Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 154 - януари 2025)

• 172 894
  • 2 733
  •   1
Отговори
# 1 410
  • София
И аз получих книгата от Филаделфия

# 1 411
  • у нас
Да, Niik, в играта на Алтънбаш. Но с триста зора влязох уж в профила да играя, въпреки че бях в него, но упорито ми даваше пак да въвеждам име и парола. И така известно време. И аз реших да пиша на Ава. Голяма грешка. Отказах се. Пробвах след време няколко пъти и ме пусна да играя без да въвеждам нищо, този път. Дано и ти успееш да се включиш. Пробвай, не се отказвай.

# 1 412
Хриси, 56519 ли ти е номера на бележката? Защото долу до Бон е точно този номер, него ти е казала жената.
Да това го разбрах,но номера на касовия бон който изпратих за играта не е този.Този от 5 цифри изобщо не съм го въвеждала.Добре че писаха хората,че и аз щях да се чудя да няма грешка😘

# 1 413
M. G, Къде намерихте промоционални продукти?

Телешки суджук в едно малко магазинче, и луканка в Т-маркет

# 1 414
  • София, Дружба 2
Аз намерих с триста зора луканка с код във Фантастико. Получих си книгата от Филаделфия и наистина много ми харесва. Simple Smile

# 1 415
  • у нас
Picky, във Фантастико на промоция ли са?

# 1 416
  • Пловдив
В кварталната ни малка билла от вчера има продукти на орехите с кодове. Взех от луканковия салам на 50% намаление.
И от другите им салами имаше, но ще чакам прИмоция. Joy

# 1 417
  • Samokov
Аз спечелих в Прингълс от името на мъжа ми с 6 секунди. Той не беше видял мейла и го беше изтрил. Беше в спам и със заглавие на английски език подателел Kellogg Customer Support и почваше нещо като You are a winner. Той решил, че е от фалшивите. 😁 Така че гледайте внимателно.
      Сега се сещам, че изтрих такова писмо. Адреса ли искат да се напише ?

# 1 418
По гадна луканка на Орехите не бях яла има някакъв странен вкус.

# 1 419
  • София
Аз спечелих в Прингълс от името на мъжа ми с 6 секунди. Той не беше видял мейла и го беше изтрил. Беше в спам и със заглавие на английски език подателел Kellogg Customer Support и почваше нещо като You are a winner. Той решил, че е от фалшивите. 😁 Така че гледайте внимателно.

Не, само те уведомяват, че ще ти изпратят играта в рамките на 21 дни. Няма нужда да се отговаря.

# 1 420

Не, само те уведомяват, че ще ти изпратят играта в рамките на 21 дни. Няма нужда да се отговаря.
Има ли неполучили чашите от Швепс?От 31.12 имейл и никаква информация.

# 1 421
  • In The Middle Of Nowhere
Никой не е получил тия заветни чаши(от бъга). Аз си имам теория, че ще ни държат нарочно в напрежение до последния момент, т е ще ги изпратят така че да ги получим в последния ден на януари, когато им е срока.

# 1 422
  • у нас
Те може да не са ги произвели още.

# 1 423
От КК последния ден на кампанията ми се паднаха чорапки, и тях чакам от там, другата седмица изтича срокът за получаване😆

# 1 424
Здравейте, може ли малко помощ за Орехите. Не успявам да регистрирам код, изписва ми, че не съм въвела телефонен номер, а реално нямам поле където да го въведа. При вас излиза ли поле за въвеждане на номер? Пробвах и през телефон и компютър и едно и също.

Общи условия

Активация на акаунт