Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 154 - януари 2025)

• 172 872
  • 2 733
  •   1
Отговори
# 1 455
Избираш магазин от менюто.
Въвеждаш дата и час на покупка, сума и снимаш бележката.
След това започваш подред каквото пише на бележката му сканираш баркода, въвеждаш грамаж ако са зеленчуци, цената, дали е било на промоция.

Кое меню. Не намирам лист с магазини.
Има секция магазин, но там са покупки с техните точки.

# 1 456
Печеля сак от "Кока-Кола". Първа награда за годината! Heart Eyes
Чакам и и едни чорапи от тях.
При въпроси можеш да се свържеш с нас на официалния ни имейл coca-cola.app@hutsjwt.com или на Facebook страницата ни @CocaColaBulgaria.
Честито!
Кока кола не пишеха ли от друг имейл? Този нов ли е?

Благодаря! Ами, от този имейл са ми писали.

Преди малко получих съобщение за чашите от "Швепс".

# 1 457
# 1 458
Много благодаря! Регистрирах и спечелих Маливче,имам да те черпя! 😉
Кога трябва да получа имейл?

Активна ли е играта за Малива - тоалетна хартия?
Все още да, пише, че срокът е до днес включително.
https://promo.maliva.eu/

# 1 459
  • Телиш/Плевен
Много благодаря! Регистрирах и спечелих Маливче,имам да те черпя! 😉
Кога трябва да получа имейл?
Честито! Heart
В правилата пише, че касовите бележки се обработват до 4 работни дни от регистрирането им.

# 1 460
Аз вече сигурно над седмица нямам мейл от Малива. Щях да го дам на едно малко момиченце.

# 1 461
  • Телиш/Плевен
Аз вече сигурно над седмица нямам мейл от Малива. Щях да го дам на едно малко момиченце.
Пиши им във формата за контакт:
https://promo.maliva.eu/contact

# 1 462
  • София
Не знам дали е коментирано - Декатлон предизвикателство: Включи се във фитнес предизвикателството на DECATHLON от 11 до 26 януари в магазини в цялата страна! Избери между набирания, кофички или коремни преси от вис и покажи своето най-добро постижение. Всеки участник получава ваучер за 10 лв. в DECATHLON App и има шанс да спечели голямата награда – масажен комплект и пакет протеин.

# 1 463
Може ли повече информация за това кое е приложението и какво точно се прави?
Исках да ви попитам дали все още го има това в GFK, където си регистрираш покупките за точки? Спомням си нещо такова, но беше преди повече от 2 години и не намирам линк. Ако го има някой може ли да ми го изпрати на лично?

Има го, да, но вече се казва Shopper. Има го в App Store и Google магазин.
Аз утре чакам награда от тях заявена още август месец. Дано дойде това дето съм заявила.

# 1 464
pafza, точно в поста, който сте цитирали има името на приложението, а няколко поста по- нагоре е обяснено.

# 1 465
Миналата седмица за първи път започнах да попълвам в Shopper. За 1 седмица са ми дали 50 точки. Моите покупки не бяха много големи. Не знам дали за повече продукти дават повече точки. Споменаха нещо за голям брой покупки, но не запомних. Да знаете, че след като се регистрирате ви се обаждат по телефона, за да ви разяснят как да боравите с приложението. Blush

# 1 466
Ето така се изчисляват допълнителните точки

# 1 467
Скрит текст:
Активна ли е играта за Малива - тоалетна хартия?
Да,  до 15.01.2025г. сряда
https://promo.maliva.eu/obshti-usloviya
всеки печели Маливче
няма да се учудя, ако още я удължат
2 000 Маливчета няма много желаещи
Чудя 11 030 награди на Орехите как ще ги раздават?
10 000-те хиляди хиляди дъски ще решат кой няма да участва за телефона. Като ти дадат дъска и отпадне един код, и си извън играта. Предполагам малко хора ще имат повече от 5 кода. Аз не купувам от техните продукти. Заради играта се прежалих. Седмица не можем да изядем луканката от първия код.

# 1 468
  • In The Middle Of Nowhere
А можете ли да кажете за този Shopper при примерно 400-500-600 точки може ли да се вземе някаква награда и каква?

# 1 469

От 1-ви февруари 🎁

Общи условия

Активация на акаунт