Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 154 - януари 2025)

• 173 089
  • 2 733
  •   1
Отговори
# 2 415
  • Пловдив
За кремио - тази рецепта е 16-та, а трябваше да са 15, освен да са сменили условията на играта

# 2 416
Кремиото още първата седмица ми омръзна до смърт с тази долнопробна сметана и шантави рецепти.
Едвам пласирам едното на домашните/не бяха особено очаровани от повечето/ и то дошло следващото.

# 2 417
Аа, не. Снощи направихме последната рецепта и въздъхнах облекчено. Само за 1 рецепта съм използвала от бонус точките си досега. Нещо ми омръзна. Освен това ми излезе златна тази игра, а дори една везна не спечелих.

# 2 418
  • София
Писах им на мейла на Кремио, като отговорят ще ви кажа.

# 2 419
  • София
Моята награда от Милка, спечелена на 26.12 дойде днес.

Само това ли им се откъсна от сърцето Sad
И моята награда дойде днес. Същата е. Дори не са си направили труда да я сложат в кутия, както е било при други игри. Всичко е насипно в един плик на Европът. И за първи път не ми поискаха бележката. Simple Smile Ама толкова закъсняха с доставката, че сигурно им е било неудобно да я искат. Wink Те и повечето бележки сигурно вече не се четат. Joy

# 2 420

Като видях цената на шоколадите в кауфланд ...си казах,че вече не ми се яде шоколад!

# 2 421
  • София
Скрит текст:

Като видях цената на шоколадите в кауфланд ...си казах,че вече не ми се яде шоколад!
Пробват колко могат да дигнат цените.
В Хърватия бойкотират Кауфланд и Лидл заради високите цени.
Скрит текст:

# 2 422
Аз вчера купих шоколад от Кауфланд. Беше 2.19 лв. На промоция.

# 2 423
  • Пловдив
Не са променили условията в Кремио/Май дей. Аз съм с 15 + 4 бонус точки. Някои от рецептите се получиха добре, но имше и не особено вкусни неща.

# 2 424
И днес имаше 2-3 вида на промоция,но редовната цена е шок. Аз лично не пазарувам основния пазар никога от Кауфланд. Там ходя за определени глупости и когато е студено времето да разходя малкия😀😀

# 2 425
Ето продуктовия пакет на Милка от 2023 г. Доставиха ми го преди Нова година.

# 2 426
Бях зарязала играта със сметаната. Някои рецепти, съчинени по снимка, никак не бяха вкусни. Тая седмица реших да сготвя всичко, пък може да ме огрее нещо, че и без това не ме грабват наградите в други игри. Тъкмо с облекчение качих сега последната снимка към рецептата им и видях че се задава нова. Аман! 🤣
Да дадат поне някоя награда, че изтърпяхме тия манджи.

# 2 427
Да се похваля, най-накрая, и аз с награда от приложението на кока кола. Със слушалки съм “еърподс”. Закупих билетче от петъчна игра. Да си кажа честно никога не съм печелила от там и даже се притеснявах, да нямам нещо непопълнено като данни. Играя от както съществува приложението. Мисля, че са вече 5 години.

# 2 428
  • София
Да ,много дълга игра беше тази на Майдей., но почивката в Италия ме блазни. Остана ми само една бонус точка, не направих супата, тортата и бисквитите. Дано не я направят още по-дълга.
Всички ли си получихте пуловера от Нутела, моя още го няма.

# 2 429
  • у нас
Отговор на КК за играта на Капи

Общи условия

Активация на акаунт