Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 154 - януари 2025)

• 173 422
  • 2 733
  •   1
Отговори
# 2 130
https://pgonlinepromos.bg/GiftingNov24

На тази игра не видях някой да се похвали с награда, а минаха 14 дни - 7+7 та или сега ще пращат или вече имат честитка спечелилите Simple Smile

# 2 131
Имам от колелото на А1 минути. Някой ако иска?

# 2 132
  • Пловдив
От "Посланикът на BIODERMA Bulgaria":
Много му се радвам, че точно това е част от рутината на тинейджърката.
Скрит текст:

# 2 133
Похвалих се, още на 16.01 вечелта получих имейл за часовник.

На тази игра не видях някой да се похвали с награда, а минаха 14 дни - 7+7 та или сега ще пращат или вече имат честитка спечелилите Simple Smile

# 2 134
Някой няма ли да се похвали от Била и After Eight? Според мен вече са изтеглили и уведомили печелившите.

# 2 135
  • София
Похвалих се, още на 16.01 вечелта получих имейл за часовник.

Аз имам слушалки от нея, за телевизор играх, но това е положението Simple Smile, от 16-ти ми е мейлът.

# 2 136
Някой няма ли да се похвали от Била и After Eight? Според мен вече са изтеглили и уведомили печелившите.

Аз не, но това пише: "Печелившите номера на фискални бонове и телефонен номер без последните три цифри ще бъдат публикувани до 31.01.2025г. "

# 2 137
  • Sofia
От лоялната програма имате ли някакви точки?

# 2 138

Аз не, но това пише: "Печелившите номера на фискални бонове и телефонен номер без последните три цифри ще бъдат публикувани до 31.01.2025г. "

Те първо се свързват с печелившите и публикуват след като проверят бележките и уточнят данните за доставка.

# 2 139
  • sofia
Излезли са победителите в Лидл на Девин за втората седмица.

# 2 140
Излезли са победителите в Лидл на Девин за втората седмица.
Сега получих смс! С бутилка съм! До 40 раб. Дни

# 2 141
# 2 142
От лоялната програма имате ли някакви точки?

До 5 дни след края трябва да ги начислят. Четох в темата за лоялната програма, че няма да се обявява кои потребители са получили, който е "заслужил" ще си ги види в профила.

# 2 143
  • Пловдив
В на Милка игрите с покупка съм се зарекла, че няма да участвам, но пък редовно взимам от шоколадовите пръчици Joy Реших, че ще оставям бележката в количката/на касите за самообслужване, така че ако си намерите бележка за закупени такива опаковки в Тракийския Кауфланд (Пловдив) през събота и неделя или пък в Била на главната в Шумен (през делничните дни), да знаете, че пия Туборг, Бургаско или Пиринско Joy

# 2 144
Здравейте , извинявам се ако не е много по темата, просто този телефонен номер ми  презвъня днес по обяд, не може да му се звънне, дори SMS не получава:

0884168117

Съмнителен е,  а гледам даже е споменат и в една стара тема тук.

Някой да има идея ?

С нов номер съм и на малко хора, фирми и т.н. съм го дал.

Последна редакция: чт, 23 яну 2025, 13:27 от mouseTrap

Общи условия

Активация на акаунт