Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 154 - януари 2025)

• 173 043
  • 2 733
  •   1
Отговори
# 1 290
  • Телиш/Плевен
Сикрет, имало е няколко игри за тази книга, спомням си такава с кодове на опаковките на кайма Народен, както и разни във Фейсбук.

# 1 291
  • София
Сикрет, аз видях във фейсбук игра от 2018-та . Сигурно е от там, гледам и колко малко участници- 500, а сега на игрите има по 2000 коментара.

# 1 292
Успях да спечеля шейната за малката. Благодаря на @ma6kata7 за съдействието 🍀

# 1 293
  • София
Честито, и аз се боря за шейна..

Има ли активни игри на памперси?

# 1 294
От Вива кредит обявиха ,печелившия.

Ако се познае-Честито!
Интересно ми е ,че когато звъняха за потвърждаване на участието,на мен не ми звъннаха.Регистирах и милото,него го потвърдиха.

# 1 295
Честито за шейната! И аз играя, но засега 2:0 за Милка, ако може и аз да се включа за помощ ако има някакъв хак за спечелванее. 🤗🤗

# 1 296
  • у нас
От кампанията на P&G до 23.12 трябваше да ми възстановят половината сума. След запитване от моя страна в началото на годината се оказа, че два пъти правили неуспешен превод. Посочват ми вероятни причини грешен BIC, непълно име. Знам си имената, все пак. А то изобщо нямаше да се попълва бик кода. Само се избираше в коя банка е сметката и се попълва и сметката. Тоест причината грешен код е в този, който нарежда превода.
Поискаха ми нова сметка. Попълних данните и започна пак чакане. Днес им писах пак. И познайте, отново неуспешен превод, пак грешен BIC. Пак проверка ще правят. Ама, човек колко трябва да е търпелив? То, докато ми върнат парите, една водичка сигурно ще мога си купя с тях. Ако, не искат да ми ги върнат, поне с телевизор да ме наградят, не искам много Stuck Out Tongue Winking Eye

Станимир, честито помъдряване! Здрав, успешен и възнаграден с много награди! Весел празник!

# 1 297
  • Sofia

Бихте ли дали насоки на лични за шейната ако и удобно?

# 1 298
Може ли съдействие и на мен?

# 1 299
Оправих се

Последна редакция: пн, 13 яну 2025, 17:58 от Alize_

# 1 300
След като въведеш кода натисни ентер.
Отдолу веднага ще изкочи друго поле в което се въвежда тел.

# 1 301
Sinara,
Да не си в ехРайфайзен, техните айбани са невалидни от едно известно време.

# 1 302
Честит рожден ден, Станимир! Здраве, щастие и много късмет!
Стартирайки днес форума, ми "изскочи" поле за попълване на анкета, в края на която трябваше да въведа имейл, за да получа някакви точки.

# 1 303
  • у нас
Sinara,
Да не си в ехРайфайзен, техните айбани са невалидни от едно известно време.
Не, на ПИБ и на ИБ.

# 1 304
5 бележки за шейна и няма. Ако може и за мен съдействие, не знам в какво се изразява, но я искам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт