Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 154 - януари 2025)

• 173 149
  • 2 733
  •   1
Отговори
# 2 340
Скрит текст:
Сред печелившите на Rozali има Боби, обаче въобще не помня какво име съм попълнила в полето Име или псевдоним. Другата Боби от темата да каже играла ли е в тази игра. Изпратих една рецепта в един от последните дни на играта. Може би не съм аз, но ме гложди.
Намери си рецептата в сайта и виж под заглавието й какво име са сложили. Може да помогне да се подсетиш. Simple Smile
Предложението е супер, обаче на линка, на който са посочили, че ще публикуват рецептите ми се отваря началната страница на Rozali. Някой може ли да даде линк към рецептите? Моята беше за тиквен кейк с течен шоколад и лешници. Blush

Ето линк за рецептите, участвали в Коледния конкурс: https://rozali.com/t/koleden-konkurs-2024.html

# 2 341
Начална страница ми излиза на мен. При вас отварят ли се публикуваните рецепти?

# 2 342
Не, до сега рових из рецептите, но дори и моите не открих...

# 2 343
На мен ми излиза изтекла игра ....

# 2 344
  • Велико Търново
На мен ми излиза изтекла игра ....
Не е започнала. Затова няма линк за участие.

# 2 345

Това ми излиза на мен от линка, който е споделен за рецептите. Simple Smile

# 2 346
  • Варна
MМ си купил шпепс сода,стъклена бутилка и ми носи капачка с 7 цифров код.Тъй като бутилката вече я няма, не мога да намеря играта.Изтекла ли е,или предстои.

# 2 347
Благодаря ти, White Peony. HugНяма я моята рецепта и на трите снимки. Явно не съм аз. Blush

# 2 348
Във фейса някава фирма за мебели подари диван на случаен късметлия,които се оказва,че май е техен служител Wink.
Много са забавни такива шмекерии на дребно,па направи поне измислен профил не дразни хората чак с такава показна глупост.

# 2 349
Начална страница ми излиза на мен. При вас отварят ли се публикуваните рецепти?

Ето тук излиза рецептата за която писахте-''Шоколадов крем с райски ябълки'' от Mitonela.
      https://recepti.rozali.com/kremove/shokoladov-krem-s-raiski-iabulki.html    А тук са другите,които излизат-  https://rozali.com/t/koleden-konkurs-2024.html
Дано съм Ви била полезна.

# 2 350
  • Пловдив
Вчера дойде пералнята от P&G - играта на Ариел и Кауфланд , бяхме с по 1 бележка и аз и ММ ; спечелена на 4.12 . Свеки е много доволна🫣😊
Тази година се надявам за нов Телефон за ММ (мрън мрън)

Успех на всички в игрите:)

Имате ли документ за гаранция на уреда?

# 2 351
Благодаря на всички, които се включиха по питането ми за конкурса на Rozali. Не съм аз печелившата. Едно, че не си открих рецептата, а те бяха писали, че награди ще получат публикуваните рецепти. И второ, открих рецептата на печелившата Боби и определено не съм я изпращала аз. Да й е честита наградата. Blush

# 2 352
Новите награди в КК са качени

# 2 353
На шега реших да я регистрирам бележката в игрите на Милка съм се включвала най накрая да ме уважат и мен след ваучера от фф и милка  😀

Последна редакция: пн, 27 яну 2025, 09:46 от simoonka

# 2 354
Лелеее, за 3 дни сте изписали много, докато прочета Simple Smile
И аз не съм печелившата в Розали, даже не съм играла Simple Smile
Тук имам адашка съвпадаща с 2 имена, но така и не се издаде Simple Smile Simple Smile
Днес чакам обявяването от Сурва Перник, надявам се на награда от там Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт