Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 154 - януари 2025)

• 173 258
  • 2 733
  •   1
Отговори
# 1 680
  • оттам, откъдето започва България
За колко време ги събрахте,аз съм още на 13 лв, все ми излиза,че не съм подходяща за анкетата.
Скрит текст:
.
Някой знае ли от bgtouch панела за колко дена превеждат парите.

Веднъж съм получавала възнаграждение 57 лв. и мисля че отне 1 месец. Преведоха ми ги по сметка и ми изпратиха и документи за деклариране. Тази година трябва да ги декларирам в ГДД.

Скрит текст:
Здравейте,

В отговор на получената от Вас заявка
за изплащане на възнаграждение
за достигнат минимален праг точки,
моля да ни върнете отговор под
каква форма желаете да получите
възнаграждението си:
а) парична (в брой или по банков път)
или
б) под формата на ваучер (доставен чрез
куриер).

За извършване на плащането (независимо
от избраната от Вас форма)
ще Ви бъде изготвен граждански договор,
като за целта ще ни е необходимо
да предоставите следната информация:
• Три имена
• ЕГН
който ще получите възнаграждението
• Банкова сметка (ако избраният
начин на плащане е по банков път)
• Телефонен номер

Ще очакваме обратната връзка, за да
придвижим плащането.

Възнаграждението се изплаща в края
на всяка работна седмица!

Документите за подпис се получават като
двупосочна пратка чрез куриерска фирма "ЕКОНТ".
В момента на получаване, единият екземпляр
се подписва на посочените места, а другият е личен.
За целта моля да предоставите адрес за доставка
(офис на Еконт или удобен адрес за Вас).

Поздрави,

Oт екипа на BgInTouch

3 години.

# 1 681
Аз съм ги събрала за 1 год и 8 м.
Анкетите им обаче са на същия отвратителен принцип като Толк панел.
Получаваш имейл “избрани сте за проучване” дрън дрън.
Отваряш анкетата и още на първия прозорец “съжаляваме, не покривате критериите за участие”.
Еми нали ми изпращате, че съм избрана, сега пък вече не съм..
 Иначе парите се декларират в НАП. Като аз с ПИК виждам по справката “проверка на осигурителен доход”.

Последна редакция: чт, 16 яну 2025, 22:47 от marinadp

# 1 682
  • при късмета
Не са те осигурили, внесли са данъка

# 1 683
Първата награда за НГ е часовник от играта  "P&G" Имейлът е получен в 19.23ч. Спомням си че впоследствие се сетих, че  съм пазарувала комплект и не съм изхвърлила кб. Пазя ги доста месеци наред, защото миналата година бях резерва в "Ptestige" за кафемашина, а бях играла именно за нея 4,5 мес. преди това. Също днес получих колелото от "Monster" с куриер " In time"
Чакам " Ariel" за 1 год. от първото теглене и "Milka" комплект.

# 1 684
И на мен често при попълване на анкети ми изписва, че не съм подходяща. Тъкмо се зарадвам че анкетата е за 25 точки и се отказвам неподходяща. Обаче преди известно време нахоках VN Market Risearch. Аз попълвам анкети в тяхното приложение. Изпратили ми една на тема бебешки пелени. Първи въпрос: моля попълнете вашата възраст. Попълвам 44 и хоп, съжаляваме, но не сте подходяща за нашата анкета. Кипна ми да ви кажа честно. Викам си, тези хора в кой свят живеят? В днешно време се ражда и на по-късна възраст. След края на анкетата има поле, в което можеш да напишеш коментар. Ами написах им, че анкетата е много дискриминационна и че независимо, че съм на 44 имам бебе на 10-11 месеца и мнението ми щеше да е полезно и актуално. Не знам дали четат коментарите, но месец-два след това получих нова анкета на тема бебешки пелени и продукти и там първо питаха дали имаш дете под еди каква си възраст, а не на колко години си. Допусна ме и си попълних цялата анкета. Grinning

Да питам за ваучера на Лидл от анкетите. Пише, че срокът му е 12 месеца след датата на активиране. Аз ли трябва да направя нещо да го активирам или те са го активирали при изпращането? Може ли да се използва на части понеже виждам, че е като карта? Не че ще го използвам така, вероятно ще чакам да харесам нещо на тази цена или по-висока, но все пак да знам. Blush

# 1 685
Като нормална дебитна карта си е, харчиш докато не свършат, не е нужно наведнъж. Иначе в сайта може да се провери оставащата стойност, ако не се лъжа се виждаше и датата на зареждане. Те я активират

# 1 686
Благодаря. Ще погледна утре. Hug

# 1 687
  • оттам, откъдето започва България
Ако е като картата-подарък на Билла и на самия касов бон изписва оставащата сума по карта.

# 1 688
  • София
Скрит текст:

Да питам за ваучера на Лидл от анкетите. Пише, че срокът му е 12 месеца след датата на активиране. Аз ли трябва да направя нещо да го активирам или те са го активирали при изпращането? Може ли да се използва на части понеже виждам, че е като карта? Не че ще го използвам така, вероятно ще чакам да харесам нещо на тази цена или по-висока, но все пак да знам. Blush
тук проверете баланса
https://www.lidl.bg/c/lidl-podar-chni-vaucheri-za-fizicheski-litsa/s10019962
активирана е картата с 20 лв
Скрит текст:
като идете на касата и дойде ред да се плаща
казвате 20 лв с ваучер
Касиерката натиска едно квадратче(горе-вдясно) -плащане с ваучер
и ви маркира картата като артикул на бар-код четеца
не е като дебитната карта .
остатъка може да си го видите пак през горния линк.
ако сумата е по-голяма от 20 лв -остатъка казвате как ще го доплатите
кеш или с карта и те си натискат плащане в брой или плащане с карта.
Провете за всеки случай баланса че преди половин година ми изпратиха карта с 0 лв.
и след 5 дена чакане писане и 3 разговора по телефон ми я заредиха с 20 лв.

# 1 689
Само да допълня, че освен него ваучер, едновременно може да се ползват и ваучерите за храна ако имате такива

# 1 690
Подарени
Добро утро! Предлагам 5000 мб на Yettel.

Последна редакция: пт, 17 яну 2025, 07:05 от Lila7

# 1 691
Чашите на Швепс ме чакат в Speedy днес. Писмото ми беше в папка Рекламни и го бях видяла след 4-ри дневния им срок за потвърждаване на данните за доставка. Въпреки това са ми изпратили! Това ми е първата награда за годината. Simple Smile Успех на всички!

# 1 692
  • София
Йеее! И моите чаши ме чакат! Много ми харесват и се надявах да си ни ги раздадат.
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 17 яну 2025, 12:20 от Не се сърди, човече

# 1 693
И аз имам известие за чашите, но са ги пратили във Варна..

# 1 694
  • При децата ми
Аз на собствения си опит ли да вярвам или на това, което се пише тук🙄
Последния ми ваучер от КК даже го превъртях два пъти, защото всяко следващо възстановяване беше с по-далечен срок на изтичане.

Три пъти съм връщала продукти, купени с ваучер от игра! Никакви проблеми не е имало. Почти веднага получих имейл с новите кодове за ваучер. Учудвам се, че при вас не е било така!

Чашите на майка ми и зълва ми пристигнаха онзи ден.

Моите още ги няма.

Последна редакция: пт, 17 яну 2025, 10:56 от Hrispa76

Общи условия

Активация на акаунт