Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 154 - януари 2025)

• 172 975
  • 2 733
  •   1
Отговори
# 960
  • у нас
Търся имейл или контакт с Монделийз, някой от по-горните етажи, някой началник. Може и на лични.

# 961
Супер много и хубави награди през годината! Браво! Да се множат през тази година!
В София Мел, при ножовете, виждам И. Близнаков. Това не е ли нашия Ивайло? Или бъркам?
Честито на всички, които са хепи от към награди днес и тези дни! 😘
Мисля, че е нашият Ивайло

# 962
Флорина и Била са обявили само инициали.Дано някой се похвали с мейл Simple Smile

Дойде мейл🙂

# 963
Първа награда за годината - кутия бонбони от Сушард, доставка до 45 работни дни😆

# 964
Така ме демотивират от DM искат да се пазарува накуп за 100 лв... за играта им...

# 965
  • Sofia
Няма ме в София Мел и други игри. Пратките от 2024 също ги няма. Мрън мрън дано имам повече късмет през 2025г.

# 966
Спечелих я тази игра, най-сетне! 😊
Скрит текст:

# 967
Да си пусна и аз равносметката за 2024 Blush
При мен всичко започна на шега, когато реших да участвам в лятната кампания на Нивеа и спечелих. От тогава започнах и активно да играя - повече в игри с покупки,но през новата година си поставям за цел да участвам повече в Инстаграм, надявам се без блокаж. Grinning
Иначе ето го и моя скромен списък:
    Ваучер за оптики Леонардо 300 лева
    Комплект Dove
    Витамини Jamieson
    Слушалки Phillips от Кока кола
    Раница за лаптоп от Ardes
    Чаши Schweppes
    Gift card 100 лева от Кока кола
    Игра Cluedo от Pringles
    Кресло от Сладки времена
През новата година си пожелавам да спечеля Dyson,Еър фрайър,телевизор,телефон,а защо не и една хубава почивчица.
Нека късметът бъде с нас!

# 968
  • София
Изтеглени са на Лакрима в инстаграм
във Фейсбук тази година нямаха
https://www.instagram.com/p/DDyyN6BK2Ek/?fbclid=IwY2xjawHsxwxleH … T_D0udErJ4d7gw9Eg
Скрит текст:
Време е да обявим късметлиите от нашата Коледна игра! 💫 Благодарим на всички, които участваха! 😍
🥇 Големият победител, който печели ваучер на стойност 250 лв. е:
✨ @milkaivanova11 🎉
🏅 А тези петима щастливци ще се насладят на подбрани продукти Lacrima:
🧀 @donni.dimitrova
🧀 @radiii93
🧀 @nadya_iivanova
🧀 @darin4eto_7
🧀 @hrisi7144

# 969
Моята равносметка за 2024 е много скромна, но пък си харесвам наградите. Най-голямата ми награда е почивка Ол инклузив в Гранд Хотел Терме, спечелих доста шампоани и козметика, включително от чуждестранни игри в ИГ. Имам от ФБ и ИГ ваучери за Кауфланд, 2 Гифт карти по 100 и 150 лв, чорапки от Милка, от КК, чаша от Швепс, но не от бъга, а от по-рано през годината, слушалки и вино. Ходих два пъти на кино, получих тениска от ИГ, колаген и витамини.
За 2025 си пожелавам Мултикукър, телефон и почивка някъде, но ще се радвам и на малки награди. Почти не участвам с покупка, само каквото ползвам и съм доволна.
Желая на всички много късмет и хубави награди, да се радвате на желани неща и да сте усмихнати Simple Smile

# 970
Еха, големи късметлии сте Simple Smile Много готино.

Аз съм голям голям карък - много рядко печеля.
Бейлис ми е на късмет обаче - имам купички от предишна кампания, а тази година от календара спечелих два пъти Simple Smile Един пакет, който взех днес и бутилка, която записах на мъжа ми - още не е получена. От ИГ освен блокиране имам комплект свредла от Хилти.

Късмет на всички Simple Smile

# 971
  • Сандански
С ножове съм от София Мел. За първи път нещо от тях! Hug

# 972
Може ли линк за играта на прингълс? Или е приключила вече?
Толкова се радвам, като чета за наградите ви, много ми става хубаво, че големи награди се печелят и по честен начин!
Иначе, днес бях сигурна че ме чакат ножовете от София мел, но Уви!
Здраве да е, но все пак мрън Simple Smile

# 973
Тук явно се е събрала групата на късмета Wink При някой по-малко, при друг повече, ама си го има.
Не помня как попаднах в тази тема, но покрай вас започнах да играя и да следя коментарите.  
В игрите с покупка се включвам само ако са на стоки, които ползваме вкъщи и наградата ми допада.
Миналата година спечелих няколко пъти билети за театър и козметика. Тази година откривам сезона с фитнес гривна.
Нямам конкретни желания какво ми се иска да спечеля през 2025, ако имам късмет ще дойде само...
Здраве само да има!

Последна редакция: чт, 09 яну 2025, 21:52 от *Ванилия*

# 974
  • София
Днес майка ми купи салам на "Орехите" от Била, но отвътре нямаше код!

Общи условия

Активация на акаунт