?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 358 313
  • 9 032
  •   5
Отговори
# 705
Mamagemelar, предполагам, от ореховите черупки е горчивият вкус. Може мама да е слагала повече. Но ухаеше страхотно.
Скрит текст:
Най-омразно ми беше прясно мляко с мед. И двете поотделно обичам, но заедно - бляк!

# 706
Mamagemelar, предполагам, от ореховите черупки е горчивият вкус. Може мама да е слагала повече. Но ухаеше страхотно.
Скрит текст:
Най-омразно ми беше прясно мляко с мед. И двете поотделно обичам, но заедно - бляк!
Никога не ми  е горчало. Беше много вкусно.

# 707
  • софия
Помагайте ще правя запеканка, всичко ми е ок.
Но купих заквасена сметана става ли за запеканка. Картофите и месото ми е готово но ще ги запичам, сметаната бива ли я за сос?
Заквасената сметана става на парцали при печене (пресича се от Т). Ако това не те притеснява, ползвай я така. Когато нямам готварска, а заквасена, разреждам с прясно мляко.

# 708
Мн ти благодаря, а. Сос какъв и как?

# 709
Здравейте!Много моля за нещо елементарно,но искам да се подготвя предварително.
Ще шофирам сама до Сандански,но не искам да минавам през магистралата,а по второстепенни пътища.
Моля някой да ми напише маршрута от изхода на Благоевград до Сандански. Благоевград предварително ☺️

# 710
Не знам как ще ти напишат тук маршрута!
Влизаш в карти на Гугъл, пишеш си от Благоевград до Сандански. Цъкаш на трите точки горе в дясно и избираш от "Опции" - без магистрали и те прекарва по стария път Е79 през Кресна.

# 711
Ако заквасената сметана се темперира няма да се пресече.

# 712
Здравейте!Много моля за нещо елементарно,но искам да се подготвя предварително.
Ще шофирам сама до Сандански,но не искам да минавам през магистралата,а по второстепенни пътища.
Моля някой да ми напише маршрута от изхода на Благоевград до Сандански. Благоевград предварително ☺️
Магистралата по принцип е по-безопасна. Не е задължително да караш с 140, ако от това те е страх. Можеш да си караш с 90 в дясна лента.
Иначе този линк би трябвало да ти даде маршрута без магистрала - https://maps.app.goo.gl/NUbcRarZSgRs1FvZA?g_st=ac

Последна редакция: пн, 20 яну 2025, 00:54 от bboiko

# 713
  • софия
Ако заквасената сметана се темперира няма да се пресече.
Как се темперира заквасена сметана в запеканка?

# 714
Предварително затопляш сметаната в отделен съд на котлон.

# 715
Не знам как ще ти напишат тук маршрута!
Влизаш в карти на Гугъл, пишеш си от Благоевград до Сандански. Цъкаш на трите точки горе в дясно и избираш от "Опции" - без магистрали и те прекарва по стария път Е79 през Кресна.

Много благодаря и на Вас ,и на bboiko😉😊

# 716
Не е преместваем обект.
Вече го написахме вчера. Друг обект се води по закон. Проверете си в общината, тук можем само да си говорим празни приказки.

А ако е нещо като палатка?

# 717
  • Burgas, Bulgaria
Във влаковете има ли контакти по купетата?

# 718
Във влаковете има ли контакти по купетата?
Има, но не всички работят, не разчитай на сто процента на тях. В повечето случаи са работили, но точно когато съм имала истинска нужда от зареждане, е нямало ток. Най-добре е с преносима батерия ( моята все я забравях).

# 719
В стаята имаме камера, но от Мн време бе мога да гледам записите. Защо, защо... помогнете.
Качвам снимка

Общи условия

Активация на акаунт