Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 154 - януари 2025)

• 172 910
  • 2 733
  •   1
Отговори
# 1 545
https://www.facebook.com/groups/1107432370852397/?ref=share
Групата за размени

Аз имам чаши от скреч картите през годините, най-много от тази, че все бяха на еднакви места 😁🤭 Ако някой иска може да разменим за един крем против бръчки 😁😁😁 не съм ги получила още, но... 🤭😁
Обадиха ми се вчера от Май дей, за да попълня документи с лични данни за наградата над 100 лева. Не им попълних номер на ЛК умишлено и обясних на мацката, че не им трябва. Та си поговорихме за играта, за одобрението и им предложих да питат тук за следващата им игра. Вярно, че няма да сме на едно мнение, но поне от към правила можем да съдействаме. Двама души одобряват снимките и ги проверяват дали са свалени от мрежата. Казах ѝ че на реална снимка са ме отхвърля ли не веднъж, но веднъж на свалена ме одобриха 🤭😁
Много е трудно да ме надговори човек 😃😁🙊
Чакам от Милка наградите, защо се мотаят толкова, да не са сменили агенцията? Пакетите за другата Коледа сигурно ще ги пазим, егати 😃 А за шейната по три пъти питат дойде ли 🤔

# 1 546
Каква е вероятността "Диана Славова " и компания да са част от групата тук и да коментират наравно с нас. Може да е тук под всякакво име. И дори да пита нас "търсят ли бележка" хаха

# 1 547
  • София
Каква е вероятността "Диана Славова " и компания да са част от групата тук и да коментират наравно с нас. Може да е тук под всякакво име. И дори да пита нас "търсят ли бележка" хаха
100%

# 1 548
Тя  " милата" най е вълнува този въпрос. То тези играещи честно си ги държим по шкафовете касовите бонове. Ей така колежката ми изгуби касовия бон за куфара на Емека. От тогава на никой нямам вяра , само в мен са си бележките.

# 1 549
  • София
Тя  " милата" най е вълнува този въпрос. То тези играещи честно си ги държим по шкафовете касовите бонове. Ей така колежката ми изгуби касовия бон за куфара на Емека. От тогава на никой нямам вяра , само в мен са си бележките.
Как колежката ви загуби вашата бележка и защо е в нея?
Загуби я преди да я регистрирате или спечелихте куфар с вече регната бележка?

Моите бележки са  при мен  надписани и разделени в тетрадка
за колко лева/продукт/награда/срок/кога теглят

# 1 550
Моите бележки са навсякъде из къщи, защото голямата дъщеря само ми вика - "Мамо, дай бешка" 😀 и ми взима бележките, а аз после събирам и сортирам кое за коя игра е. Но е много сладка като влезем в магазин и почне да вика "Мамо, виж - бешка" и търчи да я вземе.
Иначе и аз съм губила бележка ( най-често ги забутвам някъде в къщи), а веднъж помолих майка ми да купи от София нещо вместо мен, че при мен го нямаше - и тя затри бележката . Та се случват такива неща.

# 1 551
  • у нас
Lite16, голяма отчетност и подреденост. Браво! Как ти се занимава?

# 1 552
И аз съм губила бележка, не е невъзможно. Беше мисля от игра на Своге, спечелих кошница за пикник. Нагласих я в едно джобче на чантата и незнайно как я загубих. Явно е паднала някъде без да усетя.
Много ми се иска моите чаши от Швепс да са розови, но май допълнителната партида са само черни, пак са хубави.

# 1 553
  • Sofia
Аз още чакам ваучер от Престиж и Фантастико. Кога изтичаха тези 45 дни от срока за доставка?

# 1 554
Аз още чакам ваучер от Престиж и Фантастико. Кога изтичаха тези 45 дни от срока за доставка?
Звъннете на интерлогистика и по имена и телефон да Ви го намерят. Ще ви искат и товарителница, но ги помолете за период от 15 дек натам да потърсят.
Моят ми звъннаха към 17 декември и после ни вест ни кост. Обадих се и ги понатиснах и на следващият ден беше при мен ( около 10 ануари)

# 1 555
  • Sofia
Звъннете на интерлогистика и по имена и телефон да Ви го намерят. Ще ви искат и товарителница, но ги помолете за период от 15 дек натам да потърсят.
Моят ми звъннаха към 17 декември и после ни вест ни кост. Обадих се и ги понатиснах и на следващият ден беше при мен ( около 10 ануари)
Тези ваучери не ги ли разнасят Европът?

# 1 556
  • София
Тези ваучери не ги ли разнасят Европът?
Не, Интерлогистикс ги доставят.

# 1 557
И аз чакам ваучер от престиж и фантастико. Не е дошъл и продуктовият пакет от милка.

# 1 558
Кодът от опаковката на Орехите почти се изтри. След като отворих и регистрирах кода, продължих да държа луканката в опаковката. Вадене, слагане и няма код. Не го предвидих Rage Така че се учете от моята глупост. Те и Орехите са го направили много "качествено" де.

# 1 559
А аз снощи отварям една от двете  луканки с "код" обръщам ровя пуля се гледам тъпата лепенка отпред дето мислех ,че показва че продукта участва в играта.Ми не показва просто пише някакви други работи а аз за пореден път се прецаках./и две купих на това отгоре/
Но луканката беше хубава поне./чардака май беше/

Общи условия

Активация на акаунт