Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 154 - януари 2025)

• 172 977
  • 2 733
  •   1
Отговори
# 1 320
Честит рожден ден, Станимире! Жив и  здрав и много късмет!
Току що получих съобщение  от Спиди за книгата Филаделфия

# 1 321
Колко хубави награди си имате! Искрено ви се радвам! Честито на всички!
Чакам с нетърпение 17.01 за форумните награди! ☺
Честит рожден ден! Здраве, щастие и мнооого късмет пожелавам!🍀

# 1 322
  • Велико Търново
Честит да си, Станимир! Жив и здрав и с много късмет! Благодаря ти, че се занимаваш със събирането и поддържането на игрите! От сърце ти желая това отношение да ти се връща в реалния живот!

За шейна още не съм пробвала, но се и обезсърчавам от коментарите. Не намирам за късмет това един човек да печели всички награди от моментни игри. Не мога да отрека и това, че помага на някои други потребители, но за мен лично лошият привкус остава. Ако днес има 5 шейни/ваучери/рулетки или каквото там се раздава и по някакъв начин (не знам какъв и не ме интересува) някой печели за себе си, за близки, за форума, то къде остава моята една единствена мижава бележка и какъв шанс ще има тя 😁 И къде е разликата от този случай с моментните награди и всички останали случаи с еднакви победители, за които се водят организации да се пише на фирмите.
Не ми е за шейните и рулетките, слава Богу можем да си купим. Въпросът е за двойния аршин. За мен това е манипулиране както другите, на които се възмущаваме дружно.

# 1 323
  • София
Станимир, честит рожден ден! Жив и здрав бъди!

И моят пуловер от Нутела пристигна днес. Имам и смс от спиди - утре ще дойде книгата от Филаделфия.

# 1 324
Игрите с моментни награди според мен пускат награда в точно определен час и минута и ако някой е успял да го заследи,това не е манипулиране,а наблюдаване. Късмет на всички. Пък дано да зарадвам и моя син 🎉

# 1 325
  • Телиш/Плевен
За следващо участие в играта на Милка аз ще изчакам малко, защото прочетох днес много коментари с молба за помощ. Каквато и да е тази помощ, идните дни няма да има смисъл да се играе според мен, за да си спечелят тези, които писаха. Евентуално в края на играта ще опитам, пък ако не стане, значи не е било писано. Искам да я спечеля само и единствено с късмет, на това разчитам във всяка игра и това е, което ми носи удовлетворение, когато печеля.

# 1 326
Ще помоля и аз ,ако може за насока за шейната.Над 10 опита и нищо.Благодаря предварително.

# 1 327
  • София, Дружба 2
Не мога да повярвам как помага мрънкането тук. Сутринта писах за книгата от Филаделфия и току-що получих съобщение от Спиди, че утре ще е при мен. 🤗

# 1 328
И аз мисля същото за игрите на Милка - пускат в определен час и сменят през определен период този час.
Това че някой печели от всички моментни, значи че е отделил достатъчно време да разгадае алгоритъма.
Е, аз не успях с няколко опита, но късмет в крайна сметка. Не ме е яд, пробвах не стана, каквото такова. Но съм благодарна за помощта и насоките, който получих.

Последна редакция: пн, 13 яну 2025, 22:48 от JustMila

# 1 329
В последния момент изпратих 1 рецепта за спорта на Розали. Видях че до 12-ти се пращат.

Станимир, жив и здрав бъди и с много късмет!
Чакам чашите от Фереро и Швепса. Друго нямам спечелено.
Мрън да потръгне и в новата година!

# 1 330
  • All of time and space, everywhere and anywhere...
Някой от Вас получавал ли е скоро анкети от ''MyOptis'',нещо забелязвам че преди бяха по-редовни но от близо месец няма нови анкети.

Използвам приложението, предимно. Последната ми анкета е от 24.12.2024 и от тогава - нищо.

# 1 331
Добро утро! Току-що ми пристигна книгата от Филаделфия. Много ранна доставка,събудиха ме..мрън.

# 1 332
  • София
Игра на Данонино с покупка на продукти за 5 лв. Награди - почивки и ваучери за Комсед. https://www.danoninopromo.com/

# 1 333
Няма да се включа в кампанията на Данонино. Семеен уикенд, но с ограничения...

Цитат
4.1.2 Голяма награда по смисъла на настоящите Правила:
- ваучер за семеен уикенд в хотел „Фабрика за храна и танци“

*Ваучерът е за две нощувки (за двама възрастни и две деца до 14г. възраст). Включва пълен пакет изхранване - закуска , обяд, следобедна закуска и вечеря. Не включва консумация на алкохол. Всички атракции и забавления за деца, предоставени от хотела, са безплатни. Валидност на ваучера - до 31.12.2025г. Датите за настаняване са според заетостта на хотела. Не важи за празнични пакети (дни).

# 1 334
Здравейте, има ли някой, който цъка бързо играта на Прингълс и би искал да изиграе от мой профил? Аз съм бавна и не ми се получава. Ако печелиш после на имейл ли ти пишат и си даваш данни за доставка?

Общи условия

Активация на акаунт