Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 154 - януари 2025)

• 173 074
  • 2 733
  •   1
Отговори
# 1 620
Lite 16 и аз съм впечатлена от организацията. Бележката беше печеливша и понеже децата бяха болни да не ни безпокои куриера,бях оставила бележката на работа. Но колежката я е загубила. Може би ми е време и аз да си направя нещо по въпроса. Но с две малки деца и работа е много трудно.

# 1 621
Да се похваля,получих смс от спиди.
За чашите на швепс ,утре идват. Споделям това защото бях ги отписала,поради факта че написах личен адрес а не офис на спиди,с обяснение  че нямаме офис на спиди в града.
Днес звънях на орехите,заради моя първи неотчетен код.Три пъти никой не ми вдигна,но после ми върнаха обаждане.
Само дето никъкъкъв напредък няма със случая,записаха си там проблема и обещаха да ме потърсят.

# 1 622
  • Велико Търново
Хм, а Стела-та как се свързват със спечелилите (чаши)? Виждам цифри като моя телефон, но за съжаление капачките не са в мен, за да сравня кода. Съвсем на шега реших да се потърся, имам само 5 кода регистрирани.
Чашите не бяха ли моментна награда?

# 1 623
  • Там...
Не, чашите бяха дневна награда.

# 1 624
Не спечелих Дайсън, не спечелих кухненски робот, нищо не съм спечелила от началото на годината!

И за това си поръчах Китайски Дайсън... От ТЕМУ! 🤣
Да му се не види, няма да дам 1500лв за сешоар.... 🫡

# 1 625
  • Велико Търново
Не, чашите бяха дневна награда.
Отивам да се търся тогава. 😀

# 1 626
  • София, Дружба 2
Хм, а Стела-та как се свързват със спечелилите (чаши)? Виждам цифри като моя телефон, но за съжаление капачките не са в мен, за да сравня кода. Съвсем на шега реших да се потърся, имам само 5 кода регистрирани.
Стела пращат смс за чашите. Спечелих ги и дадох данни за контакт на 13.12.24, а чашите още ги няма

# 1 627
  • Велико Търново
За Стела дали е нормално?
11   ****5207   ****E6N5
23   ****5207   ****3781
55   ****5207   ****N9X3
74   ****5207   ****AT31
111   ****5207   ****F4HU
139   ****5207   ****5F31
153   ****5207   ****N3CX
171   ****5207   ****HN36
202   ****5207   ****6P3X
203   ****5207   ****a9hp
Има доста такива повтарящи се, чак пък такова съвпадение на последните цифри.

# 1 628
Специално си направих труда да проверя големите печеливши дали фигурират и сред чашите - не са. Според Общите Условия не може и малка и голяма награда.

# 1 629
Според мен някой се е облажил с доста чашки 😂

# 1 630
  • София/Търново
За много години. Скоро не съм писала, а и не играя. Едвам изчитам. Да мине здравословното балансиране и съм в играта.
Инак, много малко игри, дори за януари...

# 1 631
  • София
Печеля мини-хладилник от Кока-кола
мейла е от 14/01 и беше в спама
Скрит текст:
Честито! Ти спечели минихладилник от Coca-Cola!🤩
Остава само да попълниш кратка форма с твоите лични данни, за да можеш да получиш наградата си възможно най-скоро – имаш 5 дни, за да го направиш. Ще я откриеш тук. 🤗 Моля попълни я само веднъж и очаквай наградата си до 30 работни дни.Не забравяй редовно да проверяваш какво ново те очаква в Coca-Cola App и продължавай да играеш за още много яки награди. 🎁

# 1 632
Честито!
С тези игри винаги има тръпка и нетърпение

# 1 633
Здравейте! Ще съм благодарна ако някой, който е заявявал плюшено агънце от Pufies Club ми отговори - изпращат ли до офис на куриер или само до личен адрес?

# 1 634
  • Пловдив
Уф, идвам да измрънкам, че от вчера ми е тръгнало в една отвратителна посока.
Днес цял ден съм кълбо от нерви и ей така профилактично да си измрънкам Stuck Out Tongue Winking Eye
Нямам още известие за прословутите чаши, ама то и да имам, съм на 300 км, та ще пращам ММ да ги взима, евентуално.
И наградата ми от Алфатар се е загубила някъде по трасето, явно още преди НГ Sad

Общи условия

Активация на акаунт