Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 154 - януари 2025)

• 173 076
  • 2 733
  •   1
Отговори
# 825
Там са си художниците, но много трудно се стига до Печелившите.

# 826
Къде се виждат печелившите художници

# 827
Имам казус с награда от радио Микс. Доста преди празниците ми писаха, че съм спечелила ваучер от таксита Yellow и да си изпратя данните за доставката му. Изчаках търпеливо да минат празниците, все пак отпуски, почивки...преди 3-4 дни им писах отново да питам кога да го очаквам - глас в пустиня. :/
Някой да има опит с тях?

Чакам само чашите от Швепс от бъга (че скоро не са споменавани 😅).
На децата съм обещала, ако спечелим шейна от Милка да ги водя на сняг. Малко чакам да спечеля копче, че да си купя палто. 😂

Надявах се на ДМ и четките, че освен текущите покупки и доста коледни подаръци купих от тях, ама уви.

Изкушава ме играта на Орехите, обаче пусто цялата ми тераса е окачена с домашни мезета. 😅

# 828

Ето тук цъкни и ще ги видиш

# 829
От тези игри на ДМ не са ме теглелили нито в тест на продукт, нито календарите им, сега също...

И аз така,от тях в толкова много игри и тестове -нищичко.

# 830

Айде от утре с шейната Joy
интересно ти ли ще я караш и къде в големия ви сняг,то не можете да излезнете на пътя от сняг Joy Stuck Out Tongue Winking Eye
Ние тук рядко имаме сняг, ще я подаря на някое балканско чедо! Готова съм да помогна някой, ако иска да му спечеля!!!
пращай тогава Kissing Heart

И аз искам помощ за спечелване на шейна, имаме къде да влезе в употреба - сняг в Априлци поне има много сега. Simple Smile

# 831
Художниците вече си ползват наградите, по всяка вероятност. Няма как да участвам по такъв начин, но май няма смисъл да се участва по какъвто и да е начин. Мога да си купя всичко, което ми е нужно/благодарна съм за това/, играя за тръпката. А цели фамилии се обзавеждат безплатно, даже и за продажба има. Просто не е честно. Но и повечето организатори не се интересуват от манипулациите.
Иначе и аз опитах в Милка, ама няма, както и във всички игри, които обявиха печеливши днес.

# 832
Някой друг от спечелилите фитнес гривна от форума има ли съобщение за пратка?
Изненадах се че толкова скоро, но още повече се изненадах че в myspeedy виждам че на съдържание е вписано PRESIDENT.
Мисля си да не са омотали нещо данните кой за каква награда е, че те форумните игри бяха доста...

Аз днес получих СМС от Спиди и съм сигурна че е от форумната игра за фитнес гривната,защото друга пратка нямам от Спиди.Бързо ги пращат,браво.

# 833
  • София
Нивея да са с кенсъл от мен. И все повече се убеждавам в това. СРАМОТА!

# 834
И на мен NIVEA са ми отговорили по същия начин - БЕЗОБРАЗИЕ! чакам сега да видя Германците дали ще отговорят (и на тях писах тогава):

Скрит текст:
Благодарим за изпратения имейл. Така както Ви посочихме в предходния имейл - всеки, който изпълнява условията на съответната кампания, може да участва в нея. В кампаниите ни могат да участват и членове на едно и също семейство, стига да изпълняват поставените условия. В споменатите кампании участниците могат да участват многократно, като всеки път регистрират нова касова бележка/фактура, която да отговаря на съответните условия за участие. А както знаете - колкото повече регистрации направиш, толкова повече са шансовете да бъдеш сред избраните за награда.
Нашите потребители могат да участват неограничено в нашите кампании и да печелят награди в повече от една от тях (като винаги спазват изисканите условия). Изборът на печелившите се прави така, както е описано в съответния правилник за участие - на случаен принцип, чрез електронна платформа.

Надяваме се да сме били полезни и оставаме на разположение за допълнителна информация.
Хубав ден и много вдъхновение!
Екипът на NIVEA
Даа, отговорът е обиден, колкото и самият начин на определяне на победителите. Но трябва да се реагира, убедена съм. Момичетата от форума не малко списъци с "печеливши" са променяли.

# 835
  • Бургас
https://jbbwinter.com/prizes
Тук защо изчезнаха печелившите,които рисуват бележки

Защото така е редно! 🤣
Дай Боже, всеки организатор !🙏 Амин!

# 836
  • София
Скрит текст:

https://jbbwinter.com/winners

Скрит текст:
iPhone 16
К. Борисов 0878 115 XXX
Й. Вранчев 0896 658 XXX
К. Георгиев 0878 616 XXX
Р. Иванова 0883 312 XXX
Д. Славова 0898 660 XXX

AirPods Pro (gen 2)
Я. Кънчев 0896 585 XXX
С. Иванов 0879 892 XXX
К. Трифонов 0876 422 XXX

# 837
Кога е спечелен пр.пакет?
Аз също го чакам, но се включих в последните дни.
Скрит текст:
Аз още чакам продуктовия пакет от милка. Дали някой го е получил вече?
Иначе януари тръгва кофти от към игри...МРЪН
Скрит текст:

# 838
Случайно някой съфорумец да има правилата на тази игра?
Скрит текст:

# 839
ЗуЗи, ето https://jolt-assets.s3.eu-central-1.amazonaws.com/template/pgonl … ngNov24/terms.pdf
Правилата са там - влизам от компютър.

Общи условия

Активация на акаунт