина, но както каза директорката не са и се опитали да са по-агресивни в рекламата си за 1-во класници. Тя определи силата на училището в прогимназиалния курс 5-8 клас и вече ще натискат и за гимназиалния 9-12. Като човешки ресурс и нагласа много ми допаднаха и бих им доверила бъдещ първокласник, но базата им наистина не е особено подходяща за 1-ви клас и те самите си дават сметка за това.
Относно Шилер, не се наемам да ги коментирам - просто внасям уточнението, че това не е ЧУ с всички + и - произлизащи от това.
Prizma кофти инфо е това за Кирил и Методий и тях ги бях сложила в списъка, но подобно нещо наистина е невъзможно да има иди ми дойди ми и през ден да са до обяд / нали и това е един от съществените поне за мен +-ове на ЧУ - целодневните занимания/.

# 468
MJG, благодаря ти,че се включи - 4000 е по-поносимо. Лесно ли става приема, как стоят нещата? И дали местейки се догодина в новите луксозни сради в Младост 2, цената няма да хвръкне? newsm78

# 469
juli_et   и мен ме притеснява този въпрос
И дали местейки се догодина в новите луксозни сради в Младост 2, цената няма да хвръкне? newsm78

Колкото до приема, не останах с впечатление, че приема е тежък, но определено местата извън ведомствените им бройки не са много и от това идват проблемите според мен.
Не зная дали в новата сграда ще имат по-голям капацитет и съответно ще увеличат броя на паралелките и от там евентуално шанса да се класираш там по-лесно.

# 470
MJG priwet,
информацията за цената имам от майка, чието момченце ще бъде също като твоето дете в предучилищният клас тази година. Ако е само една групата даже ще бъдат съученици. Те го записаха още май тази година и тогава ни навиваше да се запишеме и ние, и поради тази причина ми е нелогично да ме е излъдала, но може би в цената е визирала и транспортните услуги, незная със сигурност, но се извинявам ако съм подвела някого, ще го уточня и пак ше пиша.

# 471
Здравейте, ние се записахме в началото на юни и това е което сме платили, зная много добре. Това обаче не включва транспорт - защото е пожелание. Много ми се иска да остане същата цена защото другите училища, които гледах, бяха нагоре. Но основното е - дали ще сме доволни. Ако не - чао, ще търсим друго място за  първи клас. Иначе с приема нямаше проблем, аз подадох заявление някъде през април, и директорката ми се обади в началото на юни за записване. Да ви кажа дори не съм се интересувала какъв е наплива но тя още през април ми каза че за първи клас са свършили местата (имат 2 паралелки 1ви клас и 1 подготвителен). Предполагам защото приемат децата на Овъргаз и те, както се казва, запълват бройките бързо.

Лени, здравей, видях че си писала и зная че и вие гледахте това училище. Ти на кое последно се спряхте?

# 472
  • София
MJG, успешен старт насесен. Като понтарупаш впечатления, моля да споделиш. Определено имаме интерес  Simple Smile
stela, ще чакаме новини и от теб - поразпитай твоята приятелка - винаги е хубаво да има няколко мнения и гледни точки.

# 473
Лени, здравей, видях че си писала и зная че и вие гледахте това училище. Ти на кое последно се спряхте?

MJG аз оглеждах училища за баткото, за малкия си мислех че сме намерили... но там е еднааа не ми се почва....
Така, че не съм се интересувала от БШ за първи клас. За баткото подадох молба, за да се подсигурим в случай, че не го приемат в някоя от Математическите гимназии. Слава богу успя да се класира в ПЧМГ и го записах там. Иначе останах със смесени впечатления от БШ. Сега на моменти ме е яд, че не подадох ей така една молба и за малкия.... ама човек се учи докато е жив.

# 474
Лени, и аз не съм сигурна дали БШ е най-доброто решение, ще си покаже времето -- и ще пиша впечатления...

# 475
Лени, както добре знаеш моето единствено колебание относно това да пусна Вики в първи клас там беше именно материалната база. За малко дете тя все пак си е доста важна, особено при целодневно обучение. Иначе от към преподаватели, мотивация и настройка - с две ръце съм "за". Вероятно наистина за след 4-ти клас са един от най-добрите избори, ако детето има интерес в тази посока.

# 476
Лени, и аз не съм сигурна дали БШ е най-доброто решение, ще си покаже времето -- и ще пиша впечатления...

Добре дошли  Simple Smile
Моята дъщеря ще бъде 3 клас в Школото (и аз не съм служител на Овергаз или друго тяхо дружество) и не зная дали за вашето детенце ще е най-доброто място за обучение, но със сигурност е с едни от най-слънчевите персонал и обстановка   bouquet .

Писала съм за училището в друга тема. Сега и ще похаля двете учителки на детето-началната и тази, която води кръжока по математика, които го подготиха, така че събра максимален брой точки -  90 на Европейското кенгуру по математика, класираха се заедно с още 5 дечица (от други училища от страната http://www.math.bas.bg/smb/kenguru/2008/22mar2008/Nklasirane_EK_08.pdf ) 1-ви в България от общо 3672. А аз не съм решила и 1 задача с нея вкъщи Wink Партньорската фондация на Овергаз - Млада България - съдейства за организирането и на Математическото, и на Лингвистичното кенгуру в България. Тези състезателни форуми за ученици са сред най-престижните в Европа  Simple Smile

# 477
  • София
Здравейте и аз да се запиша в темата. Насочила съм се към частно училище прочетох цялата тема и вече съм доста объркана  #Crazy
И искам да питам има ли някой отзиви за Александър Дюма, Проф. Иван Апостолов, Уилям Шекспир  дали има деца които учат там или мами които са били в училищата да кажат мнения.
То е ясно, че скоро ще обикалям по училищата да добия представа  Peace
Isa Ти към кое училище засега си се спряла  Hug

# 478
вижте сега... аз знам за какво става вупрос в това училище. Повярваите ми аз не съм мн. доволен от Рьорих.

# 479
вижте сега... аз знам за какво става вупрос в това училище. Повярваите ми аз не съм мн. доволен от Рьорих.
Аз не можах да разбера за кое училище говорите? И каква е връзката с Рьорих?

Общи условия

Активация на акаунт