Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 154 - януари 2025)

• 173 005
  • 2 733
  •   1
Отговори
# 1 230
Villi_Varna, от играта на Hainz не се престарават с бързина. Аз съм от спечелилите от 1вия период ( през Ноември). Едва минала седмица ми се обадиха по телефона и до края на седмицата ми пратиха ваучера по е-мейла, който съм регистрирала с бележката.

# 1 231
  • Бургас
Лелеее,много мудни организатори има...
Срамота за тях!

# 1 232
  • София, Дружба 2
Наистина има много мудни организатори и е много дразнеща цялата работа.  Аз чакам книга с рецепти от Филаделфия от средата на декември. В правилата им пише, че непотърсена награда до 20 дни от публикуването на печелившите се разпределя на друг. Въвела съм си адрес за доставка, дори имам снимка на екран да си очаквам наградата, но нея я няма...... Нямат и никакви данни за контакт с организатор. Чакам също и Нивеа от ФФ, чаши от Стела и чаши от Швепс.

# 1 233
Наистина има много мудни организатори и е много дразнеща цялата работа.  Аз чакам книга с рецепти от Филаделфия от средата на декември. В правилата им пише, че непотърсена награда до 20 дни от публикуването на печелившите се разпределя на друг. Въвела съм си адрес за доставка, дори имам снимка на екран да си очаквам наградата, но нея я няма...... Нямат и никакви данни за контакт с организатор. Чакам също и Нивеа от ФФ, чаши от Стела и чаши от Швепс.
е те скоро започнаха да изпращат ,моята престилка беше към края на играта и дойде миналата седмица

# 1 234
  • Лясковец
На милка ако регистрираш сума над 5 лева и не спечелиш за голямата награда ти се прехвърля само 500 точки,не и горницата,регистрирах бележка за 11 лева,една за малко над 5 и една за 23 или имам събрана сума от 39.77 а изписва Вече участваш 2 пъти в тегленето след края на играта за Ваучер за почивка на стойност 1000 лв. и имаш още 368 точки.Писах им да видя дали ще ми отговорят.

# 1 235
На милка ако регистрираш сума над 5 лева и не спечелиш за голямата награда ти се прехвърля само 500 точки,не и горницата,регистрирах бележка за 11 лева,една за малко над 5 и една за 23 или имам събрана сума от 39.77 а изписва Вече участваш 2 пъти в тегленето след края на играта за Ваучер за почивка на стойност 1000 лв. и имаш още 368 точки.Писах им да видя дали ще ми отговорят.

Поне Ви изписва, че участвате за голямата награда. Аз съм с 9 непеливши бележки, пише 0 участия зя голямата награда. Днес ще звънна и аз.

# 1 236
  • Горна Оряховица
от играта на Швепс /16.12 спечелих аз/ има ли и други, които така и не получиха мейл? Днес се присетих за тях Simple Smile

# 1 237
Villi_Varna, от играта на Hainz не се престарават с бързина. Аз съм от спечелилите от 1вия период ( през Ноември). Едва минала седмица ми се обадиха по телефона и до края на седмицата ми пратиха ваучера по е-мейла, който съм регистрирала с бележката.

И ние сме с ваучер от първо теглене, обадихме се на посочения телефон, / защото мина месец и никой не се свърза / така ни записаха данните, казаха, че ще пратят ваучера.

# 1 238
  • София
Моята книга е от първия ден на играта и още я няма. След като им писах, ми върнаха следния отговор:

# 1 239
  • у нас
от играта на Швепс /16.12 спечелих аз/ има ли и други, които така и не получиха мейл? Днес се присетих за тях Simple Smile
Пиши им. На същата дата ММ спечели. Не беше получил имейл. Писа миналата седмица, прати скрийншот и му върнаха имейл, че няма такъв печеливш. На следващия ден му писа някаква жена, че след направена проверка са установили, че е печеливш.

# 1 240

Черпя виртуално по случай рождения ми ден днес! Пожелавам не само на мен , но и на всеки един тук в темата да бъдете много здрави , щастливи и само хубави моменти с близки и приятели!

Новите Седмични награди в "Coca-Cola App":

# 1 241
Честит рожден ден!Здраве, щастие, любов, увереност, доброта, късмет и топлина в дните ти!

https://anketa.mebelmag.bg/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR1_d25S4JV … 0%28Banner%202%29

# 1 242
  • Сф
И аз съм от спечелилите на 17 дек от Швепс, днес ще им пиша за 2ри път, защото ни врст, ни кост.

# 1 243
  • София
Станимир, честит рожден ден! Бъди много здрав и успешен!
Аз също писах на Швепс и след няколко дни получих обратен имейл от тях. Но кой знае кога ще дойдат чашите. Но поне си взех одеялото от Милка, спечелено на 28.11. И там им писах, май ме бяха забравили.

# 1 244
  • София
Честит рожден ден, Станимир. Много награди и успехи пожелавам.Благодаря ти за това ,че помагаш в групата.

Много скука от към игри Януари.

Общи условия

Активация на акаунт