Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 154 - януари 2025)

• 173 005
  • 2 733
  •   1
Отговори
# 1 305
  • София
За ПИБ мога да помогна, аз работя там. В IBAN няма буква "О", навсякъде е числото нула (0). Напише ми ЕГН на лични ако искате и ще направи проверка утре.
Sinara,
Да не си в ехРайфайзен, техните айбани са невалидни от едно известно време.
Не, на ПИБ и на ИБ.

# 1 306
От кампанията на P&G до 23.12 трябваше да ми възстановят половината сума. След запитване от моя страна в началото на годината се оказа, че два пъти правили неуспешен превод. Посочват ми вероятни причини грешен BIC, непълно име. Знам си имената, все пак. А то изобщо нямаше да се попълва бик кода. Само се избираше в коя банка е сметката и се попълва и сметката. Тоест причината грешен код е в този, който нарежда превода.
Поискаха ми нова сметка. Попълних данните и започна пак чакане. Днес им писах пак. И познайте, отново неуспешен превод, пак грешен BIC. Пак проверка ще правят. Ама, човек колко трябва да е търпелив? То, докато ми върнат парите, една водичка сигурно ще мога си купя с тях. Ако, не искат да ми ги върнат, поне с телевизор да ме наградят, не искам много Stuck Out Tongue Winking Eye

Станимир, честито помъдряване! Здрав, успешен и възнаграден с много награди! Весел празник!
          Аз също   не получих възстановяването на средствата. Добре че ми напомнихте  почвам да им пиша .

# 1 307
Може ли и на мен някой да ми сподели на лични насоки за шейните на Милка? Срам ме е да кажа колко неуспешни опита имам вече.

# 1 308
  • у нас
Антония, благодаря за предложението, но ще изчакам да видя какво ще стане, защото сега в ИБ ще чакам уж превода. В ПИБ не можело да правят повече опити.
Охоо, и други като мен има. Хм, да не им стане практика, обаче. Росита, явно на това разчитат, хората да забравят и да не си търсят парите.

# 1 309
Сикрет,  тази игра с книгите има повече от 10 години. Аз бях спечелила четири книги които подарих на майките и лелите. На каймите имаше кодове които се регистрираха, обаче нямам спомен колко кода са били нужни за спечелването и колко кайма сме изяли. Но със сигурност не е било трудно в онези години да се печели.

# 1 310
Аз днес регистрирах 2 бележки за шейна в Милка. Едната в 10.08 ч., другата в 12.31 ч. И двете не спечелиха. Мисля да пробвам още 2 пъти и се отказвам.

# 1 311
Днес си получих пуловера от Нутела.
От Ети и аз съм получила парите с -10%. Миналата година бях спечелила от Ети Милк Бургер 300лв, цялата сума бяха превели.
В Милка вече съм с над 10 бележки :/ Мрън! Мрън! Мрън!

Честит рожден ден, Станимире! Жив, здрав и късмет! Birthday Flowers Four Leaf Clover Tada

# 1 312
Някой от Вас получавал ли е скоро анкети от ''MyOptis'',нещо забелязвам че преди бяха по-редовни но от близо месец няма нови анкети.

# 1 313
Някой има ли спомен за наградите от тази игра: #AperolSpritz #SunsetInAGlass ?
Днес имам имейл от DHL за награда от Италия, изпратила съм данни през 07.2024 г и не мога да намеря играта.

# 1 314
Ще се радвам някой да даде съвет за шейната. Пробвах 6 пъти и да си кажа честно нямам надежди за следващ път. А малкия ще бъде много щастлив...🫶

# 1 315
Днес имам имейл от DHL за награда от Италия, изпратила съм данни през 07.2024 г и не мога да намеря играта.

Аз не мисля,че е реално... Играта им беше доста по-късно от Юли. Поне по мои спомени, към края на Август.

Редактирам се, по-рано е било. Аз също участвах, но нито помня наградите...нито има активен сайт.

Последна редакция: пн, 13 яну 2025, 19:50 от Shu34

# 1 316
  • София
С DHL идва и Cluedo от Прингълс, но е от Франция.

Станимир, честит рожден ден!

# 1 317

Аз не мисля,че е реално... Играта им беше доста по-късно от Юли. Поне по мои спомени, към края на Август.
От Италия е проследих пратката и е реална, може и да бъркам месеца.
Сега погледнах на 22.11.2024 г съм дала адрес.

# 1 318
Станимир Честит Рожден Ден!
Да си жив и здрав, с много успехи, късмет, здраве и верни приятели. И нека всичките ти мечти се сбъднат.

В играта на #AperolSpritz и аз участвах - но там беше пътуване до Барселона и даже и не успях да открия кой е спечелил. Сякаш нямаше обявен печеливш в сайта им. Може да са качвали нещо в социалните мрежи.

# 1 319
Здрав и щастлив да си, Станимирски!
Много, много късмет по всички направления и запомнящи се пътешествия през тази година!
Весел празник!

Писах на швепс, отговориха ми, че са ми изпратили мейл на 31.12.24г, но такъв не открих и в отговор им изпратих скрийншот и данни; до мом. нямам пратка..

Общи условия

Активация на акаунт