Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 154 - януари 2025)

• 173 571
  • 2 733
  •   2
Отговори
# 120
  • Бургас
Sinara, играх само 2 пъти колкото за спорта. Не държа на тяхните одеала, шапки, чаши... но пък обичам да подарявам и раздавам такива дребни награди. Бих предпочела четец, блендер, колонка,слушалки SatisfiedSatisfiedSatisfied. Хей не се оплаквам. Има кого да зарадвам.

# 121
Къде се попълва тази анкета за Лидл?

# 122
На тюламор дю им е скандален списъка, честно казано играх за спорта, че имах да купувам подарък, но повече няма да се включвам в техни игри..

# 123
Аз не виждам печеливши от последното теглене на Тюламор

# 124
  • При децата ми

Ето тук. https://www.lidl.bg/c/anketa/s10019852

# 125
  • Пловдив
Тук https://www.lidl.bg/c/anketa/s10019852 🙂
Необходим е номер на касова бележка от покупка в съответния месец, за да Ви допусне да попълвате.

П.П. Писали сме едновременно с Hrispa 🤗

# 126
  • Бургас
Отговорът на Швепса, трябваше да бъде до 4 дни.

Даре и аз чакам тегленето. Бях ги забравила.

# 127
И аз не виждам печелившите от последното теглене, те и правилата не си спазват, сроковете се удължиха. Аз съм една от печелившите от 2рото теглене, нямам ни обаждане, ни имейл. ММ също участва, него го няма в печеливши

# 128
Любимата Альонушка пак е в Лидл.
Как печелят всеки път едни и същи не знам.
Като там уж не е с агенция, а сами ги теглят.

# 129
Отговорът на Швепса, трябваше да бъде до 4 дни.

Даре и аз чакам тегленето. Бях ги забравила.

Моят мейл е от 30ти, не е минал срока.

# 130
Аз им писах кога ще се свързват с печелившите. Казаха последното теглене е на 02.01.2025, а ще се свързват с печелившите от 06.01.1025 г.
И аз не виждам печелившите от последното теглене, те и правилата не си спазват, сроковете се удължиха. Аз съм една от печелившите от 2рото теглене, нямам ни обаждане, ни имейл. ММ също участва, него го няма в печеливши

# 131
  • Пловдив
Изтеглени са късметлиите, които печелят семеен билет за Lumina Park. Това са:

CruellaDeVil
pisinka
zazu1

Честито!

Очакваме печелившите да се свържат с нас до 07.01.2025 г. на e-mail: igra@bg-mamma.com като упоменат, че са победители в играта на Lumina Park и напишат потребителското си име, електронната поща, с която са регистрирани във форума, както и координати за получаване на наградата

✅ три имена
✅ валиден имейл адрес за доставка на билета

Благодарим на всички за участието!

# 132
Да похваля толк панела. Вчера попълвах една анкета и тъкмо стигнах до оценката, за да получа точки, и цъкам, и цъкам - не мога да я завърша. Затворих прозореца, писах им, и си ми преведоха точките.
Те са коректни в това отношение наистина, ако си оправят и критериите по които канят за участие в анкети цена няма да имат.
Най-редовно ми пращат, а при опит да вляза и попълня анкетата ми изписва че не им се вписвам в таргет групата за това проучване, друг профил търсели... Grinning

# 133
Получих това на пощата си.

Предполагам, че Bea Krielen не е от нашата група. Laughing

С нетърпение чакам мейл от KNIPEX, че печеля наградата от 24-ти декември- куфар с 22 инструмента Simple Smile

# 134
Там и аз се разписвам редовно, но те при тях са от много държави и шансът ми се струва нищожен.

Общи условия

Активация на акаунт