Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 154 - януари 2025)

• 173 113
  • 2 733
  •   1
Отговори
# 2 385
Аз се включих в always и Кауфланд днес. Мислех да купя продукти за две участия, ама нещо ми досвидяха 20лв.
От орехите се отказах, то зор да намериш опаковка, организацията им е чудна, накрая няма да се очудя и Дианчето да спечели телефон или два  🤣

# 2 386
Всички ли получихте продуктовите пакети на Милка от декемврийската им игра,моят нещо се е изгубил някъде.

# 2 387
  • у нас
Колата и те май ще сменят датата на начало на играта.

# 2 388
https://estestvenojimbeam.bg/winners Джим Биин много се активизираха,чак за две седмици са побликували.

# 2 389
  • София
Всички ли получихте продуктовите пакети на Милка от декемврийската им игра,моят нещо се е изгубил някъде.
И аз нямам, срокът е 45 работни дни. Ще ги търся по някое време февруари, ако не дойде до тогава.

# 2 390
аз още не съм го получила.

# 2 391
И аз не съм го получила

# 2 392
  • Пловдив
Моята награда от Милка, спечелена на 26.12 дойде днес.

# 2 393
Моята награда от Милка, спечелена на 26.12 дойде днес.

Само това ли им се откъсна от сърцето Sad

# 2 394
  • Русе
И моят продуктов пакет дойде днес, същият е като на снимката

# 2 395
Днес чакам обявяването от Сурва Перник, надявам се на награда от там Flowers Four Leaf Clover
Незнам какво чакаш от там,но са обявени победителите!

# 2 396
  • София
Взех си чашите на Швепс. Жълти са и двете.

# 2 397
  • Велико Търново
За играта на Лидл и Редбул имах две бележки, мислех да регистрирам на мен и ММ, както обичайно правя с нещата, които ползваме. Като отворих играта се оказа, че не е томбола, а трябва да си най-бърз в игра, за да спечелиш. Колкото и да пробва ММ каза, че няма да успее да направи време за награда. В крайна сметка останаха нерегистрирани, не ми хареса идеята им
И аз почти никъде не участвам, не виждам нищо интересно. Липсва ми тръпката на тегленията😊

# 2 398
  • моята мила родна страна
Ако някой иска купон от Кауфланд за отстъпка от 2 лв. при сметка над 50 лв-, да ми пише.

# 2 399

Общи условия

Активация на акаунт