Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 154 - януари 2025)

• 173 444
  • 2 733
  •   1
Отговори
# 255
  • ЛОВЕЧ
Аз нямам ваучер, но не пиша редовно така че не е изненада за мен. Няма ме в Милка и куинс,чакам София мел и Хайнц без особени надежди

# 256
И аз със съобщение от бг мама с 50 лв ,изненада Grinning Въобще не очаквах някога да имам ,та сега тепърва ще трябва да се уча как да го ползвам.
edit: то било много лесно даже,сега ще разглеждам какво да си взема Grinning
Благодаря на БГ-мама Simple Smile

Последна редакция: пт, 03 яну 2025, 15:35 от Блосъм

# 257
Вероятно това е следващия бонус за потребители, които не бяха получили точки в лоялната програма. Според мен ще бъде оповестено. Да изчакаме

# 258
Аз нямам съобщение от БГ мама Sad
Здраве да е !

# 259
ЗуЗи, аз бях и си оставам с 0 (Нула) точки от т.нар. Лоялна програма на БгМама.

# 260
ЗуЗи, аз бях и си оставам с 0 (Нула) точки от т.нар. Лоялна програма на БгМама.
и аз

# 261
Да помрънкам,че и аз !

# 262
Аз спечелих от Бейлис коледен пакет на 23.12 и днес се свързаха с мен по телефона,за да им предоставя данни на адрес до офис на Спиди,казаха че ще започнат изпращането на 06.01.

На мен нещо не ми се обаждат от Бейлис за голямата награда и започнах да се притеснявам . Може би все още е празнично.
Много се радвам от валежа на наградите в групата, все така да ни е успешна.

# 263
Ще връщам дрехата в бутика и ще избирам друго. Разбрахме се. Мислех да не се занимавам, че болна майка гледам и без това ми е криво, ама айде, за старт на годината да махна разочарованието и нека се зарадвам на нещо хубаво.

Изненада с 50 лв от форума нямам, но благодаря за предходните подаръци. Всичко във ваучер идеално ми дойде за  добавки за мама. Здраве да има. Другото не е толкова важно.
Пожелавам на който не са пращали, да пратят.
И хайде да пускат първото предизвикателство вече, че ми е любопитно, какво ще е и как ще протича!

# 264
  • При децата ми
О, извинявам се, не съм видяла!
Сега, като писа и видях, че са на предната страница.

Последна редакция: пт, 03 яну 2025, 16:40 от Hrispa76

# 265
Хора, Вие не преглеждате ли темата поне 1 страница напред или просто си трупате мнения, бройки да има. Моля малко по-сериозно, не сме тук от вчера. Поспрете с тоя спам, моля!

# 266
Изненадващо и аз получих бонус 50лв от форума, но още обмислям дали въобще да ги ползвам. Това,което ме притеснява е облагането.

# 267
Аз днес им звънях, да питам за подаръка от Бейлис, спечелен на 20.12. Казаха ми, че днес са им дали списъка с печелившите от втора седмица нататък и ще започват да звънят.

Аз спечелих от Бейлис коледен пакет на 23.12 и днес се свързаха с мен по телефона,за да им предоставя данни на адрес до офис на Спиди,казаха че ще започнат изпращането на 06.01.

На мен нещо не ми се обаждат от Бейлис за голямата награда и започнах да се притеснявам . Може би все още е празнично.
Много се радвам от валежа на наградите в групата, все така да ни е успешна.

# 268
Може да съм излишно мнителна, но този празен лист с ръкописно написани всички лични данни (без ЕГН), ми е един червен флаг. Не флаг, ами байрак. Не бих попълнила това и изпратила на незнайно кой, че и няколко пъти... Да си имат.

Реших да видя къде е ул. България №2 гр. Петрич. В мапса снимките са от 2012 г., но се добива представа мисля Satisfied Администраторите на лични данни /вляво/ чакат да обработят Вашите документи Stuck Out Tongue

# 269
  • Сф
Изненадващо и аз получих бонус 50лв от форума, но още обмислям дали въобще да ги ползвам. Това,което ме притеснява е облагането.
Р
Писа се многократно по въпроса. В темата за ЛП, както и в предишната декемврийска на томболите. Харчете си ваучера на воля. Ако пък много се притеснявайте го върнете /откажете. Така
 разбираемо ли е?
П.п. хаха, махалата в Петрич. Ама бееНве ли подаряваха, че четох отгоре отгоре. Уу, таман!🤣

Общи условия

Активация на акаунт