Кралски работи и клюки - януари 2025

• 93 503
  • 1 029
  •   1
Отговори
# 90
Изгледах трейлъра и ме впечатли с едни резки движения, тичането по плажа също, имах мнение за нея, че в бавна някак. На края на трейлъра все пак се вижда и Хари, реално ако не е той няма много да привлича кликания и гледане. Защо просто не бъде себе си?! Толкова ли й е трудно?

# 91
Амалия ми изглежда надменна, като баща и в ранните му години! Алексия ми е много симпатична и мисля, че ще е слънчева жена като майка и.

# 92
Аз също им бях голям фен в началото, сватбата им беше доста вълнуващо събитие за гледане и се радвам, че отидох. Симпатизирах им и след това, когато пресата наистина обърна палачинката и материалите за тях бяха доста по-критични от нормалното.
Действията им впоследствие не бяха това, което очаквах от зрели индивиди с потекло и образование.
Сега берат плодовете на труда си.

# 93
Хубаво е, че вече се признава ,  че хейтът срещу Мегън беше преекспониран и безпочвен.

Вероятно сега почва  такъв и срещу  съвсем безобидно нещо, каквото е предаване за манджи и лайфстайл.  Simple Smile

# 94
Още си спомням едно предаване за нейно посещение в някакв фондация с приют за кучета. Имаше репортаж по Chanel 5 за ефекта от визитата. Буквално хиляди обаждания и дарения. Кучето , което й показаха беше осиновено за по-малко от час, ако не ме лъже паметта. Това е ефектът им от усмихването, помахването с ръчичка и подобни.
После нещата се объркаха.

# 95
  • София
Още си спомням едно предаване за нейно посещение в някакв фондация с приют за кучета. Имаше репортаж по Chanel 5 за ефекта от визитата. Буквално хиляди обаждания и дарения. Кучето , което й показаха беше осиновено за по-малко от час, ако не ме лъже паметта. Това е ефектът им от усмихването, помахването с ръчичка и подобни.
После нещата се объркаха.
Много точно си го описала.
Дори и тук, като малко отражение, се получи същото.

Както и Ули и Iris04, за да не повтарям казаното - много точно!
Е, то зависи и работата каква е. Ако единственият й смисъл е те хейти пресата за щяло и нещяло, всъщност е похвално и добър пример, да се махнеш.

Не знам колко от нас биха стояли на работно място, на което ги мачкат паихически отвсякъде.

Да, да, никой не ги бил мачкал. Ама под чертата Хари постъпи добре, че избра жена си и детето, тогава, пред тати и бати. Пък парите си ги печелят честно поне

Хубаво е, че вече се признава ,  че хейтът срещу Мегън беше преекспониран и безпочвен.

Вероятно сега почва  такъв и срещу  съвсем безобидно нещо, каквото е предаване за манджи и лайфстайл.  Simple Smile

# 96
Хубаво е, че вече се признава ,  че хейтът срещу Мегън беше преекспониран и безпочвен.

Вероятно сега почва  такъв и срещу  съвсем безобидно нещо, каквото е предаване за манджи и лайфстайл.  Simple Smile
Не знам защо се пише за хейта срещу Съсекс като за нещо, което е направено само за тях, всяка една личност в публичното пространство е била подложена на критични статии, на измислени новини от жълтата преса, на развяване на мръсни тайни и т.н. Всяка знаменитост, дори и в Холивуд живее с това, не реват, не се оплакват наясно са, че това е част от известността, когато медиите прекалят ги съдят, но не се изживяват като жертви. Така наречения хейт е в пъти по- малък от този към други членове на АКС, да не говорим за знаменитости като Анистън или Джоли. На Съсекс не им е проблем хейта, а че са второстепенни герои, резерви.

# 97
Хейтът срещу Маркъл никога не е бил безпочвен, преекспониран е от самата нея. Катрин и Камила много повече са били подложени на тормоз от медиите. На Мегън  нервите и себеоценка ѝ и изневериха. Но това се дължи и на липсата на стабилна основа и семейна среда. Мегън много си повярва, че с брака с Хари върви и високо самочувствие и по презумция всички трябва да я харесват и само да я аплодират.

# 98
Така, де, 5 години след като напуснаха манджите се претоплят всеки път, без изключение, от пресата, когато трябва да се пренасочва вниманието. Като по учебник.

То се и вижда, де, американската преса пуска статии за другите, които е английската никога няма да видим. Това е, защото пресата хейти всички, разбира се. Особено на острова.

# 99
Интересно от кой се отклонява вниманието. Май не беше много отдавна, когато и тук се публикуваха линкове от UK медии за финансите на Чарлз и Уилям. Да не говорим за една снимка. Така ли се отклонява внимание?

# 100
  • София
Може би любимото ми кралско семейство, това е непринудено и земно поведение. А междуличностните им взаимоотношения винаги изглеждат близки и любящи.
https://www.instagram.com/reel/DEVUwaxvItd/?igsh=aHc4MncwcWJwM2Z5

# 101
Като изключим поръчковите репортажи на ПР агенцията на Съсекс по повод някоя тяхна режисирана поява на събитие, американската преса не се интересува от тях или пък статиите са като тази за " трудната херцогиня" или рецензията за техните проекти като тези, които постнах за сериала"Поло". Все по- често се пише, че американците вече не проявяват интерес към постоянните оплаквания на Хари и Мегън. В английската преса ако се пише нещо е по повод опитите на Хари да имитира " кралски ангажименти" или по повод поредните техни оплаквания.

# 102
Само да вметна, че между хейт и критика, има огромна разлика.
Хейтът винаги, във всеки един случай, е безпочвен и се базира на омраза.

# 103

То се и вижда, де, американската преса пуска статии за другите, които е английската никога няма да видим. Това е, защото пресата хейти всички, разбира се. Особено на острова.
Че какво общо има американската преса с английските рояли? Обсебени са от тях, тръпнат в очакване да посетят щатите, но дотам. Не са имали по-близък досега с роялите освен в пътите, когато пращат американски журналисти на терен, за да отразяват събития.

Единственият им досег с роялите е когато пишат, че принц Хари лично им праща мейли с информация, на базата на която те списват статии.

# 104
Още един интересен принцип. За журнализма този път Simple Smile
Английската преса да си пише само за английските рояли, норвежката само за норвежките, шведската само за шведските, испанската само за испанските... опа, дали баш тъй искаме да е Joy

Общи условия

Активация на акаунт