Кралски работи и клюки - януари 2025

• 93 473
  • 1 029
  •   1
Отговори
# 60
Аз ще си гледам сериала за Марта Стюарт,оригиналът е винаги за предпочитане. Виж, ако Хари заснеме "Ергенът", може и да се прежаля и да надзърна.

# 61
То е ясно, че Меган няма да открие топлата вода. Нейните проекти почти винаги са откраднати идеи от някой друг. Както и сега, знаем кои кралски особи се занимават наистина любителски с градинарство, готвене и производство на продукти и то от личните си градини, а не от наетите имения.
И са показвали как се занимават с тези си хобита и дори някои проекти в работният им живот са свързани с тях.
Ако това за вас е успешен старт за нея, то определено за повечето хора не е.

# 62
  • Някъде там
Йесс, много силно начало на Меган за 2025. Нямам търпение да видя какво ще ни покаже- от рецепти, през красиви аранжировки и къщи, мода и интересни събеседници. Определено ще се гледа.
На мен най-любопитни ще са ми детайлите. Как ще представя аранжировки и малки трикчета. Как ще държи и използва съдовете докато готви, как ще се справя с простичките ежедневни рецепти и как ще изглеждат, дали ще са познатите ни или нещо авторско с нейн прочит.
Има много такива предавания, но е хубаво че не са задължителни за гледане и е въпрос на вкус и усещане какво искаш да гледаш и какво ще ти хареса.
Не бих следила нещо което не ми носи приятни емоции, но и това си е до човек.

Група ученици от Тхимпху отбелязаха , Nyilo като рецитираха Лолай - традиционен стих за добри пожелания - пред кралското семейство.
Nyilo -„завръщане на слънцето“ е  известен също като Nyinlog  и е традиционна нова година в района на Шар и Уанг в Западен Бутан , която се празнува ежегодно.Попада в 11-ия месец от бутанския календар, което съответства на началото на януари. Денят буквално означава завръщане на слънцето и е ден на празненства, приветстващи по-дълги дни от фермерите за работа на полето. Nyilo продължава от три дни до седмица в региона Wang Tsho Chhen Gey .

Последна редакция: пт, 03 яну 2025, 14:02 от daviz

# 63
  • София
След като изгледах клипчето към новия проект на Меган Маркъл затвърдих мнението си, че и като актриса не ми харесва.....ами не става.....

# 64
  • На топло
Бих гледала с удоволствие шоуто на Емма, невероятно красива жена, готви в собствената си кухня. Домът и е прекрасен 😍

# 65
Изгледах видеата на Меган, това с готварското предаване е направено добре, красива обстановка, градини, аранжировките на ястията и цветята са приятни, но всичко това е дело на екип от професионалисти, а не лично нейно. Въпреки, че не е нещо оригинално, предаването би било приятно, ако Меган беше отпусната и естествена, а не толкова пренавита, изкуствена и напрегната, не може да ме убеди, че обича да готви.
Другото видео на плажа е твърде инфантилно за мен, тя все пак не е на 23.

Последна редакция: пт, 03 яну 2025, 17:12 от gala66

# 66
Като посланици на Magic Millions Carnival 2025, Зара и Майк Тиндал присъстват днес на събитието Magic Millions на Gold Coast в Куинсланд, Австралия.

# 67
Обичам кулинарни предавания и с интерес ще погледна какво ще предложи Меган.

# 68
  • София
Аз не мисля, че селебрититата си готвят сами. Сигурно имат поне няколко дом. помощници, които се занимават с това. Колко пък да обичат да готвят?! Wink

По-скоро ще се гледат за да ѝ видиш кухнята, тоалетите, да надникнеш в бита им. Но пък всичко, което се вижда, ще е тежко платена реклама, та надали това ѝ е личен избор за тигани или котлон.

Странно ми е само как от защита на равните права на жените, се премина към готвене и подреждане на маса, но пък щом я влече. Хората ще я гледат, защото е Херцогинята на Съсекс, а не щото им е важно какво готви или говори.
Аз няма да го гледам, точно защото е тя 🤣 Предполагам, че голяма част от хората ще я гледат за сеир-да обсъждат после и да я оплюват. Не, че няма за какво, просто аз лично не бих и отделила времето си.
Преди години много ме дразнеше как се заяждаха с нея. Като беше бременна и изсмукваха от пръстите мрънкане за всичко, което прави. Допадна ми стъпката да се махнат от Англия и уж да живеят спокойно и свободно в САЩ. От там нататък, обаче, се започнаха изцепките, които затвърждават образите, които са си изградили пред хората, които не ги харесват.
Харесвам кулинарни предавания в такава обстановка, да виждам красота, цветя…но нея няма да в понеса.
Още помня как ден преди да я видя, че тя е приятелката на Хари, гледах някакъв филм тип Холмарк. И си казах “Ъх, каква неприятна актриса са избрали за главната роля…” и на другия ден бях шокирана да видя, че тя е “гаджето” на Хари 🤣 Костюмари не съм гледала.

# 69
  • Пловдив
Бих гледала с удоволствие шоуто на Емма, невероятно красива жена, готви в собствената си кухня. Домът и е прекрасен 😍
В Лонглийт има зоопарк, като сафари парк. Аз от там ги знам. Преди години имаха предаване по Анимал Планет/Дискавъри. Има и огромни градини, парк и някакъв огромен лабиринт. Всичко от Дискавъри.
Стария маркиз на Бат беше един по-възрастен господин с едни много шарени елечета/жилетки.

# 70
  • София
Амалия и Алексия в ресторанта на вуйчо им

# 71
Не ми харесват такъв стил предавания като замисленото от Мегън. Предполагам, че ще е интересно на хора, които така или иначе ще я гледат, но на мен са ми скучни такъв тип предавания. Още по-зле, че е наета къща с не нейната кухня. Би ми било по-интересно, ако направеше предаване от нейната кухня, пък ако ще и с купени продукти от другаде. По-автентично щеще да ми е.

Иначе Кристиян прилича на майка си. Спор няма.

# 72
Мога да разбера Меган, че не иска да допуска снимачен екип в дома си, това би нарушило ежедневието на семейството, но можеха да помислят за друго име на предаването, подвеждащо е така, у дома с Меган, но не съвсем, доста хора ще го загледат точно очаквайки да видят личното й пространство и ще бъдат подведени, а може и това да е целта, да се предизвика интерес макар и с лека лъжа.

# 73
Предаването не се казва  "У дома с Меган", но ако това се тиражира като заглавие от диброжелатели, разбирам объркването в очакванията.

# 74
ЧНГ!  Дано през 2025 г. има много истински кралски работи  от истински рояли.

Маркъл започва НГ с кулинарно риалити ? Аз не разбрах, по собствени авторски рецепти ли ще готви Мегън или по чужди с неин прочит. Показаната фокача от трейлъра на Мегън сигурно е от Калифорния, защото няма общо с италианската фокача, освен плагиатството с името.

Общи условия

Активация на акаунт