Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 154 - януари 2025)

• 173 396
  • 2 733
  •   1
Отговори
# 900
  • Телиш/Плевен
Имам 5 регистрирани бележки, тоест за поне 25лв, нямам нито едно участие за голямата награда.
Когато не спечелиш шейна, изписва, че се прехвърлят точките. Никъде не се виждат сумирани, но се прехвърлят, пише го в правилата, които вече цитирах. По-късно през деня ще регистрирам касова бележка и ще кача скрийншот.

# 901
  • Сливен
divine_1-като всяка година, със снимки 😅. Даже колаж който качих, някои от снимките бях забравила че съм спечелила, даденото нещо. 😁

# 902
Има имена като моите в София Мел, но не знам дали съм аз, мейлите до буква ли са изписани или съкратени. Някой има ли вече уведомен? 😊

# 903
И мен ме няма в ДМ, уиски джеймисън, лореал, софия мел, второто теглене на хайнц…абе никъде
Здраве да е, нищо не ми беше толкова важно. Трябваше ми една хлебопекарна за тате, че живее високо в планината и няма всеки път пресен хляб.
Та за равносметката - за 2024 спечелих всякакви нещица, но най скъпото за мен е изживяването на европейското първенство по футбол на мача между Португалия и Англия. Цялата емоция преди и след мача, феновете, стадиона, Дортмунд и не на последно място съчетаната с мача двуседмична обиколка на Европа - само аз и мъжа ми Simple Smile
Пожелавам на всички такива емоционални награди - те се помнят!

Последна редакция: чт, 09 яну 2025, 14:25 от JustMila

# 904
  • пловдив
И мен ме няма в софиямел, а така се надявах Sad

# 905
Има имена като моите в София Мел, но не знам дали съм аз, мейлите до буква ли са изписани или съкратени. Някой има ли вече уведомен? 😊

В профила ми изписа, че печеля.

# 906
  • София
Аз си имам списък в уърд, пиша си от кого, какво и стойност, по месеци. Дано скоро запиша нещо и за 2025. 😁

Харесва ми на сикрет със снимките, тази година и аз ще си снимам (ако има какво 😅).

Дано и други се включат с равносметка, надъхвате ни!

# 907
Няма ме в София Мел, но не съм и очаквала. Бях с 1 бележка.
Обаче.... печеля NINJA FOODI MAX GRILL & AIR Fryer от Хайнц. Много съм щастлива. Там също бях с 1 бележка. Heart Eyes
По-късно ще кача и моята равносметка за миналата година и първите дни на тази. Записвам си ги в Бележки на телефона. Blush
Успех на всички през тази година Flowers Four Leaf Clover

# 908
В СофияМел не ме уважиха за пореден път, но милото ми е с мултикукър Gift Heart за мен Wink

За отчета от спечелени награди през 2024 от мен и половинката
200лв гифт карта от Милка
кошница от Линд
Часовник Garmin - P&G
50лв гифт карта от КК и Кауфланд
100лв от ФБ Кауфланд
пералня - P&G
оптигрил - Маги
кошница за пикник - P&G
телевизор - Карлсберг
абонамент Уча.се - 7 дейс
слушалки - 7 дейс
куфар - Престиж
1000лв ваучер за почивка с Бохемия - Престиж
миксер KitchenAid - Филаделфия
50лв ваучер за гориво от календара на Била
фотоапарат за моментни снимки - Престиж
и други не кой знае колко по-малки награди...

Доволна съм, повинката също е много доволен, че отново се включвам в игри и не мрънкам, че искам нещо. Аз пак си искам, ама искам да ми се усмихне късмета и да си ги спечеля. От известно време иска кола да ми се падне. А дано! Аз вече имам нужда от нова съдомиялна, но там не ме избраха. Дано тази година отново пуснат такива награди. А за стаята на момчетата искам един пречиствател за въздух.
Късмет!

П.П.
Нинджата е супер награда! Честито! Със здраве да се ползва!
Да си пожелая и аз една Relaxed

# 909
Честито на късметлиите!
Мен отново никъде ме няма. Толкова исках Ninja, но не би. В София мел ми се искаше комплект ножове, имам си другите неща. Сега чакам игрите на Била да изтеглят. Тази година ми почва куцо, голямо мрън.

# 910
Имах добро предчувствие уж за Софиямел, но уви, няма никой от семейството.

Някакви новини за Сиос и Фантастико, тези се оляха направо, аз скоро ще ги забравя, че имам някаква печалба там.

# 911
Някой дали е видял списък на печеливши в тази игра на Лили?

# 912
Имах добро предчувствие уж за Софиямел, но уви, няма никой от семейството.

Някакви новини за Сиос и Фантастико, тези се оляха направо, аз скоро ще ги забравя, че имам някаква печалба там.

За утре имам известие за пратка от Syoss.

# 913
Декември правих домашна юфка и закупих доста брашно. Ами как да ви кажа...с 13 бележки ме няма. И в hainz  ме няма. И шейна немогат да спечеля,а шкафа е пълен с кроасани. Получавам дежавю с тези кроасани от лятото със слушалките😀

# 914
Сега се замислих, че годината е била доста ползотворна откъм награди за мен, а участвам с 1 бележка, когато ми е нужен продукта. Май само в Милка/7days се мъча с повече бележки. Голяма част от наградите подарих и бях забравила тотално за тях 😂
Скрит текст:

Два билета за Спайс

Два билета за Джудас

Карта, мисля на стойност 200лв

Последна редакция: чт, 09 яну 2025, 13:43 от Не се сърди, човече

Общи условия

Активация на акаунт