?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 339 164
  • 8 669
  •   5
Отговори
# 795
В книжарници Хермес има евтини брошки, но са малко като избор и са странни, не са като бижута точно.
Моята дъщртя с нейната тийн-карта си е правила поръчки в Шейн. Не помня да съм премахвала някакви забрани, явно така сме си я взели.

# 796
  • Сф
С юношеска дебитна карта, за която няма такса, може ли да се плаща в и-нет? Синът ми искаше да подари игра на свой приятел, няколко пъти опитвахме и не прие, та накрая с моята карта.
Може. Но различните банки са с различни лимити. ПИБ-600 лв онлайн; дневен за теглене на банкомат( 24часов)80 лв. Затова я избрахме. Питайте най-добре вашата банка.

# 797
Знаете ли , че се оказа, че в ютуб рекламите се позволяват от собствениците на клиповете .
И който иска да  гледа БЕЗ реклами - плаща.

До сега се коментираше , че ютуб пускала рекламите .
Явно не е така

# 798
  • Somewhere far away
Ограничението за 100 мл в ръчен багаж при всички авиолинии ли е - т.е. едно и също ли е ?

# 799
Да. А и проверката я прави летището, без оглед на това с коя компания и накъде летиш.

# 800
  • София
Ограничението за 100 мл в ръчен багаж при всички авиолинии ли е - т.е. едно и също ли е ?
Позволените течности в ръчния багаж са максимум литър, в оригинални опаковки не по-големи от 100 мл. Всички те трябва да бъдат отделени в специално затварящо се пликче.

# 801
Знае ли някой реален магазин за брошки в София - по-скоро нисък ценови клас. Предпочитания кв. Гоце Делчев , Борово , Манастирски ливади, център, Младост?

Сещам се за една верига - Bijoux Trendy. Има на Пиротска, срещу Дика, на Витошка и на Графа, но там не мога да си спомня къде се намират точно.

# 802
Благодаря много, търсейки в нета намерих и в обедната почивка ходих до Графа , в една бижутерия близо до църквата. Останах очарована от обслужването и купих брошка. Надявам се да се хареса на човека, за кого е. Бях силно ограничена във времето за купуване на подаръка.

# 803
  • Бургас
Ваксина за хепатит В задължителна ли е в България?

# 804
Тук се отговаря по бързо, при помнете ми как се виждаше в фб следното..
Искам да видя определен човек какво вижда в профила ми. Но намирам само настройката за това какво всички виждат.
А съм сиг че имаше за човек какво вижда, че съм го правила.

# 805
  • София
Ваксина за хепатит В задължителна ли е в България?

Да, първа доза се поставя още в родилното.

# 806
  • София
Кажете ми, моля, добре заредени аптеки из София за които сте сигурни, че изпълняват зелени рецепти . За явно крайно дефицитен / рядък продукт става дума и вече часове обикалям безрезултатно, а трябва да го пратим на една мила баба.
*Без Ремедиум, там вече провериха централно.

# 807
Скоро търсихме дефицитно лекарство със зелена рецепта. Два дни обикаляне по големи аптеки и накрая го открихме в квартална аптека. Иначе Медея уж са заредени, Софармаси също, но не всички работят със зелени рецепти.

# 808
В Софармаси могат да проверяват за наличност по другите си аптеки.

# 809
  • София
В Софармаси могат да проверяват за наличност по другите си аптеки.
В три влязох вече, казаха че не работят със зелени рецепти.
От Медея излизам сега - нямат и никога не са го имали.

Общи условия

Активация на акаунт