Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 154 - януари 2025)

• 173 313
  • 2 733
  •   1
Отговори
# 2 235
Попълних анкетата (и имейл посочих накрая) но нямам нито точки нито звезди.

# 2 236
Попълних анкетата (и имейл посочих накрая) но нямам нито точки нито звезди.
А къде са тези звезди,не мога да се ориентирам.интересно ми е дали имам.
Относно точките бях убедена ,че няма как да съм сред първите хиляда,изобщо не съм си променила активността,а има хора които откачиха с мнение, след мнение.Имам 318 т,с едно нормално писане по 1-2 публикации на ден.

# 2 237
Знам коя е другата тема, но само 1 път съм я погледнала. Тук ми е уютно и когато имам възможност, отделям от  свободното си време, за да чета или попиша малко.  Та сега се чувствам излъгана, заблудена и ощетена , защото съм грамотна и знам какво прочетох- там пишеше 500 точки. Не се споменаваха никакви звезди или друго.

# 2 238
  • Телиш/Плевен
Тези от вас, които имат повече точки, писали ли сте в темите, за които по правила пишеше, че ще дават повече точки? Аз съм попълнила анкетата и друго не съм променяла в общуването си тук. Имам 318 точки. Просто ми е интересно, не мисля да се пъна заради някакви точки да пиша за неща, които не ме вълнуват. Blush
За анкетата си пишеше звезди, не точки. Но къде са тези звезди...
Не е имало определени теми, а групи. Целенасочено не съм писала никъде, винаги пиша в теми, в които имам какво да кажа или с какво да помогна. Сега погледнах пак изброените групи, писала съм в две от тях (Домакински електроуреди, Автомобили) по 2-3 поста в теми, в които е имало какво да споделя. И в група Фотография съм пускала снимки в темите, в който съм пускала и преди това, други мнения там нямам, а за снимките едва ли се начисляват звезди.

# 2 239
И аз съм с 318 точки.
Да, попълних анкетата и посочих имейла си.

# 2 240
Осребрените ваучери от форума от началото на годината, трябва да се декларират следващата година, нали така?

# 2 241
  • Телиш/Плевен
Осребрените ваучери от форума от началото на годината, трябва да се декларират следващата година, нали така?
Да. Всичко, придобито тази година, се декларира следващата.

# 2 242
  • Под Слънцето
ЧревоУгодник, и да ми приложите още 5-16 картинки, в поп ъп-а, който ми излезе в розово-лилаво , пишеше 500т. Дори го обсъждахме по вайбър с една потребителка от тук , та знам и на коя дата съм я попълнила .

# 2 243
ЧревоУгодник, и да ми приложите още 5-16 картинки, в поп ъп-а, който ми излезе в розово-лилаво , пишеше 500т. Дори го обсъждахме по вайбър с една потребителка от тук , та знам и на коя дата съм я попълнила .
Нямам идея какво е пишело, но навсякъде другаде пише звезди.

Ето мнения 3 дни след началото:
На всички, които попълнят анкетата ли се начисляват точки, защото аз все още не виждам такива в профила си? И друг въпрос имам - ще се дават точки само в изброените теми ли? И на всеки пост ли ще се начисляват или ще се избира на кои? Ако е второто, съответно, как точно ще се избират?

Определено повечето хора не правят разлика между точки и звезди, а мисля е добре обяснено.

За анкетата се дават звезди , а те не се виждат никъде (все още)! При достатъчно натрупани звезди ще се получат точки. Когато свърши всичко ако сте от печелившите и получите точки тогава те ща са видими в профила Ви.
Относно посочените теми и раздели, пак в условията е обяснено, че там просто се дава удвоен размер звезди, а не че в другите няма да се дава.

# 2 244
Аз имам 500 точки 🤷♀ бях попълнила анкетата, друга извън обичайната си активност не съм имала. Пиша си само в тази и мамешките теми.
Нищо от никъде не чакам и не ми е яко така 😔 дано другия месец да има повече игри. Ще се принудя утре пак да се включа в Милка, за четвърти и вече наистина последен път 🤦♀ та да си почеша малко крастата.

# 2 245
  • София
И аз попълних анкетата,нямам точки,звезди и прочие! Писала съм и мнения в тази тема и още една-две...на мамата не им се получава нещо и изобщо не ми дреме за техните поощрения-който си ползва форума по предназначение-ще продължи,а спамът така или иначе,би било добре да се прекрати!
Щастлив уикенд,вероятно пак ще ме изтрият,ама здраве да е...

# 2 246
  • София
Какви бяха петъчните предложения на КК, че ги изтървах
2 барбарона и
1 слушалки
Скрит текст:

# 2 247
  • Пловдив
Аз съм си с 0т.От 2007 с профил, над 1200 мнения в различни теми и продължавам да съм активна, но тази,,Лоялна програма" не е много лоялна към някой от нас!
И анкетата им попълних и съм активна и пак 0т....
Щом е толкова лоялна тази програма, защо не дадоха равен старт на всички с например по 100-200т..ей така стартово..но уви..хубава работа, ама българска!
И к'во тея дето не сме от,,избраните за лоялни" що не ни изтриете профилите?Явно не ви трябваме като  дългогодишни потребители!
Айде изтрийте ми неудобното мнение сега, както правите най-редовно с мнения, които не са ви,, удобни"

# 2 248
Тези от вас, които имат повече точки, писали ли сте в темите, за които по правила пишеше, че ще дават повече точки? Аз съм попълнила анкетата и друго не съм променяла в общуването си тук. Имам 318 точки. Просто ми е интересно, не мисля да се пъна заради някакви точки да пиша за неща, които не ме вълнуват. Blush
За анкетата си пишеше звезди, не точки. Но къде са тези звезди...
Не е имало определени теми, а групи. Целенасочено не съм писала никъде, винаги пиша в теми, в които имам какво да кажа или с какво да помогна. Сега погледнах пак изброените групи, писала съм в две от тях (Домакински електроуреди, Автомобили) по 2-3 поста в теми, в които е имало какво да споделя. И в група Фотография съм пускала снимки в темите, в който съм пускала и преди това, други мнения там нямам, а за снимките едва ли се начисляват звезди.

Къде ги виждате тези предизвиквателства и кои теми?

# 2 249
  • Телиш/Плевен
Къде ги виждате тези предизвиквателства и кои теми?
Предизвикателството свърши, а това беше темата за него.

Общи условия

Активация на акаунт